Přejít na výpis diskuzí
Jak budou fungovat regiony a aukce v Diablo III
2.5.2012 | levis
173 příspěvků
-
nice qq
-
A ja se ptam: "On po nich nekdo chtel aby SP byl online?"
-
Taky ber v potaz limit 10ti veci na account... Ani cinani nebudou zakladat miliony acc jen na to, aby videlavali
-
Tak v D3 mas nahodne generovane itemy, takze tam je prakticky nekonecne mnozstvi itemu, ktere tam muzes narvat.
-
tjn... meli to udelat jak se SC2 - dat jim vlastni region, a kdyz chcou hrat s nama, tak si to poradne rozmysli, jestli za to vyplaznou 5x tolik, kdyz nebudou umet anglicky
-
Jak se jim jako podarilo udelat hru ze neplatime za servery?
Vzdycky sme platili za servery, ale v dobe D1 a D2 tam nebyl takovej naval, tak se to zaplatilo z ceny hry, ale ted tam budou vsichni, i ti co hrajou SP, takze musi mit lepsi servery. To vyzaduje vyssi naklady, a proto si budou strhavat procenta z RMAH.
Ja jsem pro - ONI tu hru udelali, tak ONI si mohou rict o maly poplatek... 1 euro fakt neni moc za prodanou vec. A pochybuju, ze by nekdo prodaval veci treba za 5 euro... to radsi prodam za goldy. -
Súhlasím. Navyše formátovanie textu *7*
-
to bude tím, že sem se mrkl na web, a itemy byly po 5 lvlech, na 60 asi 4 od každého? zato je jich víc no a je možnost různých statů, takže se mi to asi zkresluje :) Prostě mi to nesedí k aukci -.- uvidím až si to přejdu ;) Asi to vypadá fakt na kec :D
-
Chci vice clanku o teto supr hre. Nemuzu se dockat a cteni o ni me krati cas :)
-
"Ak sa im podarilo hru urobit tak ze za servery neplatime"
To je hodně divná věta. Jako by ekonomika produktu byla nějaká loterie. -
jj, i původní Diablo 2 bylo více méně betatest, bez pátého aktu tomu hodně chybělo... a to ani nemluvím o rozlišení 640*480, které se na "přijatelných" 800*600 zvedlo právě až s Lord of Destruction...
-
tie pravopisne chyby su hrozne, nechapem co vas v tej škole ucia
-
Čo že s Rusmi - ale izrael...
-
Ano, hardcore postavy maji oddelenou aukci a k tomu navic maji pouze aukci za goldy.
-
Mensi dotaz - budou mit hardcore postavy oddelenou aukci itemu, nebo pujde prodavat itemy z normalnich postav vsem?
-
Za tohle se uz neplati. Nahradili to tim, ze muzes mit jen 10 aktivnich aukci.
-
No každopádně hra ještě ani nevyšla, tohle všechno jsou informace které budou platné hned po launchi. Nicméně Blizzard své hry patchuje jak o život, a mám pocit že tak prvního pul roku to bude ještě takový betatest a bude se to všechno, nejen kolem aukce každou chvilku nějak aktualizovat a měnit, zda k lepšímu nevim, ale asi jo :)
Takže co se týče čísel a procent a mechanismů, zatim bych to moc neřešil, téměř stoprocentně přijdou změny, dokonce ani tu aukci na realny prachy už ani nebudou zapinat v době vydání hry ale až někdy po týdnu nebo možná ještě později, aby si otestovali funkci aukce jako takové, prostě pořád testují a nic není imho pevně dané. -
Nekde sem cetl ze se bude platit minimalni castka za samotne vlozeni predmetu za realne penize...at se proda nebo ne...muzete toto nekdo vyvratit nebo potvrdit, dost by me to zajimalo ?
-
Ja sem od nej jeste nevidel zadnej argument jen "Nene tak to neni já mám pravdu a ty ses debil!" :-D
-
Pravděpodobně je ještě starší. Určitě ho vyvíjeli minimálně 4 roky.