Přejít na výpis diskuzí
Jak poběží Battlefield 3 na PC a konzolích? PC vyhrává!
20.6.2011 | Petr Poláček
138 příspěvků
-
" do konzole nemusím pořád vrážet x tisíc aby mi na ní jeli nejnovější hry ,-) takže asi tak "
tohle diky dnesnim konzolim neplati od data vydani konzoli -
No tahle diskuse nemá cenu , jak už tu bylo řečeno , ps 3 je 6 let stará a zkus si zahrát v max kvalitě BBC 3 na 6 let starým kompu ... a navíc , do konzole nemusím pořád vrážet x tisíc aby mi na ní jeli nejnovější hry ,-) takže asi tak . *12*
-
No tak mi s nasou 3000 armadou.. :D Tanky sme nakupili... ale ci su nejako extra nove :D... Ja proti cechom ani poliakom aniinym bratom slovanom nemam nic. A taky Koko*I s tymi "flame start" prispevkami sa moze akurat strcit :P
-
Napriklad z novou radou grafik od AMD mas FPS pri Crysis 2 napriklad okolo 150 :D takze pri povedzme BF3 to bude stale okolo 110-90 :D
-
Tak tenhle článek mi přišel naprosto zbytečnej. Už dávno všichni víme, že BF3 je primárně vyvýjenej na PC, takže nebude trpět "zjednodušením" pro konzole. Takže je jasný, že to bude graficky lepší a fps bude pak záležet na tom, jakej kdo má mašinu....na tom podle mě není co řešit.
-
Jo, všichni to víme, je nám to jasné. Ale je to třeba neustále psát dokola pod všechny články na tomhle serveru? *sigh*
-
ano .. ale porad plati to co jsem napsal :) .. tvoje tvrzeni nevylucuje moje, akorat moje muzes uplatnit na vsechny hry :)
-
Protoze 95% her jsou multiplatformni a tudiz se nikomu nechce delat s hrou zvlast pro pc a zvlast pro konzole,takze pro pc daji vyssi rozliseni,ostrejsi textury a par drobotin aby se nereklo.A kdyz uz se jedna o pc only titul,tak stejne se zatim az na BF3 nejednalo o engine od zakladu postavenym na dx10/11.Hry,kde byla podpora dx10/11 pridana dodatecne neni to same,jako engine na tomto dx postaveny.
Prave BF3 ukaze,jak by hry mohly na soucasnem HW vypadat,ale nevypadaji,protoze se to ve vetsine pripadu vyvojarum nevyplati. -
A pardon :D Az ted jsem si precetl ze v uvodu clanku to autor zminuje ze se jedna o PS3 verzi :)
-
Tak jedno se panum vyvojarum musi nechat, hra vypadala velmi dobre, na to ze predvadeli na PS3 (jestli nekdo pochybuje, zkontrolujte ovladac a herni UI ve videu).
Kazdopadne uz se tesim, jsem PCckar a koupim si to na PC a je mi jedno na co si to koupite vy ostatni, snad jen nebudu sve investice litovat, ale kdyby ano, tak se vratim k multiplayeru Army II (potazmo Army III, ale nevim kdy vyjde) tam si uziju valceni dositosti :)
Preji vam dobrou noc ...
A jedna rada pred spanim, konzole vs PC se nema cenu hadat, pokud jste neskusili a nemate dostatecne zkusenosti se vsemi tremi platformamy (PC, Xbox, PS3) ...
Takze "Don't make flame, make frags"
Bye -
ani dalsi generace konzole neprekona PC
PC>konzole vzdycky bude.... -
Problem je v tom ze treba PS3 vubec nepodporuje AA a co se tyce Xboxu, tak ten ho sice podporuje, ale vetsinou je vypli, jelikoz by FPS sla uplne do kytek ...
Ovsem nektere hry ho maji, treba Mafia II ma AA (na Xboxu samozrejme) ... sice ne kdovijaky ale je tam ... -
Co dodat, davam vsechny 4 palce nahoru, skoda ze jich nemam vice *2*
-
Stačí se podívat jak vypadali hry na PC kolem roku 2005 a jak na Xboxu a PS2, dnes to ani zdaleka není tak markantní rozdíl
-
Tohle hodně souvisí se současnou generací konzolí, vývoj grafiky a herního hw se s příchodem "next-gen" konzolí razantně zpomalil. Faktem zůstává, že nový konzole by graficky nepřinesli nic razantně lepšího, žádný mega pokročilý technologie, jen lepší textury, vyhlazování, vyšší rozlišení a krapet lepší grafická kvalita (nasvícení, stínování apod) a vyšší FPS (ikdyž vývojáři mají tendenci šponovat výkon konzolí jak se dá a to je možná dobře, protože ty 60fps 1080p PS3 hry vypdají jako blitky). Na tom videjku z BF3 na PS3 to nejde moc vidět, ale ta hra bude na konzolích vypadat o hodně hůř, ale nadruhou stranu si nemyslím, že o tolik aby to stálo za novou konzoli.
-
"Skoro rovnakom engine"?Sice jsem po tom nijak nepatral,ale vzhledem k tomu,ze bf3 engine je od zakladu postaven na dx10/11 zatimco BC serie bezi na DX9 tak predpokladam,ze se o stejny engine rozhodne nejedna,mozna nejaky zaklad maji spolecny,ale prevazna vetsina je prekopana.
Me prave prijde,ze nad tim jak je BF3 super "hykaji" i ted az na nektere hrace ,co s bf zacinali na BF1942 a bf2,zatimco BC serie jim nesedla. -
Nechci ti brát iluze, ale naše armáda stojí za prd, máme jediný štěstí, že jsme v NATO, což nám dává aspoň nějaký pocit bezpečí, ale kdyby na věc přišlo takový Polsko by nás rozsekalo za půl dne ;-) Slováci mají určitě modernější tanky a tak nějak celkově jsou vojensky minimálně na stejné úrovni jako my.
-
tak presne jak to rekli na Pctuningu a za nazor se s mym pc,ktere uz ted prekona ps3 o 95% stavim *1*
Je jasné, že nové konzole nemohou dosahovat výkonu high endových PC letošního, nebo příštího roku. Do konzole za cenu nějakých 600-700 dolarů prostě nemůžete nacpat 8-12 jádrový CPU s TDP 120-130W, neosadíte tam 8-16GB RAM a už vůbec ne ultra výkonné DX11 grafiky, třeba i s dvěma čipy, které mají TDP 200-400W. A stejně tak musíte zapomenout na výkonné SSD s čtením/zápisem kolem 250MB/s. Jinými slovy s vydáním nové generace konzol se zasekneme tak maximálně na současné úrovni současných PC a tím položíme novou jasně technicky danou zarážku technologickému vývoji. -
urcite to bude podobne bc, ked to bezi na skoro rovnakom engine... tomu sa asi vyhnut nedokazu...ale ono asi keby nikdy nevydaju bc, tak vsetci nad tym hykaju, aka je bf3 super hra (pripada mi to tak)... mna osobne bc2 bavi nesmierne a vobec mi nebude vadit, ked sa to tomu bude podobat
-
herny priemysel je presne to iste, ako akykolvek iny konzumny priemysel...film, hudba, automobilovy priemysel atd atd... ano, som hrac, zahram si cokolvek a tak isto sa tym dokazem pobavit. tak isto ako si pozriem film od estonskeho studenta kinematografie (dajme tomu nieco ako tebou spomenute male projekty), alebo ackovy film od Luca Bessona (napr.), pri ktorom viac menej viem, ze idem do istoty. a preto rad zan zaplatim. presne ako za hry... som zmiereny s tym, ze som sucastou konzumneho priemyslu. preco nie? ved oni pracuju na niecom, co ma bavi. tak isto ako aj teba, ked sa pohybujes po tejto sajte. holt, len vsadzam na rokmi overenu kvalitu. dice ma zaujali kazdou jednou seriou bf viac a viac...takisto ako rockstar a ich gta a mnoho dalsich.... a ocividne v celosvetovom meritku nie som jediny. aj to o niecom svedci..ale je to moj subjektivny nazor, pravda.. dobru hru moze stvorit akykolvek vyvojar..tak ako dobry film moze natocit akykolvek reziser..skoda pre nas hracov je to, ze sa tak deje zalostne malo