Přejít na výpis diskuzí
Jak budou fungovat regiony a aukce v Diablo III
2.5.2012 | levis
173 příspěvků
-
Fakt? Taky se můžeš zapojit, dej výpověď v práci či přestaň chodit do školy a hurá farmit. A shcválně kolik si toho nafarmíš nebo jak moc Tě "obere" Blizzard.
-
jo no, já ale aspoň nikoho neurážím a nepíšu sprostě, jsem slušný člověk, jen projevuji demokraticky svůj názor, to že se ti nelíbí je tvůj problém a to že mě nadáváš tě shazuje pod moji úroveň :)
-
Mmm to bude dobrej Moneycraft...
-
Co já vím jaká bude v konečném důsledku ochrana. Třeba má v sobě ochranu na rozeznání IP měniče či zablkování účtu při farmení ve více regionech. Navíc pokud bude někdo mít šílené lagy (jelikož jednou jsem takto zkoušel hrát na japonském servru jedno MMO), tak to fakt bude na to "farmení" jak stvořené:-D
-
Pravda. Ale za chvíli bude už pršet.
-
Zase ... co brani cinskemu farmari si pozakladat evropske a americke ucty :/
-
Veskoslav: už je na to i počasí...
-
tak to je samozřejmě tvoje plné právo, jenže ona i bez aukcí by ta hra stála tolik, kolik stojí. cena hry není určena náklady, nýbrž konkurencí. *3*
-
Blizz ti vezme jednou euro za jakykoliv předmět, i kdyby jsi ho prodával za milion, tak furt z toho budou mít jen jednou euro. 15% si vezme Paypal pokud je budeš chtít vyplatit.
15% si vezme Blizz jen u materiálu na craft, protože tam to funguje trochu jinak.
Můžeš dát na aukci stack 100 prasku z kostí za 100 euro, Tady Joe, protoze dela osm hodin denně a nema cas farmit si odtebe může koupit 50 kusu za 50 euro a z toho jim zaplatíš 15%, dexter si odtebe koupí 5 kusu za 5 euro a z toho taky zaplatis 15%, zbytek se ti neprodá, žádný zisk, žádný poplatek. -
Zahrej, fakt jich je "hodně".
-
z jaké MMO hry?
-
Tak co tu proboha lezeš? Dělat ze sebe vola? To můžeš i tím, že budeš běhat nahý kolem baráku.
-
Jasně ty 11 let stará MMO. Ani lhát neumíš a blbě kecáš.
-
Je hanba že lidi jako ty můžou svobodně psát do diskuze a nejsou někde pod dohledem lékaře.....Psát sem tyhle komunistické sr*čky může opravdu jenom psychicky nemocný člověk, u Tebe spíše debill.
-
Jen nevidim duvod proc bych mel platit za funkce ktere jsem nikdy nechtel, radeji si zahraju alternativu. :-)
-
Však je to stejný engine, to není zas takovej problem :D
-
offline prosím, ale bez aukcí? to je nestačí prostě, já nevím, ignorovat? I sense trolling ::prophet::
-
Já nevidím důvod proč bych měl platit za služby o které ve hře kterou chci hrát sám či na LAN nestojím. A proto se samostatně rozhodnu to nehrát.
-
Souhlas, je to vykořisťování chudého lidu, blizzard jsou jen kapitalistycky buržoazní dobytci co prahnou po tom jak z nás vytřepat vše za pomocí návykových her a podprahových lákadel, je to hanba kam společnost klesla.
-
Ne ja SC2 nehral ani neplanuji. Stejne jako D3, nevidim duvod proc bych mel hrat D3 na enginu z 11 let staré MMOhry když chci hrát jen sám, offline.