Přejít na výpis diskuzí
Jak budou fungovat regiony a aukce v Diablo III
2.5.2012 | levis
173 příspěvků
-
b) ale navic.
-
"Kdo bude chtít prodávat předměty za skutečné peníze, odevzdá Blizzardu daň ve výši nejméně jednoho dolaru a maximálně 15 procent výdělku. Stejně tak si firma naúčtuje patnáctiprocentní daň, budete-li používat PayPal či posílat peníze na svůj účet na Battle.netu."
Misinterpretation, here I come! Levis
jak píše kolega pode mnou
a) 1 dolar NEBO 15% (v závislosti na povaze 'dražené' věci)
b) těch 15% (ještě navíc, aby bylo jasno) si strhne Paypal. Při platbě Battlešrajtoflí to neplatí
*7* -
no co jsem koukal na ten origo clanek,tak tam snad bylo, ze tech dalsich 15% se strhne, jen kdyz budete mit nastaveny automaticky prevod penez mimo BN (napr. paypalem, ktery navic nebude dostupny vsude, minimalne ze zacatku). Pokud vlozite prachy na BN ucet, tak by to nemelo stat nic navic, ale jestli jsem to dobre pochopil, tak z BN uctu uz si ty penize nemuzete prevest nikam jinam
-
Ona je spatne i levisova posledni veta, ktera vlastne pridava dalsich 15 procent kdyz se to posila na Battle.net Balance.
-
Tedy spíše daň z příjmu, abych se vyjádřil přesněji.
-
budou farmit goldy, ty pujdou prodavat vsude, takze ne
-
2levis: opravte prosím tento nesmysl : "Kdo bude chtít prodávat předměty za skutečné peníze, odevzdá Blizzardu daň ve výši nejméně jednoho dolaru a maximálně 15 procent výdělku."
Správně má být: Equip(zbraně, brnění, atd. ) - 1 dolar za prodaný item
Komodita(gold,materiály) - 15% z částky prodeje -
To samozřejmě bude platit pouze směrem hra-BN. bude to prostě poplatek za převod.
-
"Stejně tak si firma naúčtuje patnáctiprocentní daň, budete-li používat PayPal či posílat peníze na svůj účet na Battle.netu."
strhnout mi 15 procent za to že si uložím peníze na battlnetu??:D to je trošku blbost ne?:) D -
ale jo. az budou mit lagy 200 tak je to prestane bavit, jelita.
-
Omezení regionem je nezastaví. :)
-
jo kez by, ty at si tam farmej mezi sebou kkti.
-
hm docela zajimave info, ze by evropa byla bez asijskych farmaru ?