Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je mi jedno jak se to bude hrat hlavne ze tu je dalsi ALIEN!!!!i kdyz dil z roku 2010 byl kratky a docela nudny ale multiplayer byl fakt super ten sem si na PS 3 maximlne uzil i kdyz to hralo 100 lidi dene :D fakt tesim se !!
    • c-z06
      Jo, za MP u AvP jsem byl moc rád... Chyběla mi ta nostalgie, ale velice rychle jsem vystřízlivěl. Možná kdybych to hrál taky na gamepadu, bavilo by mě to, ale na PC je to opravdu nuda, po herní stránce *10*
  • Jak jsme na předchozí straně řešili ten film Alien3 - já vůbec neříkám, že je špatný, momentálně je asi můj nejoblíbenější (mám na mysli ovšem verzi ze peciální edice). Problém je, jak ten film vznikal, Fincher měl nějakou vizi a protože byl v té době zelenáč, studio mu do toho pořád kecalo a vyvýjelo na něj tlak, film se několikrát předělával a vyvrcholilo to tím, že Fincher od filmu odstoupil před dotočením, studio vzalo to, co bylo do té doby natočeno a sestříhali si z toho film podle sebe, který se značně lišil od původní Fincherovy představy. Na blu-ray Alien Anthology je o natáčení více než 3h dokument, kde jsou všechny ty problémy detailně popsané. Dřív jsem trojku moc nemusel, ale po shlédnutí toho dokumentu a následně "speciální edice" jsem úplně změnil názor na ten film... Obyč. kinoverze trojky je podle mě podprůměrný film, speciální edice už je skvělé, ovšem trochu děravé dílo.
  • Mno nevím, nekasali se onehda jak to bude podle filmu? Najednou vetřeleco co napichuje na hlavu jako nosorožeč? EHM. Lepší bude raději nic nečekat a pak být eventuálně příjemně překvapen (kdo ještě pamatuje ty hromady keců před posledním AvP...)
  • nejlepsi AVP na pc je AVP1. bez savu, na Director Cut. To uz dnesni deticky nepamatujou a dalo by to z nich tak mozna 1%. To bylo to co me na ty hre tak neskutecne bavilo. AVP2 se savama bylo uz pro deticky.
    • AvP2 bylo samozrejme o hodne lehci, nicmene co se tyce pribehu bylo daleko vymakanejsi nez AvP1 a MP se dost povedl. AvP1 sice melo hustou atmosferu a tezkost, na druhou stranu to bylo graficky slabsi, prostredi byly az moc prazdne a multiplayer taky nebyl az tak extra.
      V podstate me jen mrzelo,ze v AvP2 temer nebyli zadni facehuggeri...ty meli zachovat takove jako v jednicce.

Valve je kvalitni firma, takze tajne doufam,ze se novi Alieni podari jak v singlu,tak i v multiplayeru!!
      • To dělají Gearbox. Ne Valve. Bacha na to. :-)
        • Ok Ok *4* On ten Gearbox to s Valve docela pece, jako kdyz Duke Nuke Forever propagoval i Gabe Newel z Valve, takze se zda,ze jsou si docela blizko (Valve a Gearbox).
      • MishKonn
        No, to Valve je, ale A:CM vyvíjí Gearbox...
    • AvP jedničku bez savů na directors cut bych (tenkrát jsem to nějak udělal, ale už to skoro nebyla ani zábava:)) dneska rozhodně nedal, to by mě zcela určitě dřív kleplo a manželka by byla mladá vdova :)
  • docela dobe znam vsechny filmy na motivy vetrelcu nebo predatoru, vyrostl jsem na nich. zkuste si stahnout vsechny tri hry (AvP 1,2,3) a hrejte. 1cka ma tu nejlepsi atmosferu ze vsech. 2ka nejlepsi podkreslovaci hudbu a zvuky ale trojka uz jen grafiku....
  • Tahle hra doufám že si získá moje srdce tím když tam bude survival mod jako v AVP 2 *7*
  • předpokládám že to vijde na obě hlavní platformy Xbox 360 a PC
    • ze obe hlavni :D myslis ze tetris 360 co nic nema a neumi nemluvim o trapnek kinectu z 2s odezvou je hlavni??:D:D:D:Dhhhh :D dobry joke
    • dont feed the troll.
      • you feed him with this stupid comment

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit