Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • corfer
    Jak jsem řekl, bohužel jsem od RUSH omylem zvolil rockovou píseň, ovšem 7/8 takt se běžně používá v jazzu, takže to až zas takový úlet nebyl. Já jsem tě ale navíc nijak nechtěl zesměšnit.
    Nicméně když napíšeš, že by si ,, s prstem v prdeli" dokázal zahrát tu píseň od Rush, když si podle svých slov na bicí hrál jen okrajově, to bych si melrád poslechnul. Já hlavně netvrdím, že je to nezahratelné. Dva týdny cvičeni podle not a poté ti to zahraju bez problémů zpaměti. To o co šlo především, je největší jednoduchost hip-hopu a nikdo ani TY mi nebude tvrdit, že zahrát 4/4 takt je hudebně složitější než 7/8.
    • Neboj, nebudu.
      A na to, co predvadi ten klucina ve videu bych si do ty riti mohl strcit ruku celou.
      Nech si o mne zdat : -P
  • I don't get this....
    • You are not the only one..
    • No wonder, you have somehow stumbled across a Czech website, pal.
  • Jak už bylo řečeno níže, říká ti něco pojem "common sense" (zdravý rozum)? To stačí každému, aby mohl hodnotit.. Nemusíš něco dělat líp jen proto, abys to mohl kritizovat..... To bych chtěl vidět tenhle tvůj argument v praxi, každý filmový kritik by musel umět točit lepší filmy než které hodnotí? Nebo degustátor vín?.. lol, dmnc. *12*
    • bah.. *9* *10* ...Reakce na @Calibos
  • tadle hra je nablejskana hruza ... crysis 1 je lepsi

vosekanej konzolovej port ,,l,.
  • Sranda. Jízlivej článek ve stylu bulváru a autor "redakce".

Si asi začnu číst i AHA, abych byl informován :D
  • prosím ta písnička je fantastická můžete my někdo říct název
    • KIMCID
      hrozná??puvodní verze od Franka Sinatry je lepší
      • Tahle verze taky asi neni cilena na lidi, ktery aspon vedi, kdo vubec Sinatra je : D
        • Vim kdo to je, libi se mi puvodni verze, ale tohle take jde poslouchat. A libila se mi i ta verze "Empire State of Mind" Jay-Z | Alicia Keys, i kdyz to bylo vlastne uplne neco jinyho, ale namet stejny:-)
          • jasně že originál je lepší to ale nemění nic na tom že mě tahle verze taky zaujala
    • diky moc... rychlá odpověď :)
    • B.o.B Ft. Alicia Keys - New York New York :-)
  • pan tlamicka je jeste nekam pozvanej?.. hmm
  • RakeW
    Tan článek nám měl říct, že lidi z Games.cz si to můžou zahrát "doma" a tak takové prezentace nemají zapotřebí :)?

Nějak jsem nepochopil, proč je psán lehce jízlivým stylem a proč ve výčtu redaktorů nebyl poznán nikdo z Games?
    • sleepless
      Ten clanek mel rict, ze se konala akce, nic jineho :) Redakce Games byla pozvana, jen to holt casove nevyslo....a navic, psat, ze jsme na videu videli sami sebe? To by asi neslo. A jizlivym stylem? To snad ani ne, ostatne je tam uvedeno, ze i na tom blogu je treba neco placat SMYSLUPLNE, takze tak :)
  • horak.ada
    bude tam určitě někdo z FakeEverestu a TheBlogIsALie *4*
  • Obavam se, ze malo kym vyuzivane 3D nezakryje fakt,ze PC hraci dostali jen konzolovy port se slabou grafikou.
    I po tech letech je Crysis 1 stale lepe vypadaji hrou nabizejici daleko lepsi "sand box" hratelnost.
    Tot aspon muj nazor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit