Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mel bych dotaz - jde to hrat z pohledu vlastnich oci - FPS? Co jsem nasel, tak asi ne, ale chci to mit potvrzeno.

• Derp_1337

Když střílíš ze zbraně se zoomem, tak vidíš skrz zaměřovač (pohled z vlastních očí) a u zbraní bez zoomu kamera slétne až k rameni hlavní postavy a získáš "skoro" pohled z vlastních očí (vidíš hlaveň zbraně a kousek hlavy a ramena).

Jinak pokud nedokážeš přežít bez 1st person view, tak si stáhni MOD. Ale osobně spíš doporučuji hrát hru takovou jaká je, ten 3rd person view má své kouzlo (obzvlášť pokud hraješ se základní mužskou postavou a nevytvořil sis nějakého androgynního hybrida 😂 )

1st Person MOD pro ME2 a ME3:

https://www.nexusmods.com/masseffect2/mods/232

https://www.nexusmods.com/masseffect3/mods/740

• Dekuji. K cemu jde tak prirovnat samotnou akci? Ac je to asi hereticka myslenka,  tak z videi mi neprijde nejak dechberouci. Jiste, nemuzeme cekat druhy Doom Eternal, ale je to aspon jako napr. Crysis?

• Derp_1337

Tak dalo by se říct, že to vzdáleně připomíná Crysis jen ale s tím rozdílem, že to je více taktické.

Pokud budeš hrát na "Easy", tak si můžeš hrát na ramba a nepřáteli projdeš jako nůž máslem, ale na vyšších obtížnostech je to o využívání krytů a správné kombinace zvláštních schopností a munice (např. na nepřátelé se štíty použíješ energeticky nabitou munici, na brnění nahodíš průpalnou munici, atd. atd.)

• To mi zase nevadi u akcni hry myslet, v tom Eternalu se taky idealne musi pouzit na kazdeho nepritele jina zbran. Ja se spis obavam, ze jak je Mass Effect primarne RPG, aby ta akce nebyla prilis nezazivna a staticka, treba ty Bethesdovske Fallouty mne po strance prestrelek straslive zklamaly. Je videt, ze ac se to tvarilo jako akcni hra v otevrenem svete, je to ve skutecnosti RPG.

Crysis je zpetnym pohledem v podstate az stealth hra.

• Derp_1337

Tak ME není primárně klasické RPG, ale "vesmírná opera" 😉

Fakt se nemusíš bát, že by to bylo jako Fallout. S RPG to má společného akurát to, že tam hodně kecáš s postavami. Kromě toho tam ještě vylepšuješ různé schopnosti a ty různé schopnosti používáš na různé nepřátelé.

Akurát je tam jedna vyjímka, že v ME1 si ještě kupuješ lepší zbraně a zbroje u obchodníků. Ale to v ME2 a ME3 odpadlo. V ME2 a ME3 změna brnění má prakticky jenom kosmetický význam, přičemž většina hráčů si nechala defaultní N7 brnění.

• Cením Pavla za použití slova brikule 😄

• Podmizboku

Super!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit