-
Snad to jednou vydají. Údajně probíhá closed beta testing, ale tomu bych moc nevěřil. Reálně to vidím tak na vánoce 2012:-((((
-
-
IMO na Blizzconu ohlásí release date, a na open betu se vykašlou. D3 je furt primárně PvE hra (než se začnete hádat, najděte si ve slovníku "primárně" *2*), takže nějaký masový testování kvůli balanci není nezbytný. Vsadím boty, že o vánocích je to tu. O těhlech vánocích, samozřejmě :)
-
-
Jj, taky pořád počítám s tím, že to za měsíc ohlásí... :) Osobně je mi nějakej "deathmatch". či co tam bude, ukradenej a zajímá mě hlavně PvE. A jelikož docela osekali levelování, tak si právě říkám, že to s tím balancem nemusí mít tak těžké...všechny skilly jsou namaxované, takže se vždy najde ta správná kombinace na poražení toho a toho bosse... A zbytek budou upravovat, podobně jako u všech svých her, s postupem času. Bohužel právě to omezený levelování je věc, která se mi zatím nelíbí nejvíc, ale holt uvidím až to vyjde... I tak si to plánuju sehnat co nejdříve :)
-
-
Beta testing opravdu běží. Ale je obsahově velmi omezenej. Dá se tam dostat do cca půlky prvního aktu a pak to skončí (samozřejmě můžeš začít se stejnou postavou znova, či si vyzkoušet nějakou jinou).
Blizzard prý testuje hlavně servery apod. Na balanc se zřejmě rozhodl zaměřit sám a hráčům už pak jen předá "hotové" dílo. Každopádně i to je jeden z důvodů proč věřím, že by to možná mohli stihnout vydat do konce roku.
A co se dívám na videa v plné kvalitě, tak se mi to zatím líbí...uvidíme hotové dílko. Kdyžtak např. http://www.youtube.com/user/VesmarEntertainment
-
-
radsi nech do hry daji velblouda nebo kozu co bude mit bagl. neco jako packlama z UO.
-
Nejvetsi hovadina co mohli udelat, Zjednodusovani jak prase, kdyby tam byl aspon postih ze za to nebude stejne zlata jak u obchodnika... ztratí to kouzlo toho nechávat si v invetáři jen to nejdražší, nebo se prostě furt dokola vracet. Jak říkám, hovadina. Prosím Blizzarde, Dejte mi po nalogování Staty a postavte před Diabla. Na co se tam mordovat s potvorama je to přece jen zdržování. Mapy stačí zkrátit na 1% postavit tam jen bosse a nebo ani to ne, je to jen zdržení od Diabla... Konec.
-
-
Prosim? Kuzlo vracania sa do mesta? V Diable? Seriously? Kde v tom preboha bolo ake kuzlo? Ta hra je o ZABIJANI DEMONOV a LOOTOVANI ITEMOV. Nie o psychologickych rozhodnutiach ci si zoberem zo zeme zeleno-cerveny legendary sword +204 alebo radsej fialovo-zltu Crossbow of Awesomness. Pripadne zoberem jedno, portnem sa do mesta, predam/uschovam, portnem sa naspat, zoberem druhe, portnem sa do mesta, predam/uschovam, portnem sa naspat, pokracujem v zabijani. A ked mi padne nieco dalsie, tak proces opakujem. Dakujem neprosim, ta hra nie je o tom a ani nikdy nebola. Ked zapnem Diablo, tak chcem kosit demonov, nic viac, nic menej. Davaju mi tu moznost, nemusim sa zastavovat vo vrazdeni ubohych kostlivcov/demonov (s rodinami, detmi etc). A na druhu stranu, ten kotlik NEMUSIS vyuzivat, ked nechces. Koniec koncov, uz Torchlight to riesil psom, toto je podobne elegantne riesenie (o ktorom sa mimochodom vie uz dobry mesiac). Ako preboha moze niekto nadavat zrovna na toto? To uz prosimpekne nie je vobec sudne ohradzovanie sa voci principom hry, to je prachsproste kydanie na Blizzard "because I can".
-
-
Bi-la kaífa.
(zrovna teď proháním svýho barbara Kurastem na nightmare, a žádný kouzlo v neustálým portování do města teda fakt neshledávám)
Ale víte jak - kdo chcepsaBlizzard bít, nějakou kravinu si vždycky najde. I když to prakticky nedává smysl *5* -
-
On nebije psa,on ma jenom svuj nazor. Coz se ovsem na techto diskuzich nenosi. Vsichni museji smyslet stejne,jinak to jsou hateri a flameri. *12*
-
-
-
Lidi od Blizzardu nejsou tak hloupí, kotlík je vítaný, u obchodníka si to pak zase můžete koupit zpět. I já jako budoucí hráč to vítám, běhat pořád do města a nebo to nechávat na zemi, to je bolest.
-