-
To co říká je dobrý nápad, jenže já neznám lepší službu než jsou herní piráti. Dneska už vám poskytnou celou hru s nejnovějším patchem, češtinou, slovenštinou atd. :), a upřímně mám plno originálních her na PC ale stejně jsem si k nim stáhl crack, protože mě nebaví neustále dávat DVD do mechaniky a hlavně mě štve služba windows live, která mě půl hodiny nenechá hrát protože potřebuje vytvořit profil offline a pak ještě online. Ale pravda - Steam je jediná herní služba, která mi vyhovuje. Bez urážky k Valve - Pořád fandím pirátům :D
-
-
Njo, ale třeba ten windows Live (GWFL) je zrovna nejhorší příklad a opak Steamu. Plus názorná ukázka, jak se to právě dělat nemá :o) Když tak nad tím přemýšlím, hry od ubi jako AC2, nebo Conviction jsem si zahrál a koupil až po opadnutí té buzerace a spousta lidí si to nekoupilo (potažmo ani nezahrálo) vůbec. Naopak kolikrát lenivost zapříčinila nákup právě na steamu, bo je to fakt click, pak záležitost rychlosti internetu a hraješ, třeba na 5 PC s tím, že se nemusíš starat o patche, přenos savů atd. Maximálně, pokud není čeština již ve steamu, tak si ji stáhneš. Mody bez problému taky fungují. Nic se neinstaluje a nehrozí riziko viru (i to se může stát), či z počátku nefunkčního cracku atd. Plus pohoda při hraní MP. No dalo by se pokračovat v polemizování :o)
-
-
A navíc jde hlavně o tohle, když si člověk tu hru koupí za těch 1000 a více (někdy méně), může třeba po koupi zjistit že ho ta hra vůbec nebaví a nebo že mu na PC nejde. To je jedna z mála výhod her od pirátů, když vás to nebaví nebo vám to nefachá, prostě odinstalujete a stáhnete si něco jiného. Jak jsem řekl, je to otázka názorů a potřeby a také situace. Mě stačí si stáhnou pár her, které mě zabaví. Možná bych si je i koupil ale za ty peníze to nestojí, tedy alespoň mě.
-
-
tak to nehraj, když ti to za to nestojí.. Někdo tě nutí? Zabav se někde, kde za to budeš chtít lidem zaplatit (takže asi hospoda, co)
-
-
asi tak nějak.
-
Pro tvoji informaci. Nejsem jako většina českejch vesnickejch vidláků, kteří chodí každý večer do hospody a navíc nepiju *3*. Špatně jsi četl můj příspěvek. Psal jsem že mi to za to nestojí kupovat si drahý hry a proto využívám možnost stáhnutí her z internetu od pirátů. Už ti to docvaklo? Když si místo kupování her je můžu radši stáhnout tak to udělám. Kdyby to nešlo tak bych nehrál a našel si jinou zábavu.
-
-
re: Insomnium
Kdyby si komplet vsichni tu hru "neukradli" tak vyvojari delali treba tech 5 let, posledni rok mnohdy dlouho do noci uplne, ale uplne zadarmo. Az budes treba nekde delat na stavbe na cerno a pak te osuli a nedaji ti ani korunu, tak ty souvislosti treba zacnes pomalu chapat ;o) -
Jak se dá ukrást hra? Netušil jsem, že něco takového je možné... Leda tak si bez vědomí prodejce uschovat kopii, ale krást?
-
Tak počkej, až slevní. Plno lidí na té hře dělalo a ty ji prostě ukradneš. Chápu že když nemáš money, je to špatný ale to tě pořád neomlouvá z toho, že hry kradeš. A když už to musíš dělat, tak se tu tím v diskuzi aspoň nechlub.
-
-
-
Mno podle té rovnice hra=1000 bych jich měl na Steamu asi tak 9. A mám jich, když nepočítám všechny half-life, counterstriky a občasné prkotiny asi tak 55 ;o) a ta možnost zkusit, smazat/koupit je tu pořád...
-
-
Viry? To už se dneska nevede. A když už je náhodou nefunkční crack tak do 24 hodin je fix. A s těmi mody, nevim, nevim. Přinejmenším se instalují jinak než na kladickou krabicovku, občas vůbec nefungují (alespoň většina toho co jsem zkoušel, ale to už nemusí platit)
-
-
No s modifikacema jsem zatím naštěstí problém neměl, ať už třeba i obsáhlé mody do S.T.A.L.K.E.Rů. Právě se mi zdá, že je to zpravidla klasická instalace a jde s ní dělat to, co s krabickovou. No a nějaké šmírovátko do fake release ti může hodit kde kdo.
-
-
To ale člověk musí chodit na správný místa a pak mu nic jako fake release nehrozí :D
-
-
no, to už je jiná, o tom žádná. Ovšem né každý je "zkušený zloděj" ;O) Abych nekřivdil, případně někdo váhající nad koupí plné verze, čest vyjímkám...
-
-
-
-
No pochop, každý se na to dívá jinak. Třeba mě úplně stačí zpirátěné hry. Na multiplayer si moc nepotrpím a navíc a hraju když mam čas a rád hraju nejnovější hry hned po vydání a ty jsou většinou dosti drahé, kdybych si to všechno koupil, tak bych s pěnězi moc nevyšel a tak mám tohle řešení. Jde mi jen o to abych se na nějakou chviličku zabavil ve zbytku volného času.
P.S. Hrál jsi Conviction? To je jedna z mých nejoblíbenějších games. Tu jsem si předobjednal v roce 2007 :D a poctivě jsem si na ni počkal. -
-
vidíš to, a dnes Conviction stojí 150,- :)
-
Samo to vidím i z jiného pohledu ;o) Já se alespoň neprohlašuji za svatého, taky jsem hřešil :) Když člověk dřel a měl za to stejně kulový a měl už na to PC naškudleno, tak si chtěl na něm i něco po robotě zahrát, že. Právě proto píši, "pomineme li fakt, že né každý na to má" vychází mi ten steam třeba opravdu pohodlnější, než cokoli jiného. Jinak spíše preferuju Chaos Theory, imho nejlepší díl série...
-
-
-
Já bych čekal, že lidi chválící piráty za jejich služby tu ukamenujou mínusama a ono nic *1*
-
-
chytrý to muž
-
Má pravdu! Škoda, že na toto přijít chce probrat se problémem do hloubky. A i kdyby na to přišly i jiné firmy, pořád by je mohla odradit nutnost péče o komunitu. Takže ve výsledku si řeknou, že je lepší drm, co jim dá pár dní náskok před piráty... *9*
-
S tim Ruskem se nedivim, když tam novinky stojej 30 dolarů.
-
On je prostě prorok *4*
-
-
nežeby to bol medzi kolegami somármi z Í-Á a Ubi(ho)Softu až taký veľký problém... *5*
-
-
Promluvil člověk, který pravdu má a ve věci se vyzná. thx Gaben
-
Díky bohu za Gabea.
-
Veľký ujo dobre hovoriť...
-
Tohle by si měli hlavně přečíst pánové od EA, kteří stojí za vývojem jejich placeného spywaru ehm.. Originu.
-
"Lepší služby než piráti" To má pravdu, piráti jsou výborná technická podpora, hru vám nahrají na skoro jakýkoli shareserver který si jen umím představit a ještě přibalí patche, češtiny a návod.
-
-
Hej no :D asi nam pre zmenu bude steam platit za pouzivanie ich produktu :D uz aby to tu bolo
-