Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drom
    nejsi registrovany
  • Jak je to tedy s temi studiemi a podchycenim? To funguje jen jednostranne? Jako, ze ja abych vyjadril urcity nazor, tak to musim mit podlozene urcitou studii, zatimco ty tu tvrdis veci, o kterych jsi ocividne skalopevne presvedcen bez jakekoliv nutnosti to nejak podlozit? To je dost zvlastni logika, nemyslis?
  • mám asi rok starej dy 5103mini a 480p to z youtube ještě jakž takž zvládne, ale 720p se seká jak dobytek.
  • Jinak ta druha poznamka, o leskle krabicce, je uplne irelevantni. Jednak tady mluvis za siroky okruh lidi, ktery rozhodne nemas podchyceny a nemas na to zadnou studii. Znas tak maximalne par lidi kolem sebe. Kdyby ta spousta lidi to tak milovala, tak Steam nema sanci, a to se zatim jedna jenom o jednoplatformni sluzbu (jeste k tomu PC). Je to jako se vsim, jak strasne lidi milovali hrani na PC a bum, najednou tady jsou stovky milionu konzoli s ohromnymi prodeji, kterym PC hrani nemuze konkurovat. Lidi stejne zjisti, ze nejaka krabicka je stejne uplna kravina. Zivotni priority na tom nestoji, tak to rozhodne neni zadna jistota.
  • Se podivej na pokryti a kapacitu internetu 10 let zpatky. Si pamatuju, ze v te dobe jsem mel nechutne drahej a omezenej 56k, kde jsem se bal byt pripojeny prilis dlouho. Za tu dobu pokryti i kapacita vzrostly celosvetove cca 100 nasobne a cena vyrazne klesla. Za dalsich 10 let bude internet bezne ve stovkach megabitu a bude uplne vsude (stejne jako je TV signal uplne vsude). Dostupnost nebude sebemensi problem.
  • Hm, svuj vlastni prispevek nemuzu editovat...
  • Je rozdil mezi prohlizenim stranek a stahovanim/hranim her. Na to spousta net pripojeni jednodusse neni dostacujicich. Casem mozna, ale buhvi, kdy to bude v takove mire, aby to pokrylo drtivou vetsinu hracskeho trhu.
  • Je rozdil mezi prohlizenim stranek a stahovanim her. Na to spousta net pripojeni jednodusse neni dostacujicich. Casem mozna, ale buhvi, kdy to bude v takove mire, aby to pokrylo drtivou vetsinu hracskeho trhu.

Co je ale vetsi problem je, ze spousta lidi - hracu chce mit doma tu lesklou krabicku s DVD a navodem. Proste i neco ve fyzicke forme, co se pak da treba vystavit. O sberatelskych edicich obsahujici nejruznejsi veci spojene s hrou ani nemluve.
  • Drom
    Některé příspěvky mi tady připomínají to, co se událo před pár lety s digitální distribucí. Každý druhý šmoula tvrdil, jak se to neuchytí a dnes by pomalu krabice ani nemusely být. Služby jako onlive nebo Gaikai jsou pro vývojáře to nejlepší pod sluncem. Je prakticky nemožné hru zpirátit, pokud ji někdo neukradne přímo ze serveru, kde běží a poté ji rozchodí na pirátském, což se dá sledovat a lehce postihnout. Éra zpirátěných nových her tím víceméně skončí.

Je jen otázka času než bude na většině obývaného území USA a Evropy dostatečné pokrytí masivní internetovou sítí několika nezávislých zdrojů a potom se tyto služby rozjedou naplno. Minimálně demoverze už se brzy ani jinak vydávat nemusí.

Internet bude v budoucnu stejně důležitý a pokrývající jako elektřina, bez té si taky nezahrajete.
  • Nesuď podle sebe laskavě *1* To že sedíš doma na zadku a tvoje "cesta" pro tebe znamená jet autobusem deset minut do školy neznamená, že to tak mají všichni. Existují taky třeba pracovní či služební cesty, studijní pobyty, kde strávíš pár dní mimo domov a kam si vyloženě své pokojové PC vzít nemůžeš... to je jedna varianta uživatelů, které se Gaikai snaží oslovit. Nicméně v mém případě jsem si právě pro tyto účely pořídil herní notebook na kterém rozhodně nechci hrát něco ve špatném rozlišení s rozmázlými detaily a pomalou odezvou...
  • v článku ti to psali.. ne přímo. Takže polopatě.. zatím má drtivá většina netbooků rozlišení na úrovní 1024x600. Mj. ve článku se psalo o 720p .. nicméně koukneme-li se na tu fotku EEE od Asusu, což není nový model.. ten umí jen to zmíněné rozlišení 1024x600 a jak je vidět tak to ani neumí roztáhnout přez celou obrazovku. No.. a jak to asi bude vypadat, když tohle rozlišení, ořezané detaily (snížené vyhlazování, stínování, textury) promíntneš na monitor s rozlišením 1900x1200? Nápověda: dost blbě..
  • vydavatel plati gaikai, aby tam davali jejich hry
  • sorry to měla být reakce na Paula
  • Na ja to zkoušel na koleji kde je celkem slušný net, ale stejně mě to vyhazovalo kvůli pingu ale parkrát jsem si zahrál. Takže mě Onlive funguje ale s problémem.
  • rage
    reklama natlačena do loadingu?
  • Ty hraješ dema výhradně na cestách?
  • Při cenách našich operátorů za internetové připojení na cesty a jejich rychlostech je to tady zbytečné zavádět ...
  • calwin
    čim dlhšie to tu bude... tým viac prachov do toho polezie a bude to lepšie... ale trochu ma zamrzí že ak to pôjde týmto smerom... hranie bude čoraz nákladnejšie a drahé... raz aby som svojim deťom za hranie platil... bude z toho bolieť peňaženka... zatiaľ čo dneska je tu warez... nerád obhajujem ale koľko tisícov by som už do hrania vyhádzal... veď len 50 éčok ma stojí jeden nový titul na PS3
  • Na OnLive se dá hrát už dneska v ČR celkem bezproblému, a kupodivu to vypadá docela zajímavě. Na zkoušení her (i těch co jinak nemají demo) a koukání na ostatní hráče super.
  • ucho
    no já měl v práci jeden čas Sempron 2200+ a jako nešlo mi na youtune ani 420p video (pořádně ani to klasické ještě v menším rozlišení).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit