Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • až si budete davat k večeri parky a cestovat domu po 8 hodinove sichte v preplnene MHD, tak si spomente ze i diky vam si Blizzard uziva na soukromem ostrove s modelkama. ne neni to mnoho ale v souctu je to obrovska suma.
    ja klidne zaplatim tomu kdo ten predmet nafarmil i 100€ ale proč by si mela sražet poplatek nejaka treti strana? a udrzbou serveru neargumentujte, servery musi bezet kvuli samotne hre a jiste ten poplatek neni jen na kryti nakladu *11* *16*
    • Souhlas, je to vykořisťování chudého lidu, blizzard jsou jen kapitalistycky buržoazní dobytci co prahnou po tom jak z nás vytřepat vše za pomocí návykových her a podprahových lákadel, je to hanba kam společnost klesla.
      • Veskoslav
        Je hanba že lidi jako ty můžou svobodně psát do diskuze a nejsou někde pod dohledem lékaře.....Psát sem tyhle komunistické sr*čky může opravdu jenom psychicky nemocný člověk, u Tebe spíše debill.
        • jo no, já ale aspoň nikoho neurážím a nepíšu sprostě, jsem slušný člověk, jen projevuji demokraticky svůj názor, to že se ti nelíbí je tvůj problém a to že mě nadáváš tě shazuje pod moji úroveň :)
          • Nevsimej si ho, jsou lide, kteri neumi jinak argumentovat nez urazkama a vulgarizmy.
            • Ja sem od nej jeste nevidel zadnej argument jen "Nene tak to neni já mám pravdu a ty ses debil!" :-D
            • Presne tak, kdyz na nic nemaji, tak aspon urazi ostatni.
          • Veskoslav
            Slušný člověk a komunista? Proboha dej si hadr na hlavu.....
    • Veskoslav
      Když tu není debill Dexter, je tu debill Joe. Nebo jedna a tatáž osoba s "multinickem?
    • Co třeba udrzba toho aukčního systému? Ochrana platebních údajů, zabránění zneužití a fake itemů třeba. To nejsou vůbec triviální věci.
      • aj ten ostrov a modelky nieco stoja, to nieje len tak!

edit: ved aj vsetky banky si uctuju cca 15% za financne tranzakcie, pravda *7*
        • to s těma bankama byla předpokládám ironie *1*

jako u 5ti procent bych neřekl ani píp, ale 15 procent je od blizzardu opravdu taková sranda...na druhou stranu pokud nechces nemusis tu aukci vyuzit.
          • Blizz ti vezme jednou euro za jakykoliv předmět, i kdyby jsi ho prodával za milion, tak furt z toho budou mít jen jednou euro. 15% si vezme Paypal pokud je budeš chtít vyplatit.

15% si vezme Blizz jen u materiálu na craft, protože tam to funguje trochu jinak.

Můžeš dát na aukci stack 100 prasku z kostí za 100 euro, Tady Joe, protoze dela osm hodin denně a nema cas farmit si odtebe může koupit 50 kusu za 50 euro a z toho jim zaplatíš 15%, dexter si odtebe koupí 5 kusu za 5 euro a z toho taky zaplatis 15%, zbytek se ti neprodá, žádný zisk, žádný poplatek.
  • ... a ja myslel, ze jsou hry pro zabavu
    • Komercni hry jsou vytvareny za ucelem zisku.
    • SnakePlisken
      A co ti přijde na Diablu 3 nezábavné? Aukce? Však tě nikdo nenutí ji používat, můžeš spokojeně hrát i bez ní.
      • Jo tohle je uzasny argument. Proc potom nemuzou udelat verzi hry bez aukci a offline pro ty co o aukce nestoji?
        • smejki
          offline prosím, ale bez aukcí? to je nestačí prostě, já nevím, ignorovat? I sense trolling ::prophet::
          • Jen nevidim duvod proc bych mel platit za funkce ktere jsem nikdy nechtel, radeji si zahraju alternativu. :-)
            • Ale ano je jich hodne. Staci hledat. Obecne po zahrati bety D3 povazuji i Titan Quest za lepší. Alespon mi nabídl výběr skillů a vyšší customizaci postavy. Jinak samozdrejmně tu máme Torchlight 2 .. a co se týče ceny? TQ sem koupil za stovku a Torchlight 2 stoji v predprodeji 600.
            • smejki
              tak to je samozřejmě tvoje plné právo, jenže ona i bez aukcí by ta hra stála tolik, kolik stojí. cena hry není určena náklady, nýbrž konkurencí. *3*
            • Veskoslav
              Zahrej, fakt jich je "hodně".
        • Veskoslav
          Aukce můžeš narosto ignorovat, ani nemusíš vedět, že aukce jsou. Nebo sis u Sc II taky stěžoval, že není plnohodnotný offline režim? Navíc Diablo III funguje na jiném principu, vše se nahrává se servru.
          • Ne ja SC2 nehral ani neplanuji. Stejne jako D3, nevidim duvod proc bych mel hrat D3 na enginu z 11 let staré MMOhry když chci hrát jen sám, offline.
            • Na to abych ze sebe dělal vola nepotřebuji diskuzi.
            • Veskoslav
              Pravda. Ale za chvíli bude už pršet.
            • smejki
              Veskoslav: už je na to i počasí...
            • z jaké MMO hry?
            • Veskoslav
              Tak co tu proboha lezeš? Dělat ze sebe vola? To můžeš i tím, že budeš běhat nahý kolem baráku.
        • jo, a pak můžou udělat i verzi hry bez mečů, protože jsou lidi co běhají se sekyrama..., omg *7*

ono je asi jednoduší udělat jednu hru, s několika možnostma a počítat s tím, že to budou hrát dospělí lidé, co jsou schopni samostatného rozhodování...
          • Já nevidím důvod proč bych měl platit za služby o které ve hře kterou chci hrát sám či na LAN nestojím. A proto se samostatně rozhodnu to nehrát.
    • Uz dlouho ne. V pripade Blizzardu 2x dlouho ne.
      • Hry jsou pro zábavu, ale v dnešní době je v každé hře kopa pitomců co ti spamuje prodej goldů či itemů za reálné peníze na "www......" Blizzard pouze přistřihne křídla těmto webům a vyčistí nám chaty od spamu. To jsou ale ... :D
        • Naivko.
  • smejki
    "Kdo bude chtít prodávat předměty za skutečné peníze, odevzdá Blizzardu daň ve výši nejméně jednoho dolaru a maximálně 15 procent výdělku. Stejně tak si firma naúčtuje patnáctiprocentní daň, budete-li používat PayPal či posílat peníze na svůj účet na Battle.netu."

Misinterpretation, here I come! Levis

jak píše kolega pode mnou
    a) 1 dolar NEBO 15% (v závislosti na povaze 'dražené' věci)
    b) těch 15% (ještě navíc, aby bylo jasno) si strhne Paypal. Při platbě Battlešrajtoflí to neplatí
    *7*
    • b) ale navic.
      • smejki
        samozřejmě jak jinak? je to další článek v řetězci, další služba dodaná třetí stranou.
  • 2levis: opravte prosím tento nesmysl : "Kdo bude chtít prodávat předměty za skutečné peníze, odevzdá Blizzardu daň ve výši nejméně jednoho dolaru a maximálně 15 procent výdělku."

Správně má být: Equip(zbraně, brnění, atd. ) - 1 dolar za prodaný item
    Komodita(gold,materiály) - 15% z částky prodeje
    • Ona je spatne i levisova posledni veta, ktera vlastne pridava dalsich 15 procent kdyz se to posila na Battle.net Balance.
  • "Stejně tak si firma naúčtuje patnáctiprocentní daň, budete-li používat PayPal či posílat peníze na svůj účet na Battle.netu."

strhnout mi 15 procent za to že si uložím peníze na battlnetu??:D to je trošku blbost ne?:) D
    • no co jsem koukal na ten origo clanek,tak tam snad bylo, ze tech dalsich 15% se strhne, jen kdyz budete mit nastaveny automaticky prevod penez mimo BN (napr. paypalem, ktery navic nebude dostupny vsude, minimalne ze zacatku). Pokud vlozite prachy na BN ucet, tak by to nemelo stat nic navic, ale jestli jsem to dobre pochopil, tak z BN uctu uz si ty penize nemuzete prevest nikam jinam
    • To samozřejmě bude platit pouze směrem hra-BN. bude to prostě poplatek za převod.
      • Tedy spíše daň z příjmu, abych se vyjádřil přesněji.
        • dan z príjmu?:) to ale asi těžko pujde do kapes blizzardu :) Nebo to už i korporace mají moc nařizovat daně?? Když ses tedy vajádřil přesněji?:)
  • hm docela zajimave info, ze by evropa byla bez asijskych farmaru ?
    • budou farmit goldy, ty pujdou prodavat vsude, takze ne
    • SnakePlisken
      Omezení regionem je nezastaví. :)
      • ale jo. az budou mit lagy 200 tak je to prestane bavit, jelita.
    • jo kez by, ty at si tam farmej mezi sebou kkti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit