Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty ses fakt jarda.....
  • jo o Crysis se mluvilo, ale taky hlavně kvuli tomu, jaký to byl zabiják hardwaru :) tohle bych řekl, bude v klidu na dnešní dobu, i když se obávám, že si to nevychutnám na plné čáře, pokocháme grafikou a akcí, hlavně to bude uplně jiné než ten pokakaný CoD.. a právě se o tom bude mluvit dlouho, protože BF hratelností nikdy nezklamal.. dejme tomu, že MW3 vyhraje v prodejích, ale BF3 bude FPS roku 2011 a kvality budou uplně jinde.. a to nejsem prosím pěkně fanboy BF :)
  • Protoze pc verze byla v podstate port.V tomhle pripade je to primarne na pc,tak snad si na optimalizaci daji zalezet.
  • to je sice fajn, ale hlavne aby to bylo OPTIMALIZOVANE pro pc! bad company 2 ma totiz stale problemy s optimalizaci. nevyuzitost grafickeho jadra vzhledem k vyuziti procesoru nebyla nikdy od ea vyresena. takze asi tak...
  • Myslim si,ze oni vedi mnohem lepe,jestli se jim to vyplati nebo ne.Kdyby vedeli,ze se jim to nevyplati,tak by nevrazeli tolik financi do vyvoje enginu,kterej v plne krase rozjedou jen na pc,kdyz by jim tahle platforma nevydelala prodelavala.Trochu se zamyslet priste by neuskodilo.
  • Ukazkovy priklad,ze vetsina dnesnich hracu ,kdyz se rekne BF tak si predstavi Bad Company ,ale ze zde byl nejaky B1942 ,ktery to vse zacal,to ani netusi a ti lepsi z nich si mozna matne vzpomenou,ze tu byl nejaky BF2.Pritom oba zminene tituly strci cele bad company hrave do kapsy *1*
  • SA-reg
    Toto má super grafiku, takže PC hráči o tom budou mlet ještě dalších několik let. Vem si Crysis. No a popravdě BF je i dost dobrá série.
  • Ti amíci jsou snad uplně dementní, pořád se v tom videu chlámaj až je to trapný , jim opravdu stačí málo. Zas takovej boom kolem nový hry, za pul roku si na ni ani nezpomenem. To že vyhtálo pc uz snad ani nedokáže překvapit, už bylo načase aby zastaralou konzoli konečně překonala.
  • SA-reg
    No správně... multiplayerová střílečka se víc hraje na PC. To je ale překvapení.

Na Xboxu se totiž hraje Halo a Gears a na PS3 CoD... BF totiž potřebuje teamwork atd. a toho se konzolistům nedostává.

Jo a konzole nejsou v hajzlu, jen na ně nepatří takovýto tituly...

A všimli jste si, že pokaždé když se zmíní konzole, tak PCčkáři musí přiběhnout a opakovat jak jsou v hajzlu, jak je tam hrozná grafika atd. Děcka, to se těch konzolí tak bojíte, že je musíte pořád shzovat? *7*
  • pre ludi s recami ako:
    "aj tak sa to na pc nebude predavat"
    "aj tak sa to bude priatit"

za prve: aky vaznam ma piratit hru zameranu cisto na multiplayer?
    a predpokladat ze DICE urobi taky fail ako COD kde isiel multiplayer aj na cracknutych verziach. nehvoriac o ich neschopnosti vysporiadat sa cheatermi

za druhe: http: prispevok od predstavitela DICE na EA fore http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/933150-updates-servers-now-soon.html#post13086470 --- btw: PC currently has more people playing and are in game servers than both the consoles. + http://www.megagames.com/news/bad-company-2-proves-pc-gamers-are-better-gamers-console-gamers
    ked k tomu priratam fanuskovsku zakladnu a pocet hracov ktorych ma PC exkluzivita Battlefield 2 ... urobte si obrazok sami.
  • dieta prahovorilo :)
    ked vysiel prvy battlefield ty si este hraval pexeso.
  • Nechci se vám do toho míchat, ale za co je zrovna analfabet? Za to, že neudělal mezeru za čárkou?
  • dam ti indicie chlapcek.
    BF Bad Company 2 podla statistik hraje na PC viac hracov ako na PS3 a XBOX360 dokopy.
    BF2 co je uz niekolko rokov stara hra hraju stale desiatky tisic ludi.

nemam dalsie otazky.
  • ti jsou opravdu hodňí,že :-D
  • No ty si analfabet, dej si facku šašku ! :DDD Mám dokonce i PS3! dala mi na to tvoje máma , když jsem za to opíchal :-DDD a už mi dejte pokoj ,takový debilní otázky !
  • Preed
    Tak je jasne,ze na PC to vyzera lepsie,konzole su uz v hajzli davno,ale aj tak sa to tam bude asi lepsie predavat..
  • To bude asi tím, že jsem na učňák nechodil. Na ZŠ jsem se s mluvčími nebavil, na střední byl jen jeden, co vypadl v prváku, a na VŠ jsem zatím žádného neviděl. A prosím, nenadávej mi, já ti taky neříkám Tu parva mentula. *4*
  • oni to nedelají kvuli prodejim chteji udelat proste nejlepsi a nejhezci fps
  • Aha cikán ,a kde jsi tu konzoli ukradl?
  • tohle pořád bad company ! :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit