Přejít na výpis diskuzí
Jak budou fungovat regiony a aukce v Diablo III
2.5.2012 | levis
173 příspěvků
-
ty obchody - běžely. Za prvý si myslim, že ta hra prostě bude mít balanc, protože jinak si Blizzard podělá značku a za druhý bych řek, že by sis měl k Diablu zapařit taky pár diktátů :D
-
Přestaňte pořád mlít o tý aukci. Vždycky jsem našel docela dobrej předmět a ta aukce nikoho nezajímá. Budou tam chodit nakupovat jen ti hrozní puntičkáři, co musej mít celou sadu předmětů, který by jen tak ve hře nenašli (takže ti nejhorší typy lidí, co jsou pc hrách závislí) Ale to mě, ani vás, nezajímá. Kdo bude nakupovat na aukci (prodávat nebudete, protože budete craftit a předmět, který bude rare, tak raději rozložíte na součástky, než ho prodáte). Jakmile si něco koupíte na aukci, tak ztratíte tu motivaci na hledání a hraní Diabla 3. Dejte na má slova.
-
singleplayer ? tohle je diablo 3, tady zadny singleplayer, mulitplayer neni.
-
avp8: To nemeni nic na tom, ze standardni cena AAA her je 1000,-
-
Což pokud to bude takhle, tak si myslím, že by to mohlo být OK.. prostě vlk se nažere a koza zůstane celá..
-
I samotné zlaťáky půjde prodat? Tak to je docela zásadní informace, kterou jsem nevěděl. No uvidíme.. na Diablo se moc těším, tak doufám, že si nenechám zkazit zážitek touhou po bezpracném vydělání několika éček :-)
-
Tak to záleží, do jaké míry bude hra o skillu a do jaké míry o equipu. Obecně si myslím, že zkušenej hráč nebude mít problém hru proběhnout i s "normálním" equipem, takže když občas prodá nějakou tu peckovou zbraň, tak ho to nepoloží.. nehledě na to, že i tu peckovou věc stejně za 5 levelů zase vymění za normální, tak proč ji radši neprodat, když nějakej jouda ty peníze dá. Samozřejmě nemluvím o end-game equipu, tam to bude asi výjimka..
-
Možná by ti chudáci hráči měli investovat bodiky do WILL, aby měli větší rezistence proti Blizzardímu mindcontrolu, nebo naopak do INT a levelovat trade, aby na tom víc vydělali:) No ale to už je každého věc, kam si dává bodíky.
-
http://www.vitana.sk/_dataPublic/products/6aed6a3a2184677bdff0e777ee0c2512/151331Ryza-1kg_dlhozrnna_SK.jpg
-
Pro mě je AAA hra minecraft a stal me 5EUR...
-
Mě se líbí jak všichni píšete "zdarma" .....
-
D3 má singleplayer?
-
Normální aukce bude velmi důležitá a dost možná tam bude víc věcí jak na rmah.
Musíš si uvědomit, že zalťáky lze prodat na rmah, tzv zlato bude mít směnný kurz, takže obě aukce budou mít svoje místo a ti co v tom budou umět chodit budou plně využívat obě. -
Diablo má jen singleplayer?
-
zvyhodnena vuci komu v singleplayer hre ??
-
To se nestane - logické by mělo být, že nejdřív musíš vybavit svou postavu, abys mohl snadno a rychle ničit nejsilnější protivníky s největší šancí, že ti padnou co nejlepší předměty - teprve tyto předměty pak můžeš prodávat, třeba pro jiné povolání, nebo nehodící se do tvého preferovaného stylu hraní...
-
Ale rozdil je v tom, ze 90% hracu Diabla 2 nemelo o zadnej nakup itemu zajem a ani o nem nevedeli. Hrali jen tak pro zabavu a nic neresili vic je nezajimalo. Ovsem nyni kdyz to nabidne primo Blizzard vsem, tak to uplne zmeni podstatu hrani, jeste kdyz odstranili manualni leveleni a vsechno je zavisle od itemu. Nyni bude temer kazdy na nejake urovni premyslet o tom jestli by ty itemy nemohl prodat misto pouzit ci prodat NPC, apod.
-
LP z bety me vubec nepresvedcil. Jen klikat kam ma jit a stridat tlacitka. Level poloautomat, opravdu v tom vidim jen sber kramu a prodej. Tak proc kurna jeste musim bejt online?!
-
Pirat neni zakaznik, proc by ho meli poslouchat? /s
-
Ano, smysl diabla byl, je a bude: zabit, sebrat, obchodovat