Přejít na výpis diskuzí
Jak poběží Battlefield 3 na PC a konzolích? PC vyhrává!
20.6.2011 | Petr Poláček
138 příspěvků
-
On se sekl o to víc, že první Battlefied (1942) na konzole ani nebyl. *3*
-
ježiši to zná každý co chodil na učňák, se divím , že to neznáš - to si teda ještě malý kár :-DDD
-
to si pletes s prvnim dilem bad company ne? .. a taky tak ta serie vypada :)
-
Aha, jsem si myslel, že to je něco maďarsky. Cikánsky ani maďarsky opravdu nemluvím...
-
nechapu kde si dosel na to ze prvni battlefield (battlefield 1942) byl jen na konzole kdyz byl i na PC a vydali k nemu 2 datadisky nez neco napises tak se podivej na net BLBE
-
Pc vyhrává? Ooo no to je překvápko. Kdo by to byl řekl, že dnešní hardware je výkonější než ten před 6 lety. Nic ... jenom rejpám, protože tyhle články srovnávající výkon konzole vs pc, kde se nakonec zjistí, že na PC je to rychlejší a hezčí mě vždycky trochu popíchnou:)
-
prdelky ,že ? Kár je po cikánsku přirození
-
a vůbec proč to je i na PC?! když jednička byla jen konzolích !tak buďte pckáři v klidu :-DDD
-
Co to znamená "KÁR"?
-
Tak to jsem zvědavý jak na tom bude prodejnost na pc :-DDDD , proto ať radši dělají první na konzole a pak na pc. A Johan Andersson ať jde do kelu, KÁR jeden :-D nejvíce prachů bude mít z konzolích ! na pc prodělají !
-
Strategie jsou pasé? Možná pro nějakýho CoD pobeďarovanýho puberťáka, co má orgasmus z toho, jak všechno hezky bouchá. Nesuď všechny podle sebe Jaroušku *3*
-
Jo... čekám až se naběhne milion českých PC hrdinů a pořáně oslaví vítězství nad zlýma konzolema... že jo?
-
neptej se co na PC mame ... ptej se co nemame :) .. nemame zpomalenou AI, autoaim, kdysi jsme nemeli autoheal, nemame takove vykonove omezeni, nemame framedropy pod 30, nemame nedostatek tlacitek pro vyklaneni, nemame nepouzitelny inventar, nemame rozmazane textury a zoubkate stiny, nemame gran turismo, heavy rain, god of war, gears of war, forza, infamous, resistance, motorstorm .. ale samozrejme mame i nevyhody :)
-
Prej passé. :-) To, že se to nehraje na konzolích (nebo jen velmi omezeně) ještě neznamená, že to je passé. A z toho všeho, co jsi vyjmenoval by mě zajímal snad jen Heavy Rain... Takže klídek, jo? *6*
-
No počkej, nemá být jeden z tebou jmenovaných titulů portován na pc?
Osobně bych si radši zahrál L.A. Noire. -
a za heavy rain, metal gear solid, gran turismo, uncharted, alan wake, god of war, gears of war, forza, infamous, resistance, motorstorm a další. co podobnýho je na počítačích? nic. co tam vůbec hrajete? nějaký tetris ne? :Da strategiema se prosím neohánějte, to už je passé. ale holt zadarmo je zadarmo, to se musí nechat
-
Tak a to máte za Red Dead Redepmtion a L.A. Noire ! *1*
-
hlavne prosim 10x rychlejsi AI ..