Přejít na výpis diskuzí
Jak se hraje s novým Xbox 360 ovladačem
6.3.2011 | Petr Poláček
75 příspěvků
-
Aha, sorry - jsem to nezkoumal. Tenhle klasickej ovladač totiž mam.
Ideální by pro mě teda byl samozřejmě samostatnej přijímač signálu, ale možná to nakonec vezmu i takhle. Druhej gamepad se na leccos bude hodit...
A může někdo ze zkušenosti říct, jak pak ten ovladač u PC her chodí?
Třeba na hry jako Mass Effect, a další ThirdPersonShootery? Hlavně nadcházející Dragon Age 2 bych chtěl hrát xboxovym ovládáním. Tam se to hraje vlastně jako každá TPS. U PC mě ten pohyb myší a kurzor smrdící v obraze dost vadí. Teda víc než dost. MNOHEM víc... : )
Masterům ostrostřelcům to asi přijde divný, ale TPS všeobecně radši hraju na gamepadu, a na ně bych ho asi využil nejvíc. GTA, ME, atd.
Prostě... Je to ovládání u podobnejch her stejný jako na xboxu? -
http://www.dealextreme.com/p/designer-s-xbox-360-wireless-controller-gaming-receiver-for-pc-white-grey-47380
je tam aj cierny, posta je odtial zadarmo, do 2 tyzdnov to mas doma, a funguje to na 100%, jediny konflikt je s ovladacmi, ale ked to nainstaluje cez vybratie zo zoznamu zariadeni, tak win 7/vista ma v sebe ovladace na to, takze to zobere hned. -
Tak to mám asi nějakej vadnej už od výroby :)))) První verze nevibruje...
-
Ale střílečky se s tím ve srovnání s klávesnicí a myší ovládají tragicky. Jde to sice hrát, ale působí to hrozně retardovaně.
-
sixaxis má vibrace:) jojo
-
Kdys si otevres ten odkaz na bezdrat tak tam mas vse potrebne napsane+foto (ano v baleni je i prijimac) *3*
-
Tak drát je jasnej, ale jak teda připojim ten bezdrátovej? K tomu určitě potřebuju nějakej přijímač k PC, ne?
-
To je problému...mám pár let bezdrátového Wingmana a nestěžuji si *1*
-
Fight Night Champion je teď u mě bezkonkurenční .. jen v Re-Play říkaly že v kariéře ( Legacy ) Můžu vylepšovat svojí tělocvičnu, ale nikde jsem to tam nenašel :(
Jinak k Gamepadu .. mě ten který jsem k Xboxu koupil vyhovuje a tak není zapotřebí kupovat jiný .. pro rejpaly samosebou se dá na Xbox používat i myš a klávesnice, vypojim z PC zapojim do Snipera a jedu, na FPS dobrý. -
no...osobně jsem vždycky ten směrověj kříž nesnášel a zásadně ho nepoužívám (mám PC, takže se bez něj obejdu, maximálně na změnu kamery v nějakých autech...). Ale jelikož ho používám nárazově a málokdy, odstranění barev z tlačítek pro mě bude mít fatální následky... mnohem větší, než špatný směrový kříž... takže asi je to opravdu jen pro někoho. Já bych se na tomhle ovladači neorientoval, a když bych začal, zase bych ho už odkládal a za týden se to učil znovu... přitom byl ten ovladač designově velmi povedený, i díky barevnosti, díky které byl docela veselý... škoda
-
asi, kazdopadne to neni duvod rikat o tom druhym ze je to spatne :)
me napr. vadilo na dualshocku par veci tigery (ty zadni jsou hrozny), to ze kdyz jsem neco vic zmacknul mel jsem pocit ze se rozpadne, a neprehlednost... (cislo ovladace vzadu atd.)
nadruhou stranu mi vic vyhovovalo ze uz ma v sobe baterky a nemusi nikdo resit zadnej play a charge kit :)
ale je to proste otazka toho cloveka co mu sedi vic .. :) jak uz jste rekl :) -
Je to rádiový přenos a to tvoje udělátko jde v ČR koupit za 500kč.
-
nejsem sice zrovna zacatecnik, ale zrusit zrovana ty barevny tlacitka je nesmysl. Jako stylovka fajn, ale stejne ten xbox neni stribrny... a nejak me pak unikla informace, proc ten krizovej cudlik vlastne neni vystrcenej defaultne, kdyz to ma vlastne sama pozitiva.. Je fakt, ze stejne slouzi jen pro prepinani zbrani apod... Ale jasny, nekdo si to urcite koupi, o tom zadna...
-
a co teprve bojovky... njn, ale ty na pc vlastne nejsou.... proto jsem si tehdy musel koupit psx+tekken3
-
mam taky oboje, dualshock jsem pouzival sice deset let, ale kdyz to srovnam ted, tak vubec nevnimam, co mam v ruce. Hraju hru a neresim...
-
Jen si stasi vybrat ovladac *1*
Bezdrat:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105145006000000LSZ&Search=gamepad&SearchType=1
Drat:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105145006000000O67&Search=gamepad&SearchType=1
Ja mam ten dratovy a 100% spokojenost. -
Jo? Ale co je k tomu potřeba?
Já bych ho k PC právě moc rád používal, ale co jsem vyčetl, tak bych musel koupit cca za 1000kč USB udělátko, zajišťující ten wifi přenos.. (?)
Nebo jak to teda je? -
sony ma dualshock 1 2 a 3 a jeste sixaxis (ten krap co ani nema vibrace :D)
navic je vetsina jejich ovladacu dratova
to jsou 4 JIZ UDELANE
xbox mel 2 ovladace: duke a new
xbox 360 ma jen jeden typ ovladace v dratove a bezdratove verzi - ted prichazi novej
to jsou 3 jiz udelane (z toho jen 1 pouzitelny na x360) a 1 na ceste
do the math! -
navic PS3 ovladac je stavenej tak, ze musis mit na zadnich tlacitkach jak ukazovacky, tak prostrednicky
+ ty R2 vypada, jak kdyby je tam nekdo primontoval nasilim, aby byly analogove :D
u xboxu to vypada daleko lepe jako celek, krasne padne do ruky a nepripada mi to jako levnej krap co delaji vietnamci na trzisti s vyrobni cenou 10 korun :D -
me na dualshoku vadi to, ze nesedi do ruky. a taky si na tech analogovych packach lamu prsty :D