-
Aha. Tak tam jsem se asi ještě nedostal, teď jsem vylez z Burning library a vyřešil Edict of Storms. Mě to she přávě zaujalo z toho důvodu, že ve většině konverzací všichni používaj jméno. A z jména jako Kyros člověk pohlaví neodvodí. Ale to, co řikáš ty dává smysl. Koneckonců Kyros/Kyrose moc lidí osobně nepotkalo a ta postava je obecně tajemná, jak hrad v Karpatech. Asi budu muset znova vyzpovídat Siren, ta by mi to mohla trochu osvětlit.
-
Tam je na to i spousta konverzací s různýma postavama, každá říká něco jiného, ale u mně převažovalo "She". Občas si z toho dělají sami srandu. V jednom dopise to týpek naschvál střídá, v jedné konverzaci ti companion opravuje "she" na "he" a ty můžeš buď přitakat, nebo si trvat na "she" atd
-
nevíte za bude cz?
-
Drobnost - Kyros si nepodmanil celý svět (tečka, chceme-li být na něj přísní, ještě kousek mu chybí) za pár let, ale za skoro půl tisíciletí.
Jinak co se týče zla, tak hra je velmi specifická tím, že vás postaví do hodně rozjetého vlaku a pak vás drží v mantinelech, o jejichž postavení jste sice rozhodli předešlým rozhodnutím, ale není to často na první pohled zřejmé. Tolikrát jsem ve hře chtěl udělat něco a nemohl jsem, protože na mě všichni byli tak nasraní, že prostě nechtěli spolupracovat. Když jsem chtěl asi v půlce hry, když už mě oba "spojenci" chtěli zabít a nesnášeli mě, tak jsem chtěl pomoct třeba Stalwartu, ale prostě to nešlo. Chápu to, taky bych své postavě nevěřil...
Hra je fantastická, ale šíleně krátká (na svůj žánr), rozuzlení si podle mě vyžádá přinejmenším jeden další plnohodnotý díl, žádné paradoxovské DLC. Když jsem se po Tyranny vrátil k PoE, tak mě štve, jak je to celé neintuitivní a zastaralé (přitom je to hra lepší). -
Jenom technická, neni Kyros náhodou ženská? Jsem přesvědčenej, že v nějaký korespondenci používal ten, s kym jsem si dopisoval zájmeno she. I když to v dnešní době 70 pohlaví nemusí nic znamenat.