Přejít na výpis diskuzí
Jak se změnilo I Am Alive, ve kterém budete muset pít a jíst?
16.12.2011 | levis
44 příspěvků
-
Jen jeden den? To by mě zajímalo, jak tam chtějí zakomponovat ten spánek, jídlo a pití... jeden den se, bez všech zmíněných, dá přežít hravě.
-
-
Spánek tam prý být nemá (asi sis to blbě přečetl, ale to se stane) a ten jeden den jde bez jídla přežít hravě, i když s tou vodou by to nemusel být špatný nápad. A pokud je člověk podroben nějaké velké námaze a těžkým podmínkám, tak i ten jeden den může být smrtící. Rozhodně bych neřekl, že to jde hravě vydržet. Tak možná v pohodlí domova za pc, to ano *2*
-
-
Ups, přísahal bych, že jsem tam včera viděl zmínku o spánku, no nic, moje chyba :-D ... Dobrá, s tím hravě jsem to, co se pití týče, přehnal. Ale u jídla to platí, pochybuju, že bych se v prvním dni katastrofy staral o to, abych jedl 6krát denně, jak se sluší a patří :-D Když se nahromadí adrenalin, tak jdou tyhle potřeby stranou.
-
-
-
"Původní" Iam alive vypadal hodně zajmavě...todle moc ne...
-
Příjde mi to takové bezduché, prázdné a taky hodně "zaprášené" *4* . Už mi ani nějak extra nevadí, že to nevyjde na PC.
-
ja som nevedel ze na PS2 este vchadzaju nove hry...
-
tahle hra na konzolích pohoří.Jestli to bude něco jako Robinsons Requiem tak to konzolisty asi moc zajímat nebude.
-
Probůh, to vypadá ale šeredně. Problémy ve vývoji, bla bla bla, ale no fuj *12* Sakra mámě ten rok 2011 a je tu snad nějaká konkurence. Jak s tímhle můžou vyrukovat ven? Navíc moc dobrejch zpráv taky nepřinesli. Už to úplně vidim, co s tim provedou a vůbec se mi to nelíbí. Vypadalo to originálně, teď z toho mám nějakej divnej pocit. Jak často budu asi čučet na cool sekvence a čekat, co za čudlík mám zmáčknout, aby ho nezavalil kámen, aby nespadl z římsy, aby nešlápl do hov... Ale rád se nechám překvapit, jen mi to fakt nějak smrdí.
-
Velká škoda, tenhle projekt byl dost nadějný, nechápu, že se toho vzdali a udělali z toho jen takovou nedotaženou mini hříčku na stažení. Přežít jeden den? A přežít ho dokonce bez jídla a pití? Hmm tak to je opravdu hardcore něčeho takového docílit :D Jak říkám, velká škoda, mohla to být hodně zajímavá hra. Ale za nějakou dobu vyjde The Last of Us, což by mělo být trochu podobné a to vypadá hodně zajímavě.
-
-
třeba ho kolem oběda frknou do mikrovlnky a vypaří se z něj spousta vody!
-
-
Takže hra kde bude minimální hrací doba 24 hodin? *7*
-
-
Takže něco jako ten seriál 24 hodin?
-
-
Alespon si PR mohlo dat tu praci a vymyslet nejaky legitimnejsi duvod. Videt zname misto zmenene takrka k nepoznani laka lidi prece vic ...
A taky se mi nelibi ten jediny den. Jidlo ztraci vyznam, jak uz tady zaznelo. -
Nj, starej dobrej ubisoft *1* jejich hry za poslední dobu stojí za prd, kromě assassins creed nevydali snad nic dobrýho, a ani ten revelations nebyl extra pecka...technická stránka ok ale obsah zcela DUTÝ *1*