Přejít na výpis diskuzí
Jak budou fungovat regiony a aukce v Diablo III
2.5.2012 | levis
173 příspěvků
-
ja si na tom hodne vydelam, vzdycky se najde nekdo kdo drahej predmet proda levne, ja to oupim a prodam se ziskem, hodne dobry itemy budou taky z remesel a na to stačí jen farmit suroviny. Ceny budou ze zacatku vysoke takže predpokladam zisk mesicne tak 1000€ co neni spatne.
-
Zápočtový týden viď... Takže pohoda... Pivo do plastu a pohoda na trávě před školou. Hodinu, dvě... tři *1* *5*
-
Betaverze vyvrátila moje obavy. D3 je jasná koupě:-) Myslím, že Blizzard open Betou udělala skvělý tah a uklidnila mnoho pochybovačů včetně mě:-) Jasný favorit na klikačku desetiletí:-)
-
Aby mohl prodavat na EU/USA aukci, musi mit hlavni region battle.net uctu EU/USA. Region battle.net uctu se urcuje podle IP adresy, ze ktere je clovek nejcasteji pripojovan. Navic pro operace battle.net-paypal je nutne mit telefon, ktery bude aktivni v danem regionu.
Osobne myslim, ze vzdy nekdo prijde na zpusob, jak tohle obejit, ale verim, ze to vyrazne snizi pocty cinskych farmaru. -
videl jsem obrázky a videa z Path of exile a hnusnejší grafiku jsem v živote nevidel, snaha o realizmus a vysledek vypada jako by vše bylo z plastu a vše se neprirozene leskne. Diablo 3 ma paradni grafiku
-
Amaroune, ty jsi dneska na kokainu, ne? *1*
-
nejlepsi klikacka za poslednich 12 let. nelibi ? nehraj a neklikej a neprepinej.
-
Připadá mi to jako Diablo *1* .... Něco u čeho si natáhneš nohy na stůl, snížíš IQ o 50 % a začneš klikat do myši jak blázen zatímco kosíš miliardy nepřátel. V pozadí běží nějaký příběh sice ne nekvalitní, ale že by byl člověk s toho odrovnanej - spíše kulisa.
Jo a ještě padá tisíce itemů s nepřátel, kde dva- tři jsou použitelné...
Grafika je pro mne nevyhovující, bourá atmosféru satanismu :-) -
Nevsimej si ho, jsou lide, kteri neumi jinak argumentovat nez urazkama a vulgarizmy.
-
To co jsi zkusil nebylo demo, ale betaverze určená k testování herních systémů a hledání chyb.
Optimalizace nebyla ideální, to ovšem autoři tvrdili na fórech, navíc prý grafické možnosti v plné verzi hry budou větší, i kdyby nebyly tak důležitá je hratelnost. Když si přečteš jak lidé v recenzích nadávali na grafiku Diabla 2 tak tam to snad bylo ještě horší. Na trojku se dá koukat, na dvojku se nedalo byl to hnus, a jaký měla úspěch.
Po pár hodinách se stejně na grafické ztvárnění ani u nejlepších her jako Crysis atp nikdo pořádně nedívá a užívá si hru resp příběh a hratelnost :) -
Opravdu se vám tato hra zdá tak dobrá? Zkusil jsem demo a na rozdíl od Path of Exile mi to připadá odfláklé. Grafika je navíc hnusná a pohyby běžících postav jsou jak ze staré hry Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura.
-
Pokud jsi nehrál hru Entropia Universe, tak tam je to nastaveny kvalitně na výdělek, očekávám podobnost v Diablu :)
-
V čem lžu, prosímtě, pouč mě Veškoslave?
-
Na to abych ze sebe dělal vola nepotřebuji diskuzi.
-
To bude dobrej Tijátr... Tuším, že hra a dropy budou nastaveny tak aby ty obchody běželi *7* *11*
-
Ale ano je jich hodne. Staci hledat. Obecne po zahrati bety D3 povazuji i Titan Quest za lepší. Alespon mi nabídl výběr skillů a vyšší customizaci postavy. Jinak samozdrejmně tu máme Torchlight 2 .. a co se týče ceny? TQ sem koupil za stovku a Torchlight 2 stoji v predprodeji 600.
-
Jako provokace trapné......
-
taky je pro vyber potreba mit pripojen telefon s aktivní smlouvou od operatora
-
tak 1000-1500 eur/měsíc bych to viděl, nic moc no, ani kvůli těm drobným nemá cenu dávat výpověď z práce, ale tak člověk si aspoň zato muže zajit jednou měsičně do nějakeho lepšího podniku na kvalitní večeřičku
-
Slušný člověk a komunista? Proboha dej si hadr na hlavu.....