-
Všade by mol Mac *8*
-
Nelíbí se mi že články, které jsou v časopise za který platím, uveřejňujete zde.
To si ho pak nemusím vůbec kupovat... -
-
Každý měsíc je tu jeden článek z aktuálního Levelu a to minimálně dva týdny po vydání časopisu. Toto je spíše reklama na samotný Level, aby sis jej koupil právě kvůli článkům jako jsou tyto.
-
Pokud vím, tak tu byl z každýho čísla maximálně jeden článek, nemyslím si, že by šlo o recyklaci obsahu, nebo že by to časopis jakkoliv znehodnocovalo. Naopak si myslím, že je to dobrej způsob jak oslovit lidi, kteří žádnej časák nekupujou a jen čučej na net. Je naprosto zbytečný se kvůli tomu vztekat.
-
Mě osobně se nepozdává ani jejich recyklace napříč jednotlivými médii. Bylo deklarováno, že Level a Games budou naprosto autonomní projekty. Opak se zdá být pravdou.
-
-
Ježíšku nelži! Dobře si pamatuji, jak redakce slibovala, že se převzetím Levelu obohatí i Games. Zatím z toho mám sice úplně opačný pocit, ale to je téma pro jinou diskuzi :)
-
-
-
"Nad tout hypotetickou..." *7*
-
-
Diky za upozornění.
-
-
Jestli chcete, můžu vám dělat korektora. Už mám po maturitě a hledám si práci. *1*
-
-
-
Nijak, žádný by nebyl.
-
-
Tahal by se kačer a hrálo člověče nezlob se. Copak herní svět, ten je s námi od úsvitu věků.
-