Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jagged alliance 2 1.13 je pro mě osobně top, tolik možností a tolik proměnných v ohledu taktiky jsem ještě nikde neviděl. Pokud půjdou tímto směrem tak palec nahoru.
  • Myslim, ze hlavny problem je odolat novej a krasnej grafike. Najlepsie to je vidiet na najnovsom JA, tam sa im podarilo uplne zrusit znicitelne prostredie len koli 3d grafike. Ano, vsetko z panelov nieje pekne, ale za tie moznosti, ktore moznost preburat sa kamkolvek prinasa, to rozhodne stoji. Ved to pozname, aby sa voslo viac detailov, objekty musia byt vacsie, a teda kde sa predtym dalo spravit 6 dier, ponovom uz ani 3... uvidim ako to zvladnu
  • Trisska
    Nedá mi to a jako budoucí volička KSČM musím autorům pochválit logo hry. To se povedlo. *4*
    • Však vydrž ! Už jenom deset let a budeš mít právo volit.
    • Ja doufal ze v poklidu vymrou, a uz tady roste nova generace zvrhliků. Vis o tom ze prave komunisti "zajistili" blahobyt tak ze damske vlozky nebyly k dostani nekolik mesicu? ... jako vubec, ani v tom druhem obchodaku, ani v Praze. :-)
      • vlastik.plaminek
        Třeba je holka z dědiny a narve si tam noviny.
      • Kein
        Don't feed the troll.
  • Autoflower
    Janchor totalně zhuleny=http://s23.postimg.org/4i6kldfyj/image.jpg
    :D :D
  • Těším se přesto, mě výrok vracení ke kořenům nechává chladným, neboť nepovedených "pokračovatelů" je mnoho. Když to bude kompromis jako např. u XCOMu, budu rád.
    • Mas na mysli to posledni X-com: Unknown? To bylo takove posusnanicko ze jsem to smazal po hodine z disku a doted se klepu hnusem. Doufam ze dovolavani se vymazlenosti patche 1.13 mysli vazne, pouziji graficke ficury dneska a hratelnost od Sirotku. Primlouval bych se za ZADNE otaceni kamery. Jako hrac chci tahat panakama a strilet. Nechci rotovat kamerou, nejsem kameraman :-)
      • Jo, kamera dělala své :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit