Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jestli se nepletu tak pod článkem se většinou ukáže první příspěvek, který není reakcí a má nejvyšší kladné ohodnocení a poté se už bez ohledu na libí/nelíbí nemění. Tedy když někdo takové kravině dá plus a je první, tak se reakce automaticky zvýrazní a systému už je očividně jedno že po přečtení ostatními má mínusy.
  • pro mě je 360kovej joy nejlepší,jakej sem kdy měl v prackách
  • VOLANT - NE . Prostě jsem jeden dostal a po zkoušce v Colinovi letěl i s pedály do kouta . Nenašel jsem v protáčení volantu zálibu .
  • *10* Jistě s permanentně připojeným USB kabelem využiješ vlastností SIXAXIS naplno .... Nebo už funguje jako bezdrát ?
  • :) Za podobnou cenu mám ze stejného zdroje ověřený bezdrátový Dualshock už se na něj těším ...
  • Nejdokonalejší tvar má stejně starý dobrý dualshock .
  • Ten, kdo dal takový příspěvek pod tento článek, se nyní ukázal jako prachsprostý troll. Styď se za sebe!
    (Jde o příspěvěk "myš, klávesnice, volant, joystick ano. Gamepad ne.")
  • Kua, je tak strašně těžký pochopoit, že jde o zvyk? Já hraju na gamepadu střílečky úplně v pohodě a nereptám u toho. A když hraju oproti hráčům stejným způsobem hrajícím, tak vo co go? Stejné ovládání, stejná HW platforma, kvalitní multiplayerové prostředí, nemožnost cheatování - nic mi nechybí (konkrétně myslím XBox360). Kapišto?
  • *hry ve smyslu gameplaye
  • Tohle jsou jedny z nejlepších her na konzolích, jaké jsem viděl, ale přesto to dosahuje sotva průměru na PC. Já chápu, že hodně her se líp hraje s gamepadem, ale proč nedají rovnou možnost připojit ke konzoli myš a klávesnici (a nemyslím ty 3rd party udělátka s vteřinovými lagy a špatnou kompatibilitou)??? Řekl bych, že by tím získali hodně nových zákazníků, včetně mě.
  • nechápu proč změnili barvy tlačítek, pro hráče začátečníky je to naprosto matoucí, ve hře se vám ukáže modré X a chudák člověk bude hledat modrou barvu na ovladači
  • A kolik asi bude stat 3000 *1* Ne dekuji uplne si vystacim s klasickym X360 gamepadem *2*
  • chlubilek debilek
  • Ja sa skor tesim na tento ovladac.
    http://www.youtube.com/watch?v=IEmbItq7Ny0

Nie na tento krap od microsoftu
  • jsem zvedav jak dlouho vydrzi pogumovani kloboucku .... par zapasu(3 sezony nhl) a je po nem :(
  • Ano, na první zahrání je to pravda. Ale po delším hraní mne z Xbox360 gamepadu bolí dlaně. U Dualshocku tento problém nemám. Osobně mám nejraději ultralehký Sixaxis.
  • Aj sixaxis funguje na PC a netreba nič dokupovať, stačí ho pichnuť do usb cez ten dobíjatelný kábel a spustiť istý program.
  • Škoda, že nemá chlazení když už je to ta nová verze jako můj logitech:
    http://techgage.com/print/logitech_chillstream_gamepad
  • MoravaGeorge
    já bych u nás některým PCčkářům pc zakázal a to úplně *1* *1* *1*

píšou totiž hovadiny o národě
  • Rejpej se radeji v zadku a neotravuj na diskuzich.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit