Přejít na výpis diskuzí
Jade Raymond dělá pro EA akční hru s otevřeným světem po vzoru Assassin's Creed
18.11.2015 | Adam Homola
25 příspěvků
-
taky se mi ta hra moc líbila, za mě 8/10, rozhodně bych jí přál větší úspěch
-
+ SC Blacklist. Ale u tohodle + AC, FC a WD je to celkem jednoduchý - hry dělá jedno a to samý studio, který používá stejný základní herní mechaniky.
-
U toho Saboteura vůbec nechápu, že ta hra tak zapadla. Hratelnost a hlavně jednotlivý postavy naprosto super, lepší než v leckterym AC od dob Ezia. Po všech AC, FC, WD a SC Blacklistu naprosto osvěžující záležitost a drobná zastaralost grafiky mi nijak nevadila (hráno před cca měsícem, do tý doby jsem o hře vůbec nevděl).
-
https://pbs.twimg.com/media/CTQqSYjW4AA8ofy.jpg:large
-
Her s otevřeným světem po vzoru AC je dnes až moc, nemusí přidávat další. Batman, Shadow of Mordor, Mad Max, Watch.Dogs a Far Cry mají spoustu přejatých prvků a nové AC je tady minimálně jednou za rok.
-
Taky mě dostává, když pořád vídám její fotky, které kolovaly ještě před vydáním AC1.
-
Áno, vo vašich príspevkoch cítiť kritické hodnoty "srnaců". Odporúčam vypláchnuť gebuľu prúdom vriacej vody pre odstránenie prischnutých hován na lebke.
-
znám osobne, milá holka
-
Co to je za žvásty? Saboteur je skvělá hra...
-
Saboteur vznikl studiem Pandemic a vydavatel byl EA koko** co sem zase sypeš ubisoft ?
-
Saboteur vznikl studiem Pandemic a vydavatel byl EA koko** co sem zase sypeš ubisoft ?
-
Sorry nějak jsem už z těch srnacůůů vykolejenýa zmatený že všude vidím to jejich logo to EA pomalu to samé *7*
-
Ty jo, ale to vůbec nemusí, to se stačí podívat kdo Saboteura vytvořil a publikoval. Mystery solved. *8*
-
Jak mohl Saboteur vzniknout pod takovým křápem jako je ubisroft je mi a vždy už bude záhadou...
-
Nic zlom ale saboteur bol docela uspesny a originalnejsie a kvalitenjsi ako AC. Ale ako viem ze sa bavime o EA , minimalne investicie maximalny profit je jedine co ich zaujma a sra.. na hracov
-
koukni na jeji twiter
-
Hmm a optimilizaci a odbugování vede nějaké prase co se válí celý den v blátě... *7* "Příběhy heheh" To tam mají asi hodně bramborových lidí co... opice závislé na tabáku a drogých by vymysleli lepší příběh a hra by se dala i více hrát. *3*
-
No každopádně už tuhle si někdo pěkně vyretušoval .)
-
To se odhalí v posledním dílu, že všechno byla virtuální realita, kterou stvořil a naprogramoval Assasin a hráč dozná, že zatímco si myslel, že ovládá Assassina, ve skutečnosti Assassin ovládal jeho a smál se mu do ksichtu. Twist jak stehno. Ještě se mi dostal do ruky papír se scénářem pro nějakou misi, zatím jsem přeložil jen něco o vyvraždění rodiny a nejsem z toho moudrej. Nadpis zní Non-Disclosure Agreement, docela kchůl. *5*
-
to jsem netusil ze Assassin dela Assassina