-
ale bylo by fajn kdyby udelali mod treba 10 marinaku proti PC vetrelcum ale ze by jich bylo fakt hodne jako zombie horde v L4D tak by to klidne mohlo byt zase mod treba 20 marinaku a jeden se stane vetrelcem a koho zabije bude z nej taky vetrelec neco takoviho sem kdysi hral v AvP2
-
je mi jedno jak se to bude hrat hlavne ze tu je dalsi ALIEN!!!!i kdyz dil z roku 2010 byl kratky a docela nudny ale multiplayer byl fakt super ten sem si na PS 3 maximlne uzil i kdyz to hralo 100 lidi dene :D fakt tesim se !!
-
-
Jo, za MP u AvP jsem byl moc rád... Chyběla mi ta nostalgie, ale velice rychle jsem vystřízlivěl. Možná kdybych to hrál taky na gamepadu, bavilo by mě to, ale na PC je to opravdu nuda, po herní stránce *10*
-
-
Ve třetím díle filmového vetřelce je vlastně nový druh (oproti prvním dvěma dílům) vetřelce. Byl to vetřelec, který jako hostitele použil psa. V AvP byl myslím nazýván "runner". Od té doby jsem si myslel, že záleží na hostiteli (zvířeti), ze kterého vetřelec vyleze (predátor – predalien). Takže vetřelec s rohem by musel pochazet z nosorožce. A vzhledem k tomu, že se to má odehrávat na Sulaku, tak nevim, kde by se tam ten nosorožec vzal:). Je to jen úvaha, ale myslím, že když tam chtějí dávat nové druhy vetřelců, tak aspoň s použitím nějaké logiky. Takže třeba predalien, podle této teorie, by tam vlastně ani neměl být (a doufám že nebude).
Jinak se na hru hodně těším. Nebudu to moc s tim natěšenim přehánět, všicni tady víme, jak to poslední dobou s hrama vypadá. Bude lepší, když budu pesimista a budu si říkat: "To bude ptákovina, to bude ptákovina...." Pak nemůžu být zklamán, jen můžu mít pravdu:/. -
-
Ten "nový" druh vetřelce, který se objevil ve filmu Alien3 měl původně vypadat ještě víc odlišně než ten v jedničce, Giger pro něj dělal úplně nový návrh, ovšem do filmu se z něj dostalo jen pár věcí, třeba lidské rty nebo jiný způsob chůze (víc při zemi), taky mu ze zad zmizely ty trubky a má užší ocas. Ovšem nějakou logiku bych ve filmech o vetřelcích nehledal, protože původně se ve trojce vetřelec narodil z vola (jako z dobytku *1*), ovšem scéna pak byla natočena znovu se psem, to už ale nemělo žádný vliv na design vetřelce. Navíc trojka je dost zmršený film ze strany filmového studia, je to spíš taková slepenice různých scén a moc logiky v tom nelze hledat, když ten film vlastně ani nebyl dokončen. Vlatně v celé sérii vetřelce nelze moc logiky hledat, protože většina věcí v těch filmech vznikala spíš na efekt, než že by se promýšlely nějak do hloubky. Za povšimnutí taky stojí, jak moc se změnil vetřelec od jedničky po čtverku - od zabijáckého namakaného biomechanického organismu k slimákovi, který produkuje desítky litrů slin denně *1*
-
-
Mohli by mi ti z vas, kteri dali teto reakci minuska, vysvetlit, proc to udelali? Ten kluk ma pravdu. Krom toho, Alien3 je postavenej na hlouposti s vajickem, ktere tam logicky nemohlo byt.
-
-
Minuska taky nechápu, vajíčko královna někam do tmavého kouta hangáru naklást mohla. :) Vypukne požár, Ripley napadne facehugger, pak odpadne, Ripley se probouzí s amnézií, nasouká se do modulu a odlítá směr trestanecká kolonie. Aspoň takhle jsem si to vysvětloval, ale trojku jsem viděl jen párkrát a osobně ji nepovažuju za součást kánonu. Ani čtyřku.
-
-
No otázka je, jestli je vetřelčí královna schopna klást vajíčka bez toho "kokonu", od kterého se odtrhla, když to do něj Ripleyová naprala a zničila.
No a královna mohla naklást vajíčko jedině do té výsadkové lodi, kde byla schována v podvozku. A jestli si dobře pamatuju třetí díl, tak po vzniku požáru to šouplo ty stázový moduly do nějaké únikové lodi. Takže podle mě by se tam to vajíčko nemělo jak dostat. -
-
A není možné aby vetřelci (ti řadoví) vajíčka přenášeli?
-
Tak mi to nedalo a kouknul jsem se na ten začátek. Takže vajíčko je na Sulacu. Těžko říct kde, ale může to být i prostor podvozku výsadkové lodě. Facehugger vyleze, rozbije stázový box Newt (aspoň to tak vypadá:)), pak ten Riplayovy a při tom se asi řízne. Kyselina padne na podlahu a způsobí požár. Je tam vidět rentgen "něčí" hlavy s přilepeným facehuggrem, takže divák neví, kdo to je. Pak záběr na Riplayovou (bez facehuggera), ale s rozbitym boxem. Pak jsou oduly evakuovány do záchraného modulu a vyhozeny na planetu.
Takže jsem neměl pravdu:). Takže teď zjistit, jestli by královna mohla klást vajíčka:))) -
A je tam to vajíčko vôbec ukázané? Či by to nemohlo byť jednoducho tak, že sa na loď dostal už rovno vyliahnutý facehugger.
Ináč mne osobne sa trojka (presnejšie DC trojky) páči zo všetkých votrelcov najviac práve vďaka tej dusnej temnej atmosfére trestaneckej kolónie, i keď ak sa na to snažím pozerať objektívne, tak dvojka je asi predsa len lepšia. -
Ten kokon nevím, třeba v něm vejce ještě nějak dozrávají. *4* Ale řekněme, že to není ten případ. No ve výsadkové lodi byla právě jen v podvozku, na základě toho si nemyslím, že to nakladla tam, ale jsou tam momenty, kdy nevíme, co dělala, třeba těsně před tím, než nabrala Bishopa, nebo někdy v době, kdy Ripley startovala nakladač, to mohla stihnout někam do kouta "položit" *4* Jestli to ovšem ve trojce ukazuje, že stázové boxy jsou rovnou přesunuty do únikového modulu, tak to je chyba a máš pravdu.
-
-
-
-
Díky za info. Asi to bylo moje přání, aby v tom byla nějaká logika:). Nevíš jestli se Giger bude podílet i na Colonial marines?
Každpádně 1. a 2. díl byly skvělí, trojka byla špatná a čtyřka otřesná (můj názor). -
-
Jj, někdo má rád holky, někdo holky s vdolkama. Mi se trojka líbí, byť na jedničku a dvojku nemá. Ale (a hlavně ta speciální edice s volem:)) je parádně depresivní, víc než ostatní díly, vysvětluje nějaké ty hluché místa a časem jsem i tomuhle dílu přišel na chuť. V podstatě se po*ere všechno co může, Newt i Hicks nepřežijou, žádný happy end se nekoná...podle mě má svoje místo v sérii:) Narozdíl od čtyřky, která je dobrá akorát na to vidět konečně aliena hezky detailně a dlouho.
-
-
Ve čtyřce je tolika slizu, protože se vetřelci vyklubali z hostitelů, kteří trpěli silným nachlazením a rýmou *1*
-
-
-
kéž by se vrátila hratelnost AvP 2 ... ten díl byl geniální, už jen kvůli třem hratelným stranám a podivně lákavým prostředím. pamatuju časy, kdy jsem v onu dobu hrál pořád dokola jen dvě hry - AvP2 a Hitman SA ....
-
-
tak jednička byla samosebou pecka .. ale byla hodně prázdná ... míň "živá" než dvojka ...a s tím hardcorem .... myslím že na Project IGI nemá do dneška žádná gamesa :P
-
spis AvP 1 , dvojka byla jen velmi, velmi slaby odvar...predevsim chybela hutna atmosfera, ne ze by tam zadna nebyla, ale v 1 se dala doslova krajet
-
-
To si nemyslim. Spíš byla jednička něco úplně nového, neokoukaného. Zato dvojka přinesla lepší hratelnost a atraktivnost herního světa (taky dost záleželo na tom, jakou si kdo zvolil obtížnost). Hlavně ale měla dvojka královsky zábavný multiplayer.
-
-
avp2 bola super lenze pre sviatocnych hracov, pravy hardcore bol avp1 - 30 min. prechadzate
lvl, skoci na vas facehugger a mozete hrat odznova :) -
-
tak tak. nejlepsi FPS na PC co kdy vysla.
-
-
-
-
-
předpokládám že to vijde na obě hlavní platformy Xbox 360 a PC
-
-
ze obe hlavni :D myslis ze tetris 360 co nic nema a neumi nemluvim o trapnek kinectu z 2s odezvou je hlavni??:D:D:D:Dhhhh :D dobry joke
-
dont feed the troll.
-
-
you feed him with this stupid comment
-
-
-
tak doufam ze se neozvou lidi jako ze je blbost vymyslet novi vetrelce z komiksu jsou ruzne druhy muzou cerpat treba z toho dyt existuje i letajici vetrelec :D
-
-
A hra dopadne asi jako 4. filmový díl, ne?? Ses zbláznil - jdi si zahrát Unreal, Painkillera nebo jiné "různé druhy"! (doufám, že tuhle značku jen tak nikdo nezprasí -.-")
-
-
ja nerekl ze to tam musi byt jen rikam ze pokud to tak chteji tvurci (precti si clanek) tak at se pak nekdo neozve ze ej to blbost aby tam byli jine druhy kdyz podle komiksu jich je hafo
-
-
a srozumitelně?
-
-
Snad to dopadne lepe nez ten paskvil Alien vs Predator...
-
-
me osobne to bavilo jak pribeh ziskavani achievementu atd. ale MP uz byl slabsi no malo map debilni E zabiti a za dalsi mapy platit? vubec *1*
-
Asi myslis 3-ku.
-
-
No, určitě, vždyť původní hra je pecka i dnes. Zato restart z roku 2010 je paskvil, krýtký, nudný, naprosto vyhozené peníze. Tohle se SNAD povede. Přece jen Gearbox rozhodně nepatří mezi úplně neschopná studia...
-
-
Neni to k nevire jak rychle trojka umrela? Hodne slaba vyvojarska podpora, a to bylo slibu *7*
-
-
-