Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pozri sa aj tak si ludia budu predavat itemy tak ako na diable 2 forum gold co bol,tomu to sa aj tak nezabrani ten kto bude chciet predavat tak jednoducho bude predavat a blizzard to vie tak preto to rovno implementoval do hry,akurat to malo byt podla mna jednorazova platba a nie za kazdy item.
    Ano ani podla mna to nieje spravne ze za real cash si kupujes virtualne veci ale to musia ludia sami pochopit ze to nieje spavne respektive ved o tom to je ze ty sam zbieras tie itemy,ty sam sundas tazsku priseru a padne ti item,ake je to uz len potesenie ked si to clovek sam kupi za real cash a prave v takejto hre ved to je znacny clanok hry
  • Zlataky budou potreba hlavne na crafteni novych veci, navic budou potreba v mnohem vetsi mire, nez bude clovek schopen sebrat pouze z dropu.
    Je mi ale jasny, ze top veci proste v goldaukci nebudou.
  • Na lepivém horku a oslňujícím slunečním svitu nevidím nic krásného...
  • Abych řekl pravdu, tak tenhle systém duální aukce mě moc netěší. Nechci si kazit hru integrací reálných peněz, protože by mi ji to zkazilo. Padne mi super věc.. co s ní? Používat a nebo prodat? Užít si hru nebo běhat světem nahatej s pár EUR v kapse? Zkrátka penze kazí hru a pevně doufám, že lidí s tímto pohledem bude víc. Nerad bych se dočkal toho, aby gold-aukce zela prázdnotou a money-aukce byla přeplněná equipem, o který stejně nikdo nestojí. Chápu, že každý bude chtít vydělat, takže mi ta situace nepřijde úplně nereálná. Nezbývá než doufat, že i za goldy bude reálné něco slušného sehnat *5*
  • Diky bohu v D3 bude mnohem pohodlnejsi odejit ze hry a jit jinam.
  • tak se na to vyprdni venku je krasny pocasi to ti zkrati cekani :)
  • Chceš snad, milé vole, tvrdit, že kdyby si v D2 assasinka koupila celé Natalya's Odium, nebude nějak zvýhodněná?
  • a) D3 ma prumernou cenu okolo 1150.
    b) Obvykla cena pro Blizzard a standardni cena pro AAA hry.
  • On je trochu rozdil vynechat velky pismeno a tecku u prispevku co ma jen jednu vetu, nez zprasit nekolik odstavcu.
  • zadny dodatecny placeny obsah te ve hre nezvyhodni, je to jen pro lamy kteri chteji mit vse bez hned... nechapu tedy tvoje zbytecne narazky :) i kdyz uznavam ze blizz na tom bude mit luxusni byznys.. Ja osbone jsem na WOW alergicky, tohle bych stim ale rozhodne nesrovnaval.
  • SnakePlisken
    Diablo 3 seženeš i za 1000 Kč. Navíc cca 1,2 miliónů hráčů World of Warcraft má D3 zdarma. :) Navíc nic tě aukci nenutí využívat, můžeš si zaplatit svých předražených 1500 Kč a hrát v klidu s kamarády. ;)
  • Já myslel že rozvoj hry financuji tím že zaplatím 1500,- nákupku, když jakákoliv jiná neActivison-Blizzard hra stojí polovinu.
  • nebo SC2 4v4 s dvema rusakama to je jak 2v4 *10*
  • Je to jednoduchý, ať už použijete jakoukoliv jinou aukci, tak si provozovatel služby vždy vezme nějaký poplatek z vašeho zisku, nechápu jak se tomu někdo vůbec může divit.

Taky si musíte uvědomit, že doba se změnila a všichni hledají cesty jak vydělat víc na již vydané hře, tenhle způsob je aspoň na papíře daleko lepší jak ty ostatní (standardní mikrotranskace, měsíční poplatky nebo DLC).

Když už nic jiného, tak ten systém nemusíte vůbec používat, nemusíte používat vůbec žádnou aukci, ostatní za vás budou podporovat další rozvoj hry.
  • Nevím co vás učí ve škole, ale na začátku věty je jedno velké písmeno a na konci věty schází tečka. A nevím co má společného škola s Diablem 3.
  • uzijte si to wowko, do toho nejdu. Cela hra je o tom jak kde co prodat..
  • boze, vzdyt to je porad single hra max ve 4 kooperace a kdyz tam rusaka nechcete, tak ho tam mit nebudete
  • kostejnesmrtelny
    Jop. Ruská komunita je totální mor pro všechny hry, kde se objeví. Hráči Doty 2 by mohli vyprávět. Rus v týmu = 70% handicap.
  • ano chteli to pirati
  • Ja uz jen prolitavam fora, us, eu, cz, vsude vsechno o diablu, porad dokola jak magor, uz z toho blbnu, at uz to je venku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit