Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar

    Na tenhle díl jsem natěšenej jako nikdy... Tří království, rozšířená doplomacie, Tři království. Uvidíme co gameplaye a ohlasy od lidí a potom hned šupky hupky ke mě do steam knihovny.

  • Llour

    No počkám na hodnocení hráčů. Imperator Rome taky všichni recenzenti rvali 9 a byl to těžký prů*er. Ostatně Rome II si ještě všichni pamatujeme 

  • Ilusiveman

    Když jsem konečně odsunul emoční clonu, protože činu aktuálně moc nemusím. 

    Vypadá to hezky, zajímavé, potunenej model z Warhammeru za využití právě toho, co už Warhammer umí. Např různé formace různých jednotek, které ve Wcku jsou trvale, ale ty jednotky se bouraji dost podobně v závislosti práve na tvaru, rychlosti etc. 

    Hodně se mi líbilo obléhání města, hradby že všech stran.. a to, jak vypadají jednotky na hradbách, zbytek nezbývá než zkusit osobně, jak to Teda bude. 

    Nicméně si furt myslím, že nejlepší TW je a bude warhammer  ( ikdyzškoda lodi 😈, ty jsou v cinanovi? ) ktererej má obrovské úspěch v Číně, kor před trojkou, která taky defakto je Asie..

    Nemluvě o náročnosti aplikace v případě 3 kingdoms. Určitě bude víc mainstream hrany Warhammer. 

    Doom-wheel > kůň

  • Marines
    Prosím nezlobte se na mne, ale většina těch hodnocení mi připomíná spíše politické pokrytectví, než odpovědné hodnocení hry. To se od teď budou hry hodnotit od jejich přínosu k me-too a multikulturalizmu....??? Hru jsem sice nehrál, ale troubení je asi předčasné, hra bude mít drtivý úspěch v Asii, to se dá předpokládat, nevím, jak na tom ale bude v Evropě, či Americe.....
    • Duncan66

      Muzete zminit aspon jedno z tech uvedenych hodnoceni, kde konkretne hodnoti prinos k me-too a multikulti? Mi zase prijde, ze jste si sam vycucal nesmysly mezi radky, ktere tam zadny autor nedal.

    • michaelfoucault

      Takže, dejte si prosím studený ručník na hlavu a den odpočinku na neschopence.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit