Jak hodnotí ve světě – Wasteland 3
-
Nenechte se zmást recenzemi ze zahraničí. Vypadá to na pěknej průšvih. Ta hra nemá s W2 mnoho společného. Pokud melo W2 nějaký kouzlo, tak tady zdá se uz neexistuje. Je to delany ciste na konzole, prakticky vsechny upravy, kterou jsou videt v uvodu hrani jsou negativní, pocinaje menu, nastavení postav, atributu, proste vsechno a to jste jeste ani nezacali hrat.
-
-
Po dvanacti hodinach hrube nesouhlasim.
Nez budu narcen, posledni konzole kterou se kterou sem mel tu cest byla PS2 u kamarada. Osobne sem vzdy mel jen PC.
-
-
Být backerem na Fig.co se někdy velice vyplácí. Jako v případě tohoto megaskvostu roku 2020! :-)
-
-
Taky mi nedávno přišla sběratelka 🙂 Úplně jsem na to zapomněl !
-
-
Ve stavu v jakém to vyšlo je to odpad, který si nezaslouží více než 3/10. V podstatě je to nehratelný konzoloidní sranec. Zoufalá optimalizace, zoufalej loading, zoufalé bugy...jedním slovem tragédie a za mě refund po 2h hry... z toho 1h loadingu.
-
Jo a ještě jsem zapomněl....ten bojový systém je hotová tragédie...
-
Je fajn, že se novej Fallout vydařil.
-
Zacinam se o to zajimat, ale jako posledni dobou ty hry na PC stoji neskutecny penize.. Death Stranding 1900, Wasteland 3 1600, obe hry maji nalepku Day One edice, coz me ale vubec nezajima.. ja chci standardni edici! Realne jsem ochotny za tyhle tituly v den vydani utratit 1200 za kazdou.. S takovouhle cenovou politikou ode me uvidi penize az pri prvni sleve nebo te dalsi jeste vetsi...
-
-
vsak se da koupit za min nez 1300 krabicovka
-
-
A kde? I tak je to hodne... s postou je to 1400.. to je proste moc za hru jako Wasteland..
-
-
treba na Comforu coz je normalni origos IT obchod je to za 1292 s dopravou zdarma
-
-
Super diky, ted uz jen rozseknout jestli do toho jit... 1300 je stale hodne pres caru za hricku jako W3, ale uz jsem ochotny premyslet o investici:)
Kde jsou ty doby kdy jsem kupoval ME2 za 1100 kolektorku:D Triple acko za cenu, kterou se nezdraham zaplatit.. za tohle bych dal i 1400 ve sve dobe. Ale W3 proste nedosahuje produkcnich hodnot ME2..
-
-
-
-
Nevím, jestli je to pro tebe relevantní rada, ale Wasteland 3 bude od zítřka součástí Game Passu, a to i na PC.
-
-
Mne ta info pomohla, diky :)
Skusal som hrat Wasteland 2 na xbox, ale je to nehratelne, kamera je naozaj postapokalypticka... a odzoomovat sa da tak malo, ze absolutne netusim kam idem....
-
Diky, vim o tom, asi to zkusim jako demo, ale jako platforma na cely walktrough to pro me neni..
-
-
-
Citace:
... a hluboký, taktický soubojový systém, který působí i po desítkách hodin stále svěžím dojmem.
No, ve WL2 to byl prave soubojovy system ktery mi po desitkach hodin neprisel az tak svezi. Tak uvidime.