Přejít na výpis diskuzí
Jak hrát Star Wars: The Old Republic podle BioWare
6.2.2012 | levis
67 příspěvků
-
Totalní nářez!!!
http://www.stream.cz/uservideo/657347-fatal-error-spot-2
vice na
http://www.facebook.com/groups/130154933739745/ -
Video absolutne mimo misu, smesne az velice trapne, tohle SWTOR opravdu nema za potrebu.
Nicmene hlavni vekova skupina WoW tedy 10 - 13 let, SWTOR stejne moc hrat nebude, jelikoz 99% neumi anglicky. A take je treba u hry obcas pouzivat mozek, coz hraci z WoW na LFR nemusi a nepohrnou se nekam, kde by to jen zavanelo pouzivat sedou kurou mozkovou :-))) -
-
Na klikání na ikonky je ta angličtina fakt nezbytná. Můj syn to hraje, má 8 let a blíží se k lvl 30. V dialozích je úplně fuk co klikne, protože na příběh to má defakto nulovej vliv. Jedině, kdy řeší dialogy je situace, kdy mu to nabízí "hodnou bílomodrou nebo zlou červenou".
Angličtina je jen pro toho kdo to chce hrát kvůli příběhu. Rozhodně to není nezbytná podmínka hry.
Kdo to chce hrát WoW nebo KoreaGrind stylem, tak nemusí ani umět číst. -
jojo, takovi 13tileti anglicani a americani neumi anglicky a 13tileti nemci, svycari a rakusaci neumi nemecky a francouzi francouzsky :D
-
-
No jo ale kdyz jsi vyjmenoval hrace co maji hru v materstine, tak take vyjmenuj ty co tohle nemaj a tech je take pozehnane, mozna vice nez ty co jsi jmenoval :-)))
-
-
Ano a taky severské státy mají angličtinu jako druhý jazyk, ale to nevadí.
-
-
-
-
Hodilo by se návod co má člověk dělat když najednou přestane jet zvuk, začnou neúnosné lagy, má takoví pokles fps že se nedá hrát, ikonky přestanou reagovat...
Takoví návod by hodně lidí skutečně využilo *1* -
-
staci nemit zaprasenej pocitac a poradny pripojeni k internetu ...
-
-
To, co jsi napsal je blbost... opravdu velká blbost.
-
-
protoze ? argumenty ?
muj argument ... tebou popisovane problemy sem ve hre nikdy nezaznamenanl a to hraju od open bety az do soucasnosti ... naopak kamarad popisovany problem poznal v okamziku, kdy se mu prehrival pocitac (plus ma pomalej net) ... -
-
Protože si můžu dovolit, že hraji na high-end PC a s FPS mám potíže stejně jako lidi co psali na fóra SWTOR webu.
-
-
-
-
Takový návod nebude, protože teď pracují na nových texturách. Není třeba nadávat hře, která je nová :D Tak mi to bylo taky řečeno. Na vše musíš čekat jako na boží smilování, protože hra je zdarma, nic za ní neplatíš.
-
Musíš počkat na patche.
-