Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no ja som sa hral na PS3 Killzone 3 hra paradná ale na tom gamepade strašné dačo analogy šmikľavé prst som musel v kuse nadvihovať a pokladať na vrh analogu to sa v prípade xbox nemá povedať prsť sa nepohne z miesta aj cely den a to je to hlavné čo sa týka pohohy na gamepade u mna je xbox je najlepší PS3 ovladač bol dobrý ale ked sa hravalo iba na gombiky a na šipky analogy boli na nič ako nahle sony odkukala od xbox 1 že analogy su najdôležitejšia časť na hry sony presedlala na analogy a zadné pačky ,ale si neuvedomuju že ruky su krčovito na analogoch a na zadu časť su problemovy dosah ak by som mal takto hrať cely den tak neviem ,asi maju vietnamci malé ruky a inak ohnute ale mne tie bočné zarašky brania k zadnym gombikom ked chcem sať všetky po ruke a to pri hrach terba sekundu na stlačanie ,,, Xbox 360 dakujem konečne niečo dobré na PC i konzolu,,,
  • Ja sem preferoval taky pouze klavesnici a mys. Jenze pak sem zacal uvazovat o koupi ovladace kvuly Burnoutu Paradise UB a Flatout UC a sel sem do X360 gamepadu. A na to ze sem nikdy predti gamepad ani nedrzel *1* , tak na zavody u PC je to naprosta parada a vsem ho doporucuju. Pripojit gamepad, propojit PC s FullHD TV a lehnout do postele(neni co resit) *2*
  • Xbox 360 ovladač má jedno velké plus a to že jde na PC
  • mmrrxx
    na sportove hry a hopsacky je gamepad najlepsi, aj na PC
  • NonSuch
    ja dohral x her na obou ovladacich a osobne mi proste prijde dualshock mnohonasobne lepsi, ale chapu ze kazdy ma jine ergonomicke chute...
  • Mám zkušenosti jak s PS a dualshockem (u PSX, PS2 i PS3),tak s ovladačem od X360 a nedá mi to nereagovat. PS3 je v lecčem lepší, ale ovladač to rozhodně není. Na ten od Xka zdaleka nemá. Ergonomie a to jak padne do ruky je u Xka mnohonásobně lepší. Proti tomu je dualshock jak držet kus klacku. Xkový ovladač padne krásně do ruky. A to "nesymetrické" umístění analogů, jak tu někdo píše, je pro ovladatelnost také daleko pohodlnější. Nejdřív všechno pořádně vyzkoušej a pak měj rádoby vtipný komentáře.
  • zato sony má milion let jeden ovladač s houbama vedle sebe :-/ hnus... jak se na tom dají ovládat třeba auta? palec skrčenej někde dole... hrál sem na něm a hrůza děs.
  • druhá verze ovladače... no co?
  • Xbox gamepad je daleko lepší než pro PS3 .hlavně na auta
  • Drom
    myš, klávesnice, volant, joystick ano. Gamepad ne. *5*
  • mozna by se to vyplatilo vyzkouset, nez mit tady ty reci..
    osobne jsem k tomu byl taky skepticky (ze zacatku) ovsem ted.. kam se hrabe dualshock... (mel jsem jak xko tak psko asi rok) a muzu rict ze mnohem lip se hraje na xkovem ovladaci...
    (a to jsem vyrustal na psx), ovsem je to otazka nazoru... kazdopadne nez rict o necem ze to nechci (popr. ze je to picovina) tak to aspon vyzkousim (pokud mozno vic jak na 2 hodiny)
  • zirafcatko
    Kdyby to udělali jako SONY- hned napoprvé pořádně.Nemuseli by dělat x dalších verzi toho x krámu:-D
  • NonSuch
    dokud to nebude mit analogove ovladace umistene symetricky (jako napriklad dualshock) tak dekuji nechci...
  • musim říct, že pro příležitostné hráče a začátečníky ty tlačítka bez barev budou asi trochu stěžovat ovládání. Když Vám hra ukazuje v tutoriálu co zrovna mačkat tak se budete muset víc věnovat tomu, jaké písmeno tam na tom barevném kolečku je, takhle stačilo jen pohledem přejet obrazovku a zmáčknout příslušnou barvu na ovladači.

A k té hraně, pokud je to stejný materiál jako původní ovladače, tak se časem ošoupe stoprocentně...
  • Spades
    Me ta absence barevnych tlacitek nejak vadi no... a celkove stribrnou moc nemusim, hlavne proto, ze mi neladi k xboxu, ale co - jestli se zacne prodavat za tech 800 is play n charge, tk to bude lepsi jak ty co jsou na trhu ted.

Spis doufam, ze az vyjde DNF, tak tam prihodej specializovanej duke ovladac, jako byl na tom traileru, a doufam ze uz to bude tenhle novej s d-padem :D

BTW: ty cerne LB a RB tlacitka se mi naprosto hnusi :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit