Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 24 hodín v monoposte F1 to by bol vzhľadom na môj pupok dosť nepríjemný zážitok. ( ani by som ju nemusel naštartovať) 

• zanek.s

Fallout 76. Dávám si tak den, maximálně dva   😂

• Path of Exile... hmmm to by nedopadlo dobře haha.

• Ech Elden Ring...Pokud by nebyl poblíž Npc s nekonečným táborákem a s ovcema v okolí, tak bych zemřel rychle a zbaběle.

• victor

Möbius Front 83 .....Jako člen americké pěchoty bych útočil v týlu americké armády z alternativní budoucnosti . ...

• Já včera dohrál Elex - první díl a to teda nevím jak dlouho bych tam přežil 😂

• No poslední zatím byla road 96, a i když politika tam není nejlepší, přežít den by neměl být problém 

• Derp_1337

Warhammer: Vermintide 2 !!

Ehm, pokud člověk není prakticky nesmrtelný jako některé postavy ve Warhammer univerzum, tak jeho šance na přežití první skavenské hordy jsou nula 😈

• Cuphead DLC

Asi bych se stačil nadechnout

• Zrovna dojíždím Daggerfall Unity. Pokud bych se držel ve městech, odmítl práci deratizátora, dobře si vybíral balíčky, které mám doručit a nenaštval místní potentáty, tak je to pohoda. Na dlouhé pochody relativně bezpečnou krajinou jsem zvyklý, tak bych si možná i zvládl vydělat na kus žvance, pivko a nocleh v hospodě. I když s mým obchodnickým nadáním by mě asi pěkně natáhli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit