Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • inak je zaujimave ze okolo 12.00-13.00 tu bolo pomerne malo prispevkov... a zrazu sa s nimi roztrhlo vrece. co sa stalo? vratili ste sa zo skolicky deturence? aspon je videt kto sam hlave prispieva a aka je uroven tychto diskusii.

vid prispevok podomnou.
    • Né každý si může pročítat herní weby v práci.
    • Kolem treti hodiny se vracim z VS *5*
  • Teda z toho videa to vypadá stejně jak BFBC2...ale ono už asi není moc kam tlačit.
    • Stěmahle řečma tady musíš opatrně.... BF3 bude revoluce a je jedno jestli na PC, konzoli, nebo dřevěném počítadle, je to prostě tak...... Ale vážně, mám stejný názor a stejné odůvodnění, kdyby to ale vynahradila hratelnost/herní náplň tak bych tomu šanci dal. Uvidíme.
  • nech uz vijde diablo3, aby som nemusel citat tieto uzasne zvasty. koho to bavi? sak jasne ze na pc to bude vyzerat lepsie. omg
  • hlavne prosim 10x rychlejsi AI ..
  • To jsou hrozný kecy od nějakýho konzolisty co už u PC neseděl roky. Napsat, že PC verze bude podporovat FullHD rozlišení je vážně hloupý, PC podporuje jakýkoliv rozlišení, takže v dnešní době ExtremeHD monitorů je to až 2560x1600 (popřípadě 2560x1440) nebo násobky při použití více monitorů.
    • resp. PC podporuje tak vysoke rozliseni jak podporuje hra
      • Tak to možná bylo před 10seti lety, ale dnes už ne, hry se programují univerzálně na libovolný rozlišení, je to už jen záležitost toho jaký máš monitor a grafárnu, takže to co píšeš není v podstatě pravda
        • ano .. ale porad plati to co jsem napsal :) .. tvoje tvrzeni nevylucuje moje, akorat moje muzes uplatnit na vsechny hry :)
  • Neviem ci to tu bolo spominane a par dni som nesedel pri compe, ale bolo potvrdene od EA ze BF3 pojde na konzolach v 30fps max :D zatial co pc nebudu limitovane, teda ak nato budes mat grafiku :+) cital som to niekde na webe n4g :+)
    • Jazz
      Kecáš!
      Jsem žádnou hru bez limitu FPS na PC neviděl!
      • Napriklad z novou radou grafik od AMD mas FPS pri Crysis 2 napriklad okolo 150 :D takze pri povedzme BF3 to bude stale okolo 110-90 :D
      • tady nekdo nevi co je vsync asi
  • SA-reg
    Jo... čekám až se naběhne milion českých PC hrdinů a pořáně oslaví vítězství nad zlýma konzolema... že jo?
  • Tak to jsem zvědavý jak na tom bude prodejnost na pc :-DDDD , proto ať radši dělají první na konzole a pak na pc. A Johan Andersson ať jde do kelu, KÁR jeden :-D nejvíce prachů bude mít z konzolích ! na pc prodělají !
    • Myslim si,ze oni vedi mnohem lepe,jestli se jim to vyplati nebo ne.Kdyby vedeli,ze se jim to nevyplati,tak by nevrazeli tolik financi do vyvoje enginu,kterej v plne krase rozjedou jen na pc,kdyz by jim tahle platforma nevydelala prodelavala.Trochu se zamyslet priste by neuskodilo.
    • dam ti indicie chlapcek.
      BF Bad Company 2 podla statistik hraje na PC viac hracov ako na PS3 a XBOX360 dokopy.
      BF2 co je uz niekolko rokov stara hra hraju stale desiatky tisic ludi.

nemam dalsie otazky.
    • oni to nedelají kvuli prodejim chteji udelat proste nejlepsi a nejhezci fps
      • ti jsou opravdu hodňí,že :-D
        • Hodňí *8* *1* !
    • Co to znamená "KÁR"?
      • prdelky ,že ? Kár je po cikánsku přirození
        • Aha cikán ,a kde jsi tu konzoli ukradl?
          • No ty si analfabet, dej si facku šašku ! :DDD Mám dokonce i PS3! dala mi na to tvoje máma , když jsem za to opíchal :-DDD a už mi dejte pokoj ,takový debilní otázky !
            • Nechci se vám do toho míchat, ale za co je zrovna analfabet? Za to, že neudělal mezeru za čárkou?
        • Aha, jsem si myslel, že to je něco maďarsky. Cikánsky ani maďarsky opravdu nemluvím...
          • ježiši to zná každý co chodil na učňák, se divím , že to neznáš - to si teda ještě malý kár :-DDD
            • To bude asi tím, že jsem na učňák nechodil. Na ZŠ jsem se s mluvčími nebavil, na střední byl jen jeden, co vypadl v prváku, a na VŠ jsem zatím žádného neviděl. A prosím, nenadávej mi, já ti taky neříkám Tu parva mentula. *4*
  • a vůbec proč to je i na PC?! když jednička byla jen konzolích !tak buďte pckáři v klidu :-DDD
    • toto je BF 3, bez neho by BC seria nevznikla a BC je oproti starsim BF shit, bud rad, ze to budete mat na konzole, BF totiz bola vzdy only PC zalezitost
    • Ukazkovy priklad,ze vetsina dnesnich hracu ,kdyz se rekne BF tak si predstavi Bad Company ,ale ze zde byl nejaky B1942 ,ktery to vse zacal,to ani netusi a ti lepsi z nich si mozna matne vzpomenou,ze tu byl nejaky BF2.Pritom oba zminene tituly strci cele bad company hrave do kapsy *1*
    • dieta prahovorilo :)
      ked vysiel prvy battlefield ty si este hraval pexeso.
    • to si pletes s prvnim dilem bad company ne? .. a taky tak ta serie vypada :)
      • tohle pořád bad company ! :-D
        • Cajk
          udělej si úkoly připrav aktovku do školy a pak přijď jo.)
    • nechapu kde si dosel na to ze prvni battlefield (battlefield 1942) byl jen na konzole kdyz byl i na PC a vydali k nemu 2 datadisky nez neco napises tak se podivej na net BLBE
      • On se sekl o to víc, že první Battlefied (1942) na konzole ani nebyl. *3*
        • sekl to je mírný slovo ten byl uplne mimo *3*
  • Ty kravko, to je hustanra, všechno to vybuchuje, pořád se střílí a můžeš se schovat. Normálně hustokrutý je když hodíš granát někam, a pak ty rpg ... fakt bobma to jako moc a moc a mocinky miluju. Ten válečnej stres a ta atmosfera když stojíš u auto a přibíhají nepřátelé a pořád na tebe střílej....prostě war wole. Jdu to předobjednat, nejlíp nějakou militarykrutou edici za dva litry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit