Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No pre mna bola rozhodne lepsia JA Deadly Games ako JA2, aj ked teda grafika a ovladanie je old school. Ale je to mozno aj koli tomu ze v JADG mam nahranych podstatne viac hodin ako v JA2. Hlavne al DG mi prisli ako cisto takticka strategia bez omacky kdezto v JA2 ma ten pribeh obcas otravoval. A tak isto animacky a dialogy.
  • Jack1947
    Inu některé hry by měli zůstat ležet v hrobě, oprávněně. *3*
    • Třeba COD , Battlefield , a Quake ;)
      • Jack1947
        Quake? fakt? *7*
        • Když oprávněně tak oprávněně ... víš jaký měl Quake III dopad na psychiku spousty jedinců ? A oni jim ho dají znovu do browseru !!!! Prostě tohle přece znova ne :D
          • del0
            Jaký měl dopad? Pouč mě, mistře. *15*
          • Jack1947
            Aha, já myslel ještě neoznámený QV. (vlastně oznámený) a o dopadu nevím jen možná někteří to mají jako modlu no. Neřeším.

Q ano ale ne Q live ok? rozumíme si ano, si, sí.
            • copak ut 2k4, i ut99 se porad jede :) *2*
            • a UT 2004 taky pořád běží, nedávno jsem to zapnul a s údivem zjistil že servery pořád běží a hráči paří a paří.. jen jsem teda dostal hroznej klepec když sem se někam připojil *1*
            • nějak nechápu co tě sejří na tom, že někdo dá hráčům zadarmo 15 let starou hru a postará se podporu multiplayeru
  • Bohužel jsem jim na to skočil a podpořil jsem JA:Flashback na Kickstarteru....Jaké bylo moje rozčarování, když jsem včera hru vyzkoušel.
    Můžu jen doufat, že se to časem dá dohromady, ale prozatím bude lepší když asi po sté dohraju JA2. S tímhle demem se JA2 opravdu nedá srovnat, zatím ne. Nejsou implementované ani takové zásadní (pro mě zásadní...) prvky, jako je strafování nebo couvání v tahovém boji a nejde třeba ani vyprázdnit zásobník zbraně (když ji nechcete použít, ale hodila by se vám munice...).
    Celková herní mapa je asi třetinová oproti JA2. Po vystřílení půlky zásobníku jsou některé zbraně skoro nepoužitelné - je nutná oprava... Mno, odinstaluju a zkusím to znovu třeba za rok...
  • a další kick ,,uspech,,...at zije komunita..
    • Raziel_cz
      A komunita ovlivní, jestli to vývojáři neposerou, přesně jak?
  • vysmech, jako se vsim dneska
  • pred cca dvema lety jsem hral tenkrat novy Jagged alliance, back in action a jako moc lidi se o to neotrelo. Dokonce to vypadalo lip nez tohle. a nebylo to spatny. Tohle vypada jak na tablety. Nechapu moc kdo vsechno si tu znacku muze vzit. A v cem je tohle lepsi jiny nez back in action?
  • no zas tak špatný to neni - rozhodně lepší než Back in Action , který tu mimochodem dostalo 7/10 *16*
    • blbost je tohle, BIA a Crossfire byly docela slušný hry. Tohle je řádná tupost
    • Back in Action byla řádná sra*ka, Sérii Jagged Alliance miluju, ale JA: BiA jsem opustil po 5 minutách hraní. Je fakt, že na 1.13 nic nemá a dlouho asi ani mít nebude, ale snad se do toho pustí moddeři a udělají z toho realistický simulátor války, jako tomu bylo v případě Jagged Alliance 2, resp. 1.13.
  • horší než xcom to snad byt nemuže

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit