Přejít na výpis diskuzí
Jak se prezentuje Crysis 2 ve 3D aneb poznej svého redaktora
31.3.2011 | Redakce Games.cz
40 příspěvků
-
jasně že originál je lepší to ale nemění nic na tom že mě tahle verze taky zaujala
-
tadle hra je nablejskana hruza ... crysis 1 je lepsi
vosekanej konzolovej port ,,l,. -
Vim kdo to je, libi se mi puvodni verze, ale tohle take jde poslouchat. A libila se mi i ta verze "Empire State of Mind" Jay-Z | Alicia Keys, i kdyz to bylo vlastne uplne neco jinyho, ale namet stejny:-)
-
Sranda. Jízlivej článek ve stylu bulváru a autor "redakce".
Si asi začnu číst i AHA, abych byl informován :D -
Tahle verze taky asi neni cilena na lidi, ktery aspon vedi, kdo vubec Sinatra je : D
-
Smarja.. Diskuse o hudbe na games.cz : D
Osobne si muzes myslet co chces, ale odsuzovat celej zanr je nesmysl.
Rytmus je samozrejme mimo, ale vyjmenoval bych ti x hiphopovych interpretu, ktery jsou (co se textu, napadu, ruznorodosti, instrumentalni stranky, atd. tyce) mnohem dal, nez vetsina jiny hudebni produkce. Ze to nekoho nebavi je jeho vec.
Vtipny ale je, ze hiphop jako "nehudbu" nejcastejc odsuzujou lidi, co si pak jdou pustit nejakej metalovej narez s parohacem o trech tonech - z toho by i tomu Amadeoj srdce zaplesalo, ze? : D
(ne ze by hiphop patril zrovna mezi moje oblibeny zanry - jen me bavi jak jsou lidi kratkozraky, a jeste si pritom pripadaj "spravne" : )) -
Aááá .. oblibeny "argument" (vetsinou?) tech jednodussich..
Kdo je prosimte "odbornik pres hudbu"? Urcite ne ten, podle koho je samotny vydani CD znamkou kvality.
Kdyz to lidi kupujou, tak prece MUSI bejt dobrej muzikant, ze? : D
Uvedom si prosimte, ze hudba se objektivne hodnotit neda. A pokud aspon do urcity miry jo, tak prave lidi ja Rytmus jsou prvni na rane.
To je fuk - rekl bych ti jen "TAK-TO-PO-CHOP-UZ-JE-KO-NEC" : D
Rap at its best, right nigga? : D -
hrozná??puvodní verze od Franka Sinatry je lepší
-
člověk nemusí být skladatel a hudebník aby poznal dobrou a špatnou hudbu. Osobně si myslím, že recitující ne.gři mezi dobrou hudbu rozhodně nepatří..
-
Aááá .. páni jsou odborníci přes hudbu :-). Kolik pak jsi toho v hudbě vytvořil, že veřejně haníš a je jedno koho ????? Máš snad svůj ksift na obalu nějakého CD ???
-
diky moc... rychlá odpověď :)
-
B.o.B Ft. Alicia Keys - New York New York :-)
-
To si potom určite nepočul Rytmusa.
-
prosím ta písnička je fantastická můžete my někdo říct název
-
pan tlamicka je jeste nekam pozvanej?.. hmm
-
Tan článek nám měl říct, že lidi z Games.cz si to můžou zahrát "doma" a tak takové prezentace nemají zapotřebí :)?
Nějak jsem nepochopil, proč je psán lehce jízlivým stylem a proč ve výčtu redaktorů nebyl poznán nikdo z Games? -
bude tam určitě někdo z FakeEverestu a TheBlogIsALie *4*
-
Obavam se, ze malo kym vyuzivane 3D nezakryje fakt,ze PC hraci dostali jen konzolovy port se slabou grafikou.
I po tech letech je Crysis 1 stale lepe vypadaji hrou nabizejici daleko lepsi "sand box" hratelnost.
Tot aspon muj nazor. -
Me se to libi.
-
No tak to se nedá poslouchat....