-
Je ale otázka,jestli jsi za to vyčůrání zaplatil *1* *3*
-
To by me zajmalo komu se tu obsahujes. Tu hru si proste ukradl at si rikas co si rikas. Kdyz ti nevyhovujou podminky ktere software ma, nepouzivej ho. Ale jestli ti to ulehci na svedomi ... tak jsi uzasne chytrej clovek.
-
To je drzost a v podstatě porušování osobních práv, když vám služba nahlíží na PC a kontroluje vám co máte za hry atd. to je jako když močíte a vedle mísy sedí policajt a čumí na vás
-
Jo a jo, mrzí mě to, že hraju zpirátěný hry s vědomím že jsem si prostě zadarmo stáh něco na čem dělali autoři rok/y, ale buď to budu hrát s tímhle vědomím nebo s těma zatracenejma službama. A navíc ceny nových her sou teda fakt divný, ikdyž co dneska nemá přehnanou cenu
-
Já souhlasím s Chumbaba. Na všechny tyhle služby se nedá spolehnout a navíc jsou někdy pěkně otravný. Taky jsem na Steamu instaloval třeba Saints Row 2 a nakonec jsem si to stáhnul. Někdo zde psal že já hry "kradu". Chytrej člověk si radši hru stáhne z netu než aby si jí kupoval se službama který jsou úplně naprd a ještě znepříjemňujou hraní a to nejen vyžadováním neustálého přip. k internetu. A pak je tu ještě tohle, když sou třeba dva nebo více sourozenců, mají 2 PC a koupí si hru tak jí stejně smí hrát jen jeden na jednom PC (účtu služby).
-
V normalnim stavu nevidi. Jen kdyz posilas nejaky bug report nebo neco. U Windows neni problem nainstalovat firewall a blokovat veskery provoz ven mimo programu ktere sis sam zvolil. U Steamu tohle bohuzel nijak neomezis, but to jde nebo nejde.
-
a to jako myslíš, že microsoft nevidí, co máš nainstalovaný v systému? To si děláš srandu...
-
Prosimte ty delas,jako kdyby dnes vyzadovala steam uplne kazda hra.Kdyz nebudu pocitat hry valve,tak tech her vyzadujich steam napocitam na prstech.
Jednak nechapu,proc ti vadi,ze steam uklada informace o tom,ktere hry a jak casto hrajes a hlavne nechapu proc tady delas takovy povyk,kvuli par hram,ktere steam vyzaduji.
Pokud ti ten steam tak moc vadi,tak tech par her,ktere steam vyzaduji si proste stahni a nebo se na ne vyprdni.
Dyt je na trhu mraky her,ktere steam nevyzaduji.
Ja steam pouzivam roky a nemam s nim zadny zasadni problem. -
Tohle ja vazne nechapu.Pouzivam steam od jeho zacatku,tedy od dob cs1.6 a z pocatku nejake problemy byly,ale posledni roky si nemuzu stezovat .
Zadne zamrzani,zadne zaseky,chyby pri prihlasovani nebo nakupu pres kreditku apod.
Vazne nechapu,kde ti lide na ty problemy chodi.Bud mam takove stesti nebo je opravdu problem mezi klavesnici a zidli.
Jinak znam osobne dalsi 3 lidi co steam maji a taktez bez problemu. -
Ty si asi stojis na vedeni co?Za nutnosti trvaleho pripojeni FROM DUST stoji jeho vydavatel,tedy UBISOFT.To ze se ta hra prodava na steamu jeste neznamena,ze za to muze valve.Rika ti neco pojem 3rd party DRM? Asi ne.
-
Mam je na hry, na praci pouzivam linux. Ale nutno rict, ze tak spatne jako valve se nechova ani microsoft, prestoze si to teoreticky take muze dovolit. I windows by mohly koukat co ma kdo nainstalovane, co kdy a jak pouziva a co s tim dela. Povazoval bys to za spravne?
-
re: Insomnium
Kdyby si komplet vsichni tu hru "neukradli" tak vyvojari delali treba tech 5 let, posledni rok mnohdy dlouho do noci uplne, ale uplne zadarmo. Az budes treba nekde delat na stavbe na cerno a pak te osuli a nedaji ti ani korunu, tak ty souvislosti treba zacnes pomalu chapat ;o) -
chtel jsem trochu kloudne reagovat, ale v techto pripadech to stejne nema cenu ;o) Staci si porovnat, co si o tobe posbira steam a co vsechno dobrovolne lidi nacpou do FaceBooku.
Priklad: Na mail mi nechodi zadna reklama a ani spam. Ted neryju, ale zajimalo by mne, jak jsou na tom uzivatele FB.... A kdyz uz by chtel nekdo ziskavat kolektivni psychologicke profily, myslim ze za Steamem asi nepujde. FB a potazmo pomalu i ten Google uz jsou mnohem, mnohem mnohem dale. -
:-*
-
hejasek': Jak si na tom s Windows? Doufam ze nejsi ovce co pouziva soft od mikrosoftu :D :DDD
-
Skvela vec pro vytvoreni her kterou hraci zadaji. :D Takze bacha hosi steam o vas ziskavaa informace asi za 10 let pomalu bude propagovat komunizmus ve hrach. Valve je ukrata komunisticka strana ale chova se jako vydavatel her. Gabe Newell v interviju skryte podsouva svoji komunistickou idelogii ale nikdo si toho nevsima. Znak Valve(ventil) je vlastne delnicke logo. Na tohle pozoooooooooooor Gabe Newell je komunista a zaroven i trochu fasista.
-
kdyz mas se steamem problemy tak ho nepouzivej. Ikdyby meli o me ulozene jakekoliv informace je mi to sumak, nemam co skryvat. :)) Na steamu je spousta akci kde si muzes hru koupit za pakatel, nezabira temer zadnou pamet, nespomaluje pocitac. Nemusim tu nesmyslne hledat dvdcko proste zapnu steam stahnu a hraju. Jinak pokud te desi nejaka co zde uvadis doporucu se odpojit od internetu. :D
-
LOL, nic co napíšeš na internetu nikdy nesmažeš. Nic co zadáš tady nikdy nesmažeš, nic co zadáš na facebooku nebo jakékoliv webové stránce nikdy nesmažeš. Každé tvé přístupy na jakoukoliv IP adresu a webové stránky jsou logovány a nikdy je nesmažeš. Tak nevím o co ti jde. At si koupis kdekoliv neco kreditkou, nebo na fakturu tak to nikdy nesmazes, ty veci se musi drzet nekolik let kvuli ucetnictvi.
Kam tim jako miris?
Kdyz si zrusis bankovni ucet myslis ze banky smazou veskere informace o tobe a tvych platbach?
A to o konci steamu. Zalezi na tom jak steam skonci, muze to prevzit nekdo jiny, muzou ty hry uvolnit hracum nezavisle na steamu a nebo o ne proste prijdou. Stejne tak tobe muze prijit domu povoden nebo pozar a spali ti to vsechny originalky. Osobne vidim vetsi riziko v prirodni katastrofe nez v tom ze steam zkonci. -
Schvalne, predstav si, ze bys chtel prestat byt registrovany na steamu a nechtel, aby o tíbe mel ulozene jakekoli informace. Jak bys toho dosahl? Je to jak sekta, clenstvi neni zrusitelne. A i kdyby to slo, co by bylí se zbozám, ktere bys pres steam nakoupil? Prisel bys o nej. Cim dele bys steam pouzival, tim vic bys mel do nej investovano. Klidne desitky a pozdeji stovky tisic korun. To se pak tezko neco rusi, je to pekne hnusna past. Lidi si na sebe pestuji pekny bic a ani si to neuvedomuji. Dozivotni zavislost. Mladi lide si to asi neuvedomuji, ale ja hry kupuji uz pres 20 let. Desi me predstava ze bych felou tu dobu mel byt pod neci kontrolou, byt na nem zasvisly a vydan mu na pospas. Na tom zda a jak bude jeho sluzba fungovat a co se s temi hrami rozhodne udelat.
-
Origin neznam, tak nemohu soudit. Ale rozhodne je lepsi, kdyz tady takovych sluzeb bude rada stejne silnych a budou si konkurovat, nez kdyz tu bude jedna dománantni, ktera vsem bude vsechno diktovat. A pak býde zalezet na lidech, co budou preferovat. A jen blazni daji prednost totalitnimu steamu pred klasá kou nevmšsujici se distribuci typu gamersgate, ktera proste ty hry jen prodava a nedela z hracu na ni zavisle ovce. Bohuzel tech zfanatizovanych hracu je uz dnes hodne. Steqm neni zadne dobro, je to zlo, ktere ne kazdy chce videt.