Přejít na výpis diskuzí
Jak budou fungovat regiony a aukce v Diablo III
2.5.2012 | levis
173 příspěvků
-
Ne ! s Rusama nee :) Cursed region. .. .
-
-
boze, vzdyt to je porad single hra max ve 4 kooperace a kdyz tam rusaka nechcete, tak ho tam mit nebudete
-
Jop. Ruská komunita je totální mor pro všechny hry, kde se objeví. Hráči Doty 2 by mohli vyprávět. Rus v týmu = 70% handicap.
-
-
nebo SC2 4v4 s dvema rusakama to je jak 2v4 *10*
-
-
Diky bohu v D3 bude mnohem pohodlnejsi odejit ze hry a jit jinam.
-
-
-
tjn... meli to udelat jak se SC2 - dat jim vlastni region, a kdyz chcou hrat s nama, tak si to poradne rozmysli, jestli za to vyplaznou 5x tolik, kdyz nebudou umet anglicky
-
Čo že s Rusmi - ale izrael...
-
-
Borci trošku mi to objasněte. Když dám na aukci předmět za realný za to nic neplatím že? Pokud se prodá blizz si strhne z výdělku 1$ nebo 15%. Když se předmět neprodá(vyprší čas) nic mně to stát nebude za to že jsem ho tam dal.
Pokud se prodá dám ještě 15% za převod na můj učet je to tak? -
-
Nekde sem cetl ze se bude platit minimalni castka za samotne vlozeni predmetu za realne penize...at se proda nebo ne...muzete toto nekdo vyvratit nebo potvrdit, dost by me to zajimalo ?
-
-
Za tohle se uz neplati. Nahradili to tim, ze muzes mit jen 10 aktivnich aukci.
-
-
Za vlozeni predmetu do aukce se nic neplati.
Musis urcit, zda vydelek z predmetu ma jit na Battle.net Balance (a) (ucet, ze ktereho muzes platit pouze veci od Blizzardu) nebo zda chces dostat penize na tvuj bankovni ucet (b).
a) po prodeji veci Blizzard strhne 1E nebo 15% (podle typu predmetu)
b) po prodeji dostanes na bankovni ucet cenu predmetu - 1E nebo 15% - 15% za prevod paypalem (nebo jakoukoli jinou sluzbou)
Kdyz aukce vyprsi, nic se neplati. Maximum aktivnich aukci je 10.
*7* -
JJ 1 euro za equip, 15 % za matros na craft, za zalozeni aukce nepatis, za neprodany veci neplatis
15% paypal pokud si ty penize budes chtit vybrat, mues si je taky nechat u blizzu pro nakup dalsich veci na aukci nebo jejich her.
-
-
Přestaňte pořád mlít o tý aukci. Vždycky jsem našel docela dobrej předmět a ta aukce nikoho nezajímá. Budou tam chodit nakupovat jen ti hrozní puntičkáři, co musej mít celou sadu předmětů, který by jen tak ve hře nenašli (takže ti nejhorší typy lidí, co jsou pc hrách závislí) Ale to mě, ani vás, nezajímá. Kdo bude nakupovat na aukci (prodávat nebudete, protože budete craftit a předmět, který bude rare, tak raději rozložíte na součástky, než ho prodáte). Jakmile si něco koupíte na aukci, tak ztratíte tu motivaci na hledání a hraní Diabla 3. Dejte na má slova.
-
2levis: opravte prosím tento nesmysl : "Kdo bude chtít prodávat předměty za skutečné peníze, odevzdá Blizzardu daň ve výši nejméně jednoho dolaru a maximálně 15 procent výdělku."
Správně má být: Equip(zbraně, brnění, atd. ) - 1 dolar za prodaný item
Komodita(gold,materiály) - 15% z částky prodeje -
-
Ona je spatne i levisova posledni veta, ktera vlastne pridava dalsich 15 procent kdyz se to posila na Battle.net Balance.
-
-
Mensi dotaz - budou mit hardcore postavy oddelenou aukci itemu, nebo pujde prodavat itemy z normalnich postav vsem?
-
-
Ano, hardcore postavy maji oddelenou aukci a k tomu navic maji pouze aukci za goldy.
-
-
ja si na tom hodne vydelam, vzdycky se najde nekdo kdo drahej predmet proda levne, ja to oupim a prodam se ziskem, hodne dobry itemy budou taky z remesel a na to stačí jen farmit suroviny. Ceny budou ze zacatku vysoke takže predpokladam zisk mesicne tak 1000€ co neni spatne.
-
-
1000€? To mas v planu hrat jen o vikendech ne?
-
Já myslím že to není nereálné, stačí vydělat 33 eur denně a je to doma :)
Takže při 12h farmě stačí udělat zisk 2,8 eur/h. -
-
Studena sprcha pro obchodniky bude, az zacnou davat do aukce veci za 10E a nikdo je nebude kupovat.
-
-
:-D mokrej hadr na hlavu a hlavně relax.-)
-
-
Spousta z vás si tady láme hlavu nad ingame aukcí. Myslím, že většina itemů se bude stejně prodávat alternativní cestou třeba na portálech jako je D2jsp.com a jemu podobným.-)
-
-
vetsina? To tezko. Lidi co meli ucet na D2jsp v dobach D2 bylo minimalni procento, navic ted v D3 diky aukci neni potreba takovyhle stranek.
Na D2jsp budou pouzivat akorat ti, co tam maji desetitisice fg, pro nove hrace neni duvod se na takovou stranku registrovat.
Jestli chces videt jak bude vypadat obchod v D3 pres D2jsp, tak se tam podivej do sekce WoW. Vetsina topicu je akorat O fg N gold/ O gold N fg a 90% jsou akorat bumpy. -
Já myslím, že ta aukce bude pohodlnější. :)
-
-
Minimalni poplatek jeden dolar? Tak to bud bude tezce neuspesne a nebo na tom sakramentsky vydelaji.
-
-
Z pohledu "imaginarniho" cecha. Mam 18k mesicne a zaplatit 20 a vic korun za vypalny za nakup imaginarniho itemu do hry je pro me uhozenost. Jsou dulezitejsi veci.
Z pohledu nemce se stejnou praci. Mam asi 2-3 tisice E mesicne a dat 1E za item je pro me cca 3x mensi vydaj.
Uvaha je znacne zjednodusena. Ale verim ze vydelaji, nechutne vydelaji. -
-
Poplatek plati ten kdo prodava, ne ten kdo nakupuje.
-
-
Ja to beru i celkove, jako pohled na nakupovani ingame veci za IRL prachy. Plus bych rekl ze tohle je jedno, ve vysledku se stejne o zaplaceni "podeli" oba, sice to teda strhne zisk prodavajicimu, ale o urcitou cast z toho dolaru se cena zvedne.
Ale diky za info, tohle me vubec nenapadlo. -
-
Je pravda, ze prodejce tu jeho srazku odrazi v cene :)
Me spis potesilo, ze Blizzard nastavil maximalni hodnotu veci na 250E, coz povede k tomu, ze vetsina itemu bude mit mensi hodnotu, nez prodejci pravdepodobne predpokladali. -
-
Taky ber v potaz limit 10ti veci na account... Ani cinani nebudou zakladat miliony acc jen na to, aby videlavali
-
Narozdil od D2 se v D3 budou podstatne mene kumulovat veci. Diky snaze vycraftnit perfektni vec se vsechno prumerne (v konecnych stadiich i dobre) bude muset rozlozit a to se bude tykat i legendarnich veci.
Blizzard si je tim dokonce tak jist, ze nezavedl zadny ladder a nasledny reset, protoze podle nich bude male nahromadeni veci. -
jenze tohle koupi 10 mio lidi, a bude to proste masovka. vsichni budou mit tuny predmetu, proto cena pujde rychle hodne rychle dolu. Co nenaskudlite za prvni 2 mesice, to uz pak nedozenete.
-
I po 5 letech v D2 byly obchody schopny prodavat veci s perfektnima statama za 50-100E. Bugnuty veci ze starych patchu mely hodnotu 200E+. A to stejne vetsina jejich veci byla dupovana.
-
mno zezacatku budou urcite predmety nejdrazsi, ale i tak cekam spis 10 ecek za kus, 250 ecek je nesmysl, nic nebude mit tu hodnotu. za tyden dva to spadne na 1.01 euro. bude toho nafarmenyho miliony a za 2 mesice uz to bude uplne o nicem. vsude tuny predmetu a nulovy ceny. nikdo nebude kupovat. vsichni toho budou mit tuny. nakonec se budou prodavat jen predmety z levelu 60, a i to bude o nizkych cenach, protoze to budou mit vsichni 3 prdelle.
-
-
-
-
-
20,-? Nevěřím že tam budou itemy, co budou stát 50,- ikdyž je to podle někoho hodně... tipuji ceny kolem 300,- Kč a víc. Ale pokud tam bude tak málo itemů jak ukázali, tak to stejně nemá moc smysl, ikdyž politiku itemů z dvojky neznám *4* Ikdyž, ony maji různé staty, takže možná toho bude nakonec víc než dost, uvidíme.
-
-
lol prej malo itemu
-
-
to bude tím, že sem se mrkl na web, a itemy byly po 5 lvlech, na 60 asi 4 od každého? zato je jich víc no a je možnost různých statů, takže se mi to asi zkresluje :) Prostě mi to nesedí k aukci -.- uvidím až si to přejdu ;) Asi to vypadá fakt na kec :D
-
-
Tak v D3 mas nahodne generovane itemy, takze tam je prakticky nekonecne mnozstvi itemu, ktere tam muzes narvat.
-
-
-
-
-
"Stejně tak si firma naúčtuje patnáctiprocentní daň, budete-li používat PayPal či posílat peníze na svůj účet na Battle.netu."
strhnout mi 15 procent za to že si uložím peníze na battlnetu??:D to je trošku blbost ne?:) D -
-
no co jsem koukal na ten origo clanek,tak tam snad bylo, ze tech dalsich 15% se strhne, jen kdyz budete mit nastaveny automaticky prevod penez mimo BN (napr. paypalem, ktery navic nebude dostupny vsude, minimalne ze zacatku). Pokud vlozite prachy na BN ucet, tak by to nemelo stat nic navic, ale jestli jsem to dobre pochopil, tak z BN uctu uz si ty penize nemuzete prevest nikam jinam
-
To samozřejmě bude platit pouze směrem hra-BN. bude to prostě poplatek za převod.
-
-
Tedy spíše daň z příjmu, abych se vyjádřil přesněji.
-
-
dan z príjmu?:) to ale asi těžko pujde do kapes blizzardu :) Nebo to už i korporace mají moc nařizovat daně?? Když ses tedy vajádřil přesněji?:)
-
-
-
-
uzijte si to wowko, do toho nejdu. Cela hra je o tom jak kde co prodat..
-
-
LP z bety me vubec nepresvedcil. Jen klikat kam ma jit a stridat tlacitka. Level poloautomat, opravdu v tom vidim jen sber kramu a prodej. Tak proc kurna jeste musim bejt online?!
-
Ano, smysl diabla byl, je a bude: zabit, sebrat, obchodovat
-
Pozri sa aj tak si ludia budu predavat itemy tak ako na diable 2 forum gold co bol,tomu to sa aj tak nezabrani ten kto bude chciet predavat tak jednoducho bude predavat a blizzard to vie tak preto to rovno implementoval do hry,akurat to malo byt podla mna jednorazova platba a nie za kazdy item.
Ano ani podla mna to nieje spravne ze za real cash si kupujes virtualne veci ale to musia ludia sami pochopit ze to nieje spavne respektive ved o tom to je ze ty sam zbieras tie itemy,ty sam sundas tazsku priseru a padne ti item,ake je to uz len potesenie ked si to clovek sam kupi za real cash a prave v takejto hre ved to je znacny clanok hry -
-
Ale rozdil je v tom, ze 90% hracu Diabla 2 nemelo o zadnej nakup itemu zajem a ani o nem nevedeli. Hrali jen tak pro zabavu a nic neresili vic je nezajimalo. Ovsem nyni kdyz to nabidne primo Blizzard vsem, tak to uplne zmeni podstatu hrani, jeste kdyz odstranili manualni leveleni a vsechno je zavisle od itemu. Nyni bude temer kazdy na nejake urovni premyslet o tom jestli by ty itemy nemohl prodat misto pouzit ci prodat NPC, apod.
-
-
Možná by ti chudáci hráči měli investovat bodiky do WILL, aby měli větší rezistence proti Blizzardímu mindcontrolu, nebo naopak do INT a levelovat trade, aby na tom víc vydělali:) No ale to už je každého věc, kam si dává bodíky.
-
-
-
zadny dodatecny placeny obsah te ve hre nezvyhodni, je to jen pro lamy kteri chteji mit vse bez hned... nechapu tedy tvoje zbytecne narazky :) i kdyz uznavam ze blizz na tom bude mit luxusni byznys.. Ja osbone jsem na WOW alergicky, tohle bych stim ale rozhodne nesrovnaval.
-
-
Chceš snad, milé vole, tvrdit, že kdyby si v D2 assasinka koupila celé Natalya's Odium, nebude nějak zvýhodněná?
-
-
zvyhodnena vuci komu v singleplayer hre ??
-
-
Diablo má jen singleplayer?
-
-
singleplayer ? tohle je diablo 3, tady zadny singleplayer, mulitplayer neni.
-
D3 má singleplayer?
-
-
-
-
-