Přejít na výpis diskuzí
Jak se americká armáda učí střílet na CryEngine 3
23.12.2011 | levis
76 příspěvků
-
Ak americká armáda plánuje trénovať na tomto, tak to bude musieť začať naberať cvalíkov s ohnutými chrbticami, ktorí sa radi hrajú. Celé je to podľa mňa fail. Zložky americkej armády už pekných pár rokov trénujú s RAM zbraňami a elitnejšie zložky s FX muníciou. To ich pripraví na reálny boj a nie "strielanie" do panďulákov na monitore.
-
-
Dik v tehle vecech se uz davno cvici ale proste ne celou dobu a ne vsechno. Jestli si predstavujes ze misto na strelby a cviceni budou vojaci jezdit na lan party tak to jsi hodne mimo.
-
Tohle nevypadá moc jako nástroj pro výcvik, spíš na briefingy a rozbory misí - možnost prohlídnout si tu vesnici v ***stánu z vlastního pohledu ještě dřív, než začnou lítat vzduchem kulky, může být k nezaplacení...
-
komplexni trenovani s leteckou a pozemni technikou, plus jejich munice neni zrovna levne
-
-
A pro širší veřejnost tu bude Arma 3:)
-
keby do toho dali ten ANT system animacii vojakov co ma battlefield 3 tak by to bolo bezkonkurencne. inak sa ti vojaci hybu jak uplni retardi :D
-
Půlka toho video mi příjde jako trailer na Black Hawk Down- The Game *1*
-
hned bych si zahral *3*
-
-
+ *3*
-
-
je videt ze jindra nesklizi jen minuska
-
-
Ikdyž to je Pan Pííčus očividně mu to někdy de.
-
-
jindrovi preventivní - :)
-
-
-
-
-
No co naplat. Když se jim chce válčit a ovládat celej svět, tak musej nějak přimět ty chudáky hloupý americký teaneagery aby jim do tý armády dobrvolně šli.
-
-
buď rád, že svetového policajta robí USA a nie Čína, Rusko alebo islamské republiky...
-
-
Možná by stačilo, kdyby USA nedělaly toho světového policajta stylem šerifa Wigguma *3*
http://www.youtube.com/watch?v=Vc2ra9RViaw&feature=related -
No řekl bych že je to celkem jedno. Všem jde jen o to jedno takže si moc nevybereš.
-
-
mně by se líbilo kdyby světového policjta nedělal nikdo a nebo evropská unie
-
-
Evropská Unie? *1* *1* *1*
Dávám Unii rok, maximálně dva... říkal jsem před rokem a vypadá to, že to stihnem *2* -
-
tak co :D
lepší když budou evropani to by jsme byli aspon i my :D
-
-
Mně by se líbilo, kdyby světovýho policajta dělalo nějaké uskupení chytrých a schopných lidí. To bohužel vládě žádného státu neodpovídá.
-
-
Je jedno jak moc by byli chytří a schopní pořád jsou to jen lidé a podle toho by to taky dopadlo.
-
-
-
O sex? *1*
-
-
Jé to by bylo hezké.
-
-
-
radsej rusko
-
-
Nemusí je nutit , zaplatí jim vzdělání a pak je příkazem pošlou na druhý konec světa zabíjet
a splatit tak dluh vůči své společnosti .
K tomu jsme se zatím nedobelhali , ale nakročeno se školným už máme :( .
-
-
A jako co presne se na tom uci? Taktiku?
Pripada mi to dost divne, pokud nemaji VR komory, ale hrajou to na klavesnici, tak to bude docela fail -
-
neboj na klávesnici to nehrají ;) mrkni na youtube
-
-
Já teda nic divnýho na animacích chůze nebo běhu nevidim. Ty neprůstřelní vesty, chrániče a ostatní výbava nebudou zrovna nejlehčí, tak tam nebudou poskakovat jako by nic...
-
-
Asi tak. Forum tady bude plné military znalců co si čuchli maximálně k Airsoftu a teď tu jsou moudří na základě BF3 :D
-
tak jak by movement měl vypadat ukazuje bf3.
-
-
No sorry, ale v BF (a to ho hraju od prvního dne, co vyšel), jsem ani u jedný třídy nezaregistroval, že by postava měla jakýkoukoli ochranu proti zranění střelbou. Tim neříkám, že je tam pohyb sna špatně zpracovanej, jenom chci říct, že se asi jinak budeš pohybovat za RCON, kde máš naskinovaný, že po bojišti pobíháš v tričku a kšiltovce, a jinak zase za vojáka, kterej má na sobě kevralový "brnění" třídy IV....
-
-
to máš pravdu, ale ty pohyby (co se týče třeba přeskakování překážek či přecházení mezi chůzí a během) vypadají zatím nejlépe co jde ve hrách spatřit.. to že to neni dokonalé nikdo netvrdí. *3*
-
-
-
praveze tam behaju ako roboti uplne take divne pohyby maju...viem ake je to behat s 10kg na sebe a viac...a praveze toto vypda dost divne...moc mechanicke
-
-
Ja jsem teda zadny strileni nevidel...
*edit - tak jsem zjistil ze to ma jeste druhy video kde nejaky strileni taky bylo ale zadna slava... -
Co jsem se díval, tak ani ty zbraně pořádně nekopaly a celkově mi přijde, že trénovat taktiku by šlo i bez tohohle. Ale tak nejsem voják a nevidím u toho tolik do hloubky, tak snad jen doufám, že se jim ta investice aspoň zčásti oplatila.
-
-
evropská munice 5x52 NATO skutečně téměř nekope. Náboje si však lítaj, kam chtějí a mají malou energii, než aby prostřelili silnější matirály (s kterými si 7x62 poradí lehce, avšak nelze střílet automatickou palbou). NATO munice zas voják unese podstatně víc a může pořád střílet.
Obě tyto ráže mají spoustu mínusů. Bohužel fabriky jsou tak rozjetý, že si nikdo nedovolí přejít na jinou (třeba Grendel).
P.S.: já střílel jenom z KOSY a projev NATO munice vim jen z doslechu -
-
O jaké *evropské* munici 5x52 mluvíš ?!
-
-
To by mě taky zajímalo.
-
-
-
Já jsem teda opravdovou zbraň v ruce nikdy nedržel, takže ze sebe nechci dělat chytráka, ale řekl bych, že tohle mají podchycené. Od automatické brokovnice AA-12 bych taky nečekal, že ji lehce udržíš za střelby v jedné ruce, protože prakticky nekope a přesto je to tak.
-