Přejít na výpis diskuzí
Jak porazit Call of Duty? Udělat lepší hru, říká šéf EA
6.12.2010 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
Ono nejlepsi a nejprodavanejsi nemusi vzdy jit ruku v ruce a CoD je toho prikladem. Ovsem letos se Black Ops z meho pohledu porazilo samo. A do budoucna necekam zmenu k lepsimu. Netusim s cim vyrukuje Sledghammer a torzo IW ale Treyarch uz neverim ani nos mezi ocima. *5*
-
Velkohube EA! Kazdym dnem slysim, jak vlastne vsechny hry se dahi porazit, jelikoz staci udelat jen nejakou lepsi nebo ne sterilni. Tak se chlapci ukazte, jsem docela zvedav *5*
-
porazit hru lepsou hrou, no to je mi genialna, priam filozoficka myslienka... no ale ja dufam v Battlefield 3, pokracovanie Battlefieldu 2 s vela novymi prvkamy ale stale to bude ako korene serie BF by mohlo CoD roztrhat na kusy, moja vizia *4*
-
-
Battlefield ale neni konkurence CoD tam šlo od začátku jen o MP zato v CoD šlo o SP část a až potom o MP. Že na to v posledních několika dílech v CoD kašlou na tom nic nemění.
-
-
CoD byl prostě vždycky lepší v MP, tak se s tím singlem nikdo dvakrát nezdržuje...
-
-
Ale nebyl v začátcích byl SP skvělý a dlouhý teď už je to jen kravina na 5 hodin.
-
-
-
cokoliv co bude nápaditějši v pohybu volnější CoD porazí..... *3*
-
-
Call of Duty se porazí samo.Poslední dobrá střílečka byla Singularity *3*
-
Ještě že mají takový geniální lidi ve vedení že je to napadlo *1*
-
Navic pokud cod nebude mit znicitelne prostredi, tak je pro me na prvnim miste bf
-
-
presne
-
-
To by nemělo být tak těžké když to jde s CoD rok od roku do háje.
-
Rozhodne vidim budoucnost v serii Battlefield, ma sice taky nejakou historii , ale srovnani s cod ne vzdy slo.
Podle me by to chtelo silnejsi pribeh v singlu a pokud mozno stejny nebo lepsi multak jako v bc2. -
-
Battlefield ma nejvetsi slabinu v singlu ktery si u CoD cenim nejvic ale clovek nikdy nevi. No a kdyz jednou pochopi ze davat v MP medikovy kulomet je blbost pak mozna.
-
-
Inu, vcelku logický závěr. Zajímalo by mě, jak dlouho trval meeting v EA, než někoho napadlo, že způsob, jak porazit CoD, je vytvořit hru, která bude lepší než CoD :)