Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych prodej konzolí u nás zakázal.Jsme PC národ!!!!!víc než národ!!!! brusel..brusel..brusel.. *1* *1*
  • emvee81
    Ohledně hraní PC her přes gamepad.. jak ses ptal na Mass Effect a Dragon Age, tak tam máš smůlu. PC verze gamepad nepodporuje. Naštěstí jsou Bioware spíš výjimka a ještě jsem se nesetkal se hrou, která by gamepad nepodporovala. Bioware holt PC verze dělají na myš a klávesku, i interface je v těchhle hrách překopanej. Ale jinak valím na gamepadu úplně všechno. Namátkou co si vzpomenu: Assassin's Creed 1+2, Fallout 3, Saboteour, Dead Space 1+2, Wolfenstein, Call of Juarez, Singularity, GTA 4, Dirt 2, Braid, ... Na myši jsem za poslední půlrok hrál jen Starcraft II a Bad Company 2 (kvůli mulťáku).
    Hraní na gamepadu na PC vřele doporučuji. A kdo tvrdí, že to je blbost a že myš nic nenahradí, ten pořadnej gamepad ještě prostě nevyzkoušel.
  • http://www.novinky.cz/bydleni/zahrada/196908-pestrobarevne-narcisy-ozdobi-zahradu-i-jarni-stul.html "Bez narcisů si snad ani jaro neumíme představit." =D
  • ja to chapu, ale prave ze vetsina her nevyuziva na tom krizovym 8 smeru-uz to mohlo byt pred peti lety (pominu, ze na puvodnim ovladaci na psx jsem problem s osmi smery nemel at to couhalo jakkoliv ;) Ale jo, je to hezky.. ale az na to zruseni barev. Kvuli tomu nemam zajem..
  • http://www.youtube.com/watch?v=qv27WVCItZA
    :)
  • jiste, jakykoliv nazor pasacka ovci, ktery v zivote videl jednu cernobilou televizi, je v diskuzi o multidotykovych displejich prinosem a vsichni ho zde uvitame.
  • proc je v hlavnim prehledu clanku uveden temer vzdy nejdebilnejsi prispevek z diskuze nekoho kdo je zaregistrovan na tiscali? proc to neni podle oblibenosti prispevku? to tam snad hodi jako reprezentativni ukazku diskuze kohokoliv kdo ma email na tiscali ikdyz jeho nazor je v diskuzi ostatnimy odsouzen, jen kvuli propagaci nazoru lidi co podporuji tiscali? podle me hodne spatnej pristup. panove z games zamyslete se nad tim.
  • Amylee.Anderson
    Možná proto, protože chci vyjádřit svůj názor?
  • Jsi ubohá. Když není gamepad nic pro tebe, tak proč lezeš do diskuse o gamepadu? Óoo už to chápu. Troll.
  • csko na volantu,tomu rikam vyzva *1*
  • Pro mě za mě si hraj CSko třeba na volantu, to je každýho věco na čem a jak si hraje *1*
  • Amylee.Anderson
    Klidně mě sežerte, ale já na to mám jedinou odpověď... Klávesnice a myš <3
  • Tak abych si taky přihodil,Xbox gamepad má pro mě osobně mnohem lepší ergonomii než dualshock na Ps3.Neřešil jsem to dokud jsem si s ním nezahrál.Ten D-pad byl jediná bolístka,na bojovky nepoužitelné.Líbí se mi,že Microsoft se o to stará,kdyby Sony trochu upravili tvar a analogy by nebyly vypouklé hned by se mi líp pařilo:-)
  • Já si asi koupim nějaký takový ovladač abych mohl hrát z postele :-D
  • máme Mortal Combat IV, ten se se všemi dnešnímí bojovkami vytře poudel *12*
  • Cyborg od Saiteku má vyměnitelný pad šipky/analog nahoru/dolu jak chceš, takže je možnost, aby byl analog umístěn symetricky.. funkčností je totožný a designově se mi i líbí víc než originál od Microsoftu.. pogumovaný příjemný material.. já dřív hrával na dualshocku dost, ale co jsem si pořídil tohle, tak už bych neměnil..
  • Deal Extreme je provereny obchod, muzu doporucit
  • Spades
    protoze pokud chces vsech 8 smeru, tak se ti bude blbe mackat sikmo.
    kdyz mas disk, tak i tak budes mit 8 smeru lepsi jak u stareho ovladace, a pokud chces jen 4 smery, tak si vyndas kriz.
  • Spades
    vibrace ma dualshock 3

pokud mas na ovladaci napsane dualshock 3 sixaxis, tk to je proste DS 3
    sixaxis tam ma napsane jen sixaxis
  • Beefcake
    Jo? I když ze zahraničí objednávám jen po důkladným proklepnutí, tak těch dvanáct babek na tvý slovo asi risknu ; )

Tak dík moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit