Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě jenom fascinuje-nic ve zlým-jak někteří lidi remcají na adresu Diabla 3 ,ale přitom ho ještě nehráli.To mi nepřijde moc"košér" *3*
  • nazdar chybi mi tady vase debaty s delosombresem to byla vzdycky zabava.
  • ucho
    mně to zas přijde v pohodě, určitě ne barevně přeplácané, jen tam je prostě víc barev, je to živější, proč ne. některé scény budou určitě depresivní akorát, dost to ovlivní hudba a ta vypadá skvěle, co jsem slyšel úryvky.
  • Skok k graficke kvalite urcite. Ale ja bych si to predstavoval jako hru depresivni atmosferou ktera vyvolava pocity sklicenosti, smutku a beznadeje. Ne jako nejaky kolotoc.
  • pozri te si toto a uvidite ze diablo 3 vyzera perfektne a je to riadny skok ku kvalite http://www.youtube.com/watch?v=m0M4sksBOtI
  • Me se ty novy disney kolotocove omalovanky docela libi i kdyz porad nemuzu prijit na to jakou to ma vlastne logiku. Jednak je tam tolik krvavych fatalit ze to rozhodne neni urceno pro deti (nebo se to bude dat vypnout?) na druhou stranu celkovy koncept grafiky je jak pro deti cca 3 let. tak kdyz delaji nasilnou hru pro dospele proc tam nedali depresivni hororovou atmosferu a realnou grafiku taky pro dospele?
    K tomuhle diablu: demoni v nebi je z teologickeho hlediska nesmysl a obrazky nemaji zadnou atmosferu. dobre ze to odlozili *11*
  • http://www.moddb.com/games/diablo-2/downloads/d2multires-version-102
  • claymen
    http://www.youtube.com/watch?v=lY4JgycToTU toto je diabolo HD :D
  • Rád bych se zeptal,jestli je nějaký patch na Diabolo 2,který zvyšuje rozlišení.Ono těch 800x600 není nic moc *3* .A pokud jde o Diabolo3,tak mě se výtvarné podání líbí,ale počkáme,až hra vyjde(doufejme,že to letos klapne).Díky
  • já vim, pokrok je pokrok, sleduju ten herní pokrok už pěkných pár let, stojí to za prd, budu radši nekrofilem.
  • posila
    Po Fight Clubu #14 tenhle clanek ziskava naprosto novy a humorny rozmer :)
  • nevim proc se u diabla resi tolik grafika. diablo II vypadalo "stare" uz v dobe sveho vydani a dodnes ho hraje spousta hracu.
    pridat k temto obrazkum nejaky bloom efekt ci neco podobne, tak budou vypadat skoro stejne jako ty nove. to ze to bude vypadat jako torchlight je uz uplny nesmysl. staci se podivat na posledni obrazky v plne velikosti a kdo nevidi rozdil musi byt slepej. at uz prvni nebo druhy dil diabla nikdy nemel nejakou realnou grafiku. to co cemu nekteri rikaji omalovanky je podle me prinejmensim to jak by vypadalo diablo II ve vysokem rozlisenim s daleko detailnejsi grafikou. srovnani s wowkem je uz mozna podobnejsi, ale kdo ma tu moznost a komp tak si zkuste pustit wow ve full HD s vyhlazovanim a ultra nastavenim a to ma k omalovankam taky pekne daleko :)
  • Core
    Za větu "Dobrá hra zkrátka má být pro každého, ne jen pro úzkou skupinku hráčů, doby hardcore titulů už jsou (naštěstí) dávno za námi." uděluji minus, protože to je nehorázný bullshit *12*
  • Core
    Miluji Diablo i Diablo II, mám poctivě odehráno, ale podle mého názoru by tento "nebeský" koncept, graficky vypulírovaně okleštěný a vyletěný, jednoduše nefungoval... Ty kobky či ze kterých míst pochází první screeny super, ale ta nebeská úroveň je zcela bez atmosféry a nehororová... I ty monstra tam působí jaksi nepatřičně. Toť můj názor.
  • Je vidět, že všichni hráli Diablo a nehráli Torchlight...
  • neTROLL *1* *1* *1*
  • "Gameplay a zvuky"??? Co dělalo Diablo Diablem je Diablo. Všechny aspekty hry dohromady. Chceš říct, že grafika nepřispívá k atmosféře??? Já si sérii Diablo vždycky spojoval s evropským středověkem, temně gotickou až hororovou atmosférou a pochmurnou, temnou a poměrně realistickou grafikou. Takže něco jako je na těhle screenech z roku 2005. Teď z toho máme stylizovaný komiks. Klidně si dokážu představit pohádku pro děti v tomhle provedení. Blizzard už pro mě není nic víc než ždímačka peněz.
  • Nesmíš tolik lpět na mrtých věcech Je v tom cosi nekrofilního *3* *5*
  • Rozdíl je v tom, že Torchlight byla nová značka bez minulosti, takže ani mně navadily omalovánky i když je nemusim, ale Diablo je značka s minulostí se svým vlastním stylem, který ale vzal v D3 za své a v tom je jádro pudla.
  • Kdo hrál Diablo II kvůli grafice nebo výtvarné stylizaci? Nikdo. Co dělalo Diablo Diablem, je gameplay a zvuky. Víc než temná/hororová/depresivní atmosféra. Drtit nepřátele po tisících může fungovat i v takové pohádce, jako je Torchlight. A vida - on bude druhý díl, protože se zjistilo, že vezmet-li základ herní mechaniky, budete úspěšní i s omalovánkami. Takže Diablo III bude možná vypadat jinak, ale koho to zajímá? Hrát a hlavně znít to bude pěkne postaru...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit