Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • madPav3L

    Je to prostě o tom, jestli ten "walking simulátor" někoho bavit bude nebo ne, prostě jako každá jiná hra... každý má rád něco jiného. Někoho to bavit bude a někoho to unudí k "smrti".

  • Nejvíc pobavilo Kotaku. Ti tu svoji ultralevicovou ideologii naroubují úplně na všechno.

  • lito

    super. Tohle je super zpráva, že to není klasický mainstream, tak jsem se trošku bál, že to bude bahno mainstreamu a ono ne. Toho otravného mainstreamu(Uncharted, God of War atd) od Sony na této generaci máme až dost. 

    Cituji z KN:

    "Třeba to s tím hodinovým broděním se sněhem z jedné lokace do druhé, co někdo zmiňoval v recenzi jako důvod k stržení bodíků při hodnocení...stačí si vzít pár žebříků a korevních svorek, vyšplhat na útes z jedné strany a z druhé se spustit po laně dolů a je vymalováno za 15 minut. Namísto toho, aby to člověk zdlouhavě obcházel a brodil se půl metrem sněhu, což už je samo o sobě přece hloupost, lidi. Nebo si vyrobit terénní techno-skelet a běh je ve sněhu a na svahu mnohem rychlejší. Lze i počkat, až tam lidi vyšlapou cestičky, ap. Je to víceméně takový Kingdom Come: Deliverance syndrom, kdy stačí jen trochu zapřemýšlet a zbavit se dojmu, že vše je možné dělat jen jedním způsobem, což bohužel v dnešní době mnozí neumí. Jde také skočit s Fragile do jiné lokace a má to člověk blíže..."



  • Marcelskrc

    Někde jsou hodně krutý :D

    • Chomaco

      „..., je tohle možná jedna z nejvíce polarizujících her, jaké kdy kdo stvořil.“

      asi je to fakt 50 na 50 

  • Polarizujici hra je snad to nejlepsi, co nam mohli prinest! S touhle produkcni kvalitou dnes uz skoro nic takoveho nevychazi. Kopirek a pokracovani toho sameho vychazi dost.

  • lito

    nejlepší je BW. Tam to hodnotilo 222 lidí s průměrném hodnocení 37% a to vše týden před vydáním hry samotné. Celý IDnes je bahnem české novinařiny a komunity🤮.

    • ahola

      Tak proč tam chodíš a četbou stránek tak podporuješ tu českou novinářskou spodinu.

      • lito

        to je samozřejmě jen od tebe předpoklad a faul. Jelikož vyšla hra, která mě zajímá, tak jsem šel i na Doupě, Zing, BW a další weby, které vůbec nesleduji. Tohle asi děláme všichni, že toho načteme co nejvíce o hře, co se nás zajímá. 

  • Chomaco

    Vypadá to, že to pomotalo hlavu aj recenzentom. Nemôžem sa dočkať až tomu trochu spadne cena. Neviem či to vydržím :D ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit