Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechápu proč změnili barvy tlačítek, pro hráče začátečníky je to naprosto matoucí, ve hře se vám ukáže modré X a chudák člověk bude hledat modrou barvu na ovladači
  • musim říct, že pro příležitostné hráče a začátečníky ty tlačítka bez barev budou asi trochu stěžovat ovládání. Když Vám hra ukazuje v tutoriálu co zrovna mačkat tak se budete muset víc věnovat tomu, jaké písmeno tam na tom barevném kolečku je, takhle stačilo jen pohledem přejet obrazovku a zmáčknout příslušnou barvu na ovladači.

A k té hraně, pokud je to stejný materiál jako původní ovladače, tak se časem ošoupe stoprocentně...
  • Amylee.Anderson
    Klidně mě sežerte, ale já na to mám jedinou odpověď... Klávesnice a myš <3
    • Jsi ubohá. Když není gamepad nic pro tebe, tak proč lezeš do diskuse o gamepadu? Óoo už to chápu. Troll.
      • Amylee.Anderson
        Možná proto, protože chci vyjádřit svůj názor?
        • http://www.novinky.cz/bydleni/zahrada/196908-pestrobarevne-narcisy-ozdobi-zahradu-i-jarni-stul.html "Bez narcisů si snad ani jaro neumíme představit." =D
        • jiste, jakykoliv nazor pasacka ovci, ktery v zivote videl jednu cernobilou televizi, je v diskuzi o multidotykovych displejich prinosem a vsichni ho zde uvitame.
    • Pro mě za mě si hraj CSko třeba na volantu, to je každýho věco na čem a jak si hraje *1*
      • csko na volantu,tomu rikam vyzva *1*
  • Xbox 360 ovladač má jedno velké plus a to že jde na PC
    • Aj sixaxis funguje na PC a netreba nič dokupovať, stačí ho pichnuť do usb cez ten dobíjatelný kábel a spustiť istý program.
      • *10* Jistě s permanentně připojeným USB kabelem využiješ vlastností SIXAXIS naplno .... Nebo už funguje jako bezdrát ?
    • Beefcake
      Jo? Ale co je k tomu potřeba?
      Já bych ho k PC právě moc rád používal, ale co jsem vyčetl, tak bych musel koupit cca za 1000kč USB udělátko, zajišťující ten wifi přenos.. (?)
      Nebo jak to teda je?
      • Je to rádiový přenos a to tvoje udělátko jde v ČR koupit za 500kč.
      • Jen si stasi vybrat ovladac *1*
        Bezdrat:
        http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105145006000000LSZ&Search=gamepad&SearchType=1

Drat:
        http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105145006000000O67&Search=gamepad&SearchType=1

Ja mam ten dratovy a 100% spokojenost.
        • Beefcake
          Tak drát je jasnej, ale jak teda připojim ten bezdrátovej? K tomu určitě potřebuju nějakej přijímač k PC, ne?
          • emvee81
            Ohledně hraní PC her přes gamepad.. jak ses ptal na Mass Effect a Dragon Age, tak tam máš smůlu. PC verze gamepad nepodporuje. Naštěstí jsou Bioware spíš výjimka a ještě jsem se nesetkal se hrou, která by gamepad nepodporovala. Bioware holt PC verze dělají na myš a klávesku, i interface je v těchhle hrách překopanej. Ale jinak valím na gamepadu úplně všechno. Namátkou co si vzpomenu: Assassin's Creed 1+2, Fallout 3, Saboteour, Dead Space 1+2, Wolfenstein, Call of Juarez, Singularity, GTA 4, Dirt 2, Braid, ... Na myši jsem za poslední půlrok hrál jen Starcraft II a Bad Company 2 (kvůli mulťáku).
            Hraní na gamepadu na PC vřele doporučuji. A kdo tvrdí, že to je blbost a že myš nic nenahradí, ten pořadnej gamepad ještě prostě nevyzkoušel.
          • http://www.dealextreme.com/p/designer-s-xbox-360-wireless-controller-gaming-receiver-for-pc-white-grey-47380

je tam aj cierny, posta je odtial zadarmo, do 2 tyzdnov to mas doma, a funguje to na 100%, jediny konflikt je s ovladacmi, ale ked to nainstaluje cez vybratie zo zoznamu zariadeni, tak win 7/vista ma v sebe ovladace na to, takze to zobere hned.
            • :) Za podobnou cenu mám ze stejného zdroje ověřený bezdrátový Dualshock už se na něj těším ...
            • Deal Extreme je provereny obchod, muzu doporucit
            • Beefcake
              Jo? I když ze zahraničí objednávám jen po důkladným proklepnutí, tak těch dvanáct babek na tvý slovo asi risknu ; )

Tak dík moc.
          • Kdys si otevres ten odkaz na bezdrat tak tam mas vse potrebne napsane+foto (ano v baleni je i prijimac) *3*
            • Beefcake
              Aha, sorry - jsem to nezkoumal. Tenhle klasickej ovladač totiž mam.
              Ideální by pro mě teda byl samozřejmě samostatnej přijímač signálu, ale možná to nakonec vezmu i takhle. Druhej gamepad se na leccos bude hodit...

A může někdo ze zkušenosti říct, jak pak ten ovladač u PC her chodí?
              Třeba na hry jako Mass Effect, a další ThirdPersonShootery? Hlavně nadcházející Dragon Age 2 bych chtěl hrát xboxovym ovládáním. Tam se to hraje vlastně jako každá TPS. U PC mě ten pohyb myší a kurzor smrdící v obraze dost vadí. Teda víc než dost. MNOHEM víc... : )
              Masterům ostrostřelcům to asi přijde divný, ale TPS všeobecně radši hraju na gamepadu, a na ně bych ho asi využil nejvíc. GTA, ME, atd.
              Prostě... Je to ovládání u podobnejch her stejný jako na xboxu?
  • Tak abych si taky přihodil,Xbox gamepad má pro mě osobně mnohem lepší ergonomii než dualshock na Ps3.Neřešil jsem to dokud jsem si s ním nezahrál.Ten D-pad byl jediná bolístka,na bojovky nepoužitelné.Líbí se mi,že Microsoft se o to stará,kdyby Sony trochu upravili tvar a analogy by nebyly vypouklé hned by se mi líp pařilo:-)
    • Ano, na první zahrání je to pravda. Ale po delším hraní mne z Xbox360 gamepadu bolí dlaně. U Dualshocku tento problém nemám. Osobně mám nejraději ultralehký Sixaxis.
  • Ja sem preferoval taky pouze klavesnici a mys. Jenze pak sem zacal uvazovat o koupi ovladace kvuly Burnoutu Paradise UB a Flatout UC a sel sem do X360 gamepadu. A na to ze sem nikdy predti gamepad ani nedrzel *1* , tak na zavody u PC je to naprosta parada a vsem ho doporucuju. Pripojit gamepad, propojit PC s FullHD TV a lehnout do postele(neni co resit) *2*
  • no...osobně jsem vždycky ten směrověj kříž nesnášel a zásadně ho nepoužívám (mám PC, takže se bez něj obejdu, maximálně na změnu kamery v nějakých autech...). Ale jelikož ho používám nárazově a málokdy, odstranění barev z tlačítek pro mě bude mít fatální následky... mnohem větší, než špatný směrový kříž... takže asi je to opravdu jen pro někoho. Já bych se na tomhle ovladači neorientoval, a když bych začal, zase bych ho už odkládal a za týden se to učil znovu... přitom byl ten ovladač designově velmi povedený, i díky barevnosti, díky které byl docela veselý... škoda
  • Ten, kdo dal takový příspěvek pod tento článek, se nyní ukázal jako prachsprostý troll. Styď se za sebe!
    (Jde o příspěvěk "myš, klávesnice, volant, joystick ano. Gamepad ne.")
    • No jestli se nepletu tak pod článkem se většinou ukáže první příspěvek, který není reakcí a má nejvyšší kladné ohodnocení a poté se už bez ohledu na libí/nelíbí nemění. Tedy když někdo takové kravině dá plus a je první, tak se reakce automaticky zvýrazní a systému už je očividně jedno že po přečtení ostatními má mínusy.
  • Spades
    Me ta absence barevnych tlacitek nejak vadi no... a celkove stribrnou moc nemusim, hlavne proto, ze mi neladi k xboxu, ale co - jestli se zacne prodavat za tech 800 is play n charge, tk to bude lepsi jak ty co jsou na trhu ted.

Spis doufam, ze az vyjde DNF, tak tam prihodej specializovanej duke ovladac, jako byl na tom traileru, a doufam ze uz to bude tenhle novej s d-padem :D

BTW: ty cerne LB a RB tlacitka se mi naprosto hnusi :/
  • NonSuch
    dokud to nebude mit analogove ovladace umistene symetricky (jako napriklad dualshock) tak dekuji nechci...
    • Cyborg od Saiteku má vyměnitelný pad šipky/analog nahoru/dolu jak chceš, takže je možnost, aby byl analog umístěn symetricky.. funkčností je totožný a designově se mi i líbí víc než originál od Microsoftu.. pogumovaný příjemný material.. já dřív hrával na dualshocku dost, ale co jsem si pořídil tohle, tak už bych neměnil..
    • mozna by se to vyplatilo vyzkouset, nez mit tady ty reci..
      osobne jsem k tomu byl taky skepticky (ze zacatku) ovsem ted.. kam se hrabe dualshock... (mel jsem jak xko tak psko asi rok) a muzu rict ze mnohem lip se hraje na xkovem ovladaci...
      (a to jsem vyrustal na psx), ovsem je to otazka nazoru... kazdopadne nez rict o necem ze to nechci (popr. ze je to picovina) tak to aspon vyzkousim (pokud mozno vic jak na 2 hodiny)
      • NonSuch
        ja dohral x her na obou ovladacich a osobne mi proste prijde dualshock mnohonasobne lepsi, ale chapu ze kazdy ma jine ergonomicke chute...
        • asi, kazdopadne to neni duvod rikat o tom druhym ze je to spatne :)
          me napr. vadilo na dualshocku par veci tigery (ty zadni jsou hrozny), to ze kdyz jsem neco vic zmacknul mel jsem pocit ze se rozpadne, a neprehlednost... (cislo ovladace vzadu atd.)

nadruhou stranu mi vic vyhovovalo ze uz ma v sobe baterky a nemusi nikdo resit zadnej play a charge kit :)
          ale je to proste otazka toho cloveka co mu sedi vic .. :) jak uz jste rekl :)
        • Spades
          me na dualshoku vadi to, ze nesedi do ruky. a taky si na tech analogovych packach lamu prsty :D
          • mam taky oboje, dualshock jsem pouzival sice deset let, ale kdyz to srovnam ted, tak vubec nevnimam, co mam v ruce. Hraju hru a neresim...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit