Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cosi
    Já jsem předchozí hry hrál tak, že jsem se snažil zlikvidovat všechny nepřítele potichu a bez zabití. To proto abych měl případně čisté zadní vrátka - i když to většinou nebylo třeba ale tak probíhalo mé ponoření do hry. Pokud to půjde jako v prvních třech, i ve čtvrté hře, budu spokojen.
  • Stealt mod je pro mně taková výzva něco na co musím přijít během hraní a ne tak okatě jak je to prezentováno zde. Ten sráz s tou římsou dělal snad nějaky amatér, působí hrozně. Navíc nepřátelé mají asi špunty v uších, aby si někdo nevšiml či neslyšel nepřítele 1 m, to snad ani není možný. Vrcholemn je noční vidění připnutý na hlavě i ve dne, případně ta kravina s rentgenem je už dost sci-fi. Na takovou koridorovku už nemám chuť. Přál bych si třeba vysadit Sama někde kilometr od nějakýho městečka kam by se musel sám dostat a hráč by musel zapojit fantazii nad splněním úkolu.
    • Nejen,že ve videu říká,že je to testovací verze hry na které se stále pracuje. Ale ani v levém rohu obrazovky velkým písmem ti to nejspíš nestačí. Jinak Fischer má snad pořád na hlavě noční vidění.Jako k Solid Snakovi je Bandaba,James Bond oblek,tak Fischer má noktovizor,infra,termo a novinka ten xray (Jinak to bylo vysvětleno v conviction).
      • Testovací verzi jsem při vypnutém zvuku a s nízkým rozlišením nezporoval ( moje chyba).
        Alepson je videt co je to za marnost, když musí ukazovat alfa verzi, jsou celý žhavý aby to hned prodali ( nebo to se snad chtějí pochlubit tímto, jaký velký skok udělali). Jako hráč prvních tří dílů, které jsem hrál několikrát, toto nepřekousnu. Conviction jsem nehrál, akční přístup mně k sérii bohužel nepasuje.
      • Jasne ty jeho tri svetylka na hlave jsou jeho poznavaci znameni ale to nech bejt nema cenu hatery si vzdy neco najdou
  • Jakže se menuje ta hra? Robocop štyri?
    • Co blbnes? To nepoznas dalsi Gears of War?
  • to je jako : Jak se hraje nová fifa na styl fotballu nebo nový NHL s hokejkou prostě blbost *1*
  • Kein
    Slepí enemy jsou opravdu cool...
    • Masa-san
      Ve videu se zmiňuje o tom, že AI není úplně doladěná. Tak snad nepřátele budou trochu chytřejší ve finální verzi.
    • to by se dalo rict i u predeslych dilu *6*
      • Jazz
        Tj, takových třech velkých zelených kukadel si v naprosté tmě nikdo nevšimne. *15*
  • 870904
    No me se treba to jejich akcnejsi pojeti libi a na plizeni se to da hrat furt
    • si chod hrat COD, kvoli ludom ako ty sa nicia dobre stalth hry, akcnich ratata hovadin je plna rit *16*
      • Koukám, že z COD se stala univerzální nadávka na všechno. Máš jinej názor => hraješ COD, hraješ COD => jseš úplná nula. Já svého času taky hrál COD (1, 2) a nestydím se za to. Mělo to spád a dobrou atmosféru. Příště prosím vás používejte rozumné argumenty a ne bezduché "cool" výkřiky.
        • Ja take hral COD az do MW3 ktere je absolutni hnus a uz MW2 nebyla nic moc a proto rikam ze uz je to ratata pi*ovina na woaw a nic vic a ani ty jejich woaw skripty uz me nebavi jinak je mi jedno jestly nekdo hraje ale at mi to necpe ja mu to taky neberu *3*
      • COD nenavidim a ne ze to ma byt ratata akcni hovadina jen se mi liby ten trochu akcnejsi, svinznejsi styl ... Ja hral vsechny Splintery a mam rad stealth zanr .
        • akcnejsie a sviznejsie je jedna vec, ale lezenie po skalach ako opica, omladenie hlavneho hrdinu minimalne o 15 rokov, ruckovanie ako keby mal 10 kg, to vsetko je v zhladom k starsim dielom naozaj privelka zmena, ktora z tejto hry spravila prechadzku zahradou plnych neandrtalskych postav, ktorych mozes postrielat, alebo ich obyst cez uplny okraj mapy. Hnus
    • N7N7
      Na konci věty se píše tečka.
      • .
        • N7N7
          To je tvůj mulťák?
          • Jak to myslys ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit