-
náko pořád nechápu bussiness model....jak to bude ekonomicky fungofat??
-
-
reklama natlačena do loadingu?
-
-
vydavatel plati gaikai, aby tam davali jejich hry
-
-
-
už druhá zoufalost od dalších velkohubých kašparů, David Perry je dokonce jedním z největších...možná semtam něco prodaj nějakým kašparům, kteří nemají šajn o hrách, o tom jak vypadaj, takže jim ani nepřijde, že mají obrazovku plnou rozplizlých komprimovaných pixelů a ještě je dostávají tak pomalu, že je to jak pozarovat trails za myší, když si to zapnete ve Win, nepoužitelné na jakékoliv smysluplné hraní...
a s tím flashem to taky není jen tak, ve fochu dělám vcelku vykopávkovém Celeronu 2,33Gh a sekají se na tom i webový stránky, kde je jako flash jen pár měnících se obrázků, 720p hd video na youtube je v podstatě nemyslitelný... -
-
no já měl v práci jeden čas Sempron 2200+ a jako nešlo mi na youtune ani 420p video (pořádně ani to klasické ještě v menším rozlišení).
-
-
mám asi rok starej dy 5103mini a 480p to z youtube ještě jakž takž zvládne, ale 720p se seká jak dobytek.
-
-
-
funguje to také na normálních pc s monitorem 24? v těch oslavných článcích se pořád píše jak to skvěle běhá na mini pidi netbucích s mini pidi obrazovkami, ale co kalsické PC?
-
-
v článku ti to psali.. ne přímo. Takže polopatě.. zatím má drtivá většina netbooků rozlišení na úrovní 1024x600. Mj. ve článku se psalo o 720p .. nicméně koukneme-li se na tu fotku EEE od Asusu, což není nový model.. ten umí jen to zmíněné rozlišení 1024x600 a jak je vidět tak to ani neumí roztáhnout přez celou obrazovku. No.. a jak to asi bude vypadat, když tohle rozlišení, ořezané detaily (snížené vyhlazování, stínování, textury) promíntneš na monitor s rozlišením 1900x1200? Nápověda: dost blbě..
-
-
byla to spíš řečnícká otázka, ale díky za vysvětlení :)
-
-
-
Hm.. trochu postrádám draft tohohle projektu. Obávám se, že je tak pro generaci 12-25let, která si těžko může tyto hry kupovat (nebo hardwér), což je ovšem problém koncepce, která s tím nákupem tak trochu počítá. Osobně nemám zájem hrát hry na svém netbooku.. přeji jen LCD deset palců tak trochu v těch hrách za herní 16tkou zaostává. Hrát onlinovky je v tomhle systému řekl bych vyloučené, dema se už nevydávají tolik jako dříve.. jenže co je to pro mě za demo v 720p s malým FPS.. navíc pirátská Evropa.. já nevím jestli tohle má šanci :-)
-
No pockat, znamena to ze od polky prosince si budem moct cez Gaikai zahrat dema na mojom netbooku aj z uzemia Slovenska ci Ceska?
-
No tak OnLive i z USA docela funguje, sice to tedy bude chvíli trvat, než to přijde do Evropy, ale moc dlouho určitě ne, přecejenom by Evropa měla být po Americe druhým cílem těchto služeb...