Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Ono to je barevnej cirkus jenom na těch marketingových obrázcích. Novináři a markeťáci úmyslně používají ty obrázky, kde to září různými barvami, protože to vypadá "zajímavě". 

Ale ze zkušeností s TV mužu říct, že v reálu to většinou svítí neutrální světlou barvou (spíš taková bílá) a popř. je tam tma (jakože černá). Barevný bordel, kdy to září různými barvami, se vyskytuje minimálně.

• Derp_1337

"Pro testování jsem měl k dispozici nejdříve Hue Play Gradient Light
    Tube, tedy světelnou trubici se třemi světelnými zónami. Toto zařízení
    je primárně určeno jako doplněk k LED páskům, které pokrývají boky a
    vrchní stěnu obrazovky, a má být umístěno na spodní straně televize nebo
    monitoru, aby „uzavíralo okruh“ "

Tohle považuji za obrovský zápor. Pokud obrazovka nemá integrované osvětlení na spodní straně monitoru a člověk to musí nahrazovat nějakou externí trubicí, tak to je dost rušivej prvek.

Jinak super článek.

• OK, super. 😀

• Mam telku s Ambilight, neni to spatne, ale vetsinu casu to clovek stejne nevnima a kdyz jsem u nekoho kdo to nema, tak mi to nijak nechybi.

U monitoru bych to ale nechtel.

• uher

Tady takovej barevnej cirkus bych fakt nesnesl. 

• Ono bohužel je to tak s většinou "herního" HW. Jakmile chce člověk něco co pasuje do obýváku a ne do teen pařanského doupěte, tak to má jen kancelářské parametry a téměř vše herní je černo/červená + barevná světýlka k tomu. Čest výjimkám jako jsou casy od Fractalu. Monitor jsem nakonec sehnal Alienware od Dellu.

• ripper

Na to, že jsem zarytý hater hardwaru s RGB, tak ten článek byl fakt zajímavej, díky za něj. A ta ukázka s Dead Space teda fakt špica, to musím uznat.

• AXE_CZ

Mám podobnou sestavu monitor+ projektor. A v některých scénách to vypadá úchvatně.  Můžu jen doporučit. Překvapilo mě jak dynamicky to reaguje a přitom PC nevytěžuje. Pochopil jsem špatně že potřebuji i sync box a koupil to komplet. Nicméně s PS5 jsem problém se zvukem nezaznamenal a běhá to fajn. V PC je výhoda že se dá pro různé aplikace nastavit zvláštní schéma které se aplikuje, když se spustí. Za mě paráda a to jsem přitom boomer jak vyšitý. :) a pc mám jinak zadeklované a všechny diody začerněné. Jako podkres hlavně pro filmy je to užasný další rozměr, který jsem popravdě nečekal. Děkuji Pavlovi že mě na HUE nalákal, už před časem když ho popisoval v Gamesoffu. Díky

• Já se teda všechny světla a diody snažím při hraní eliminovat, RGB nesnesu, PC case mám černej a neprůhlednej...

..ale u toho Dead Space to vypadá cool. Ne tolik abych si to chtěl pořídit, ale je to zajímavý.

• mr.clayman

Jak pravil klasik, "I'm too old for this sh!t." 😀 Jsem ale zvědav na dojmy z používávní toho UW monitoru. V práci jsem na chvíli zkusil tu 38" a trochu se mi dostala pod kůži. 😉

• Slušná Matějska😀. Ale každýmu co jeho jest...

• Pavel Makal

Zeď je bílá a štuky to nejsou, to je holt omítka ve starým činžáku :)) Ale neruší mě to vůbec

• ty barvy jsou jak De Wallen v Amsterdamu

• Co barva zdi? Máš bílou? Na fotkách vidím jakoby štuky, neruší tě to?

• Pavel Makal

Díky za tip, to řešení s kamerou zní dost zajímavě, docela rád bych to vyzkoušel :)

• Jako primárně konzolista využívám už delší dobu řešení od Govee, měl jsem T1 a nedávno jsem přešel na T3 Lite, dá se objednat na oficiálních stránkách často okolo 70-80e ve velikosti TV 55-65 a nemohu si to vynachválit. Mám i několik led tyčí a jiných světel ve své herně, vše se dá propojit snadno v aplikaci a tak i ony se se mění v zavilosti na dění na obrazovce. Jen někomu může vadit, že na TV je malá webkamera která právě snímá dění na obrazovce, proto ale nemusí člověk řešit zda podporuje HDR, 2.1 HDMI neb VRR.

Jinak osobně doporučuji T3 Lite, oproti dražší T2 s duální kamerou, sice má dvojnásobek led ale mají menší paletu odstínů oproti T3, která má i menší odezvu a lépe vystihuje odstíny.  

Zmiňuji to právě jako alternativu pro konzolisty, či pro někoho, kdo nechce utratit tolik.

• LessPh

Detem do pokojicku perfektni.. koupil jsem v Actionu za 200te..

Do obyvaciho pokoje pro cloveka 30+, ukazka nevkusu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit