Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic
    Pořád si myslím, že nutnost shánění jídla a pití může být dobrá věc, ale musí to být implementováno dobře. Třeba v New Vegas to byla jen otrava... vlastně jako celý HC mód.
    • No myslím, že shánění jídla nebylo špatné, jen ho mohli vývojaři dát méně. 200 let po katastrofě a stejně se všude válí jídla jako by se válčilo včera :)
    • Divne, me ani ten HC mod v F:NV neprisel kdovi jak tezky a schaneni jidla a piti bylo az moc lehke.
      • Psychotic
        No právě. Jídla a vody byl strašlivý přebytek. Takže prostě stačilo s sebou tahat pár flašek vody a jednu hovězí kýtu. A jakmile to spotřebuji, stejně za minutku najdu další. Ten prvek neměl žádný smysl. Jó, to kdyby bylo všeho nedostatek a jednou či dvakrát za hru by hráč musel podniknout nějakou akci cíleně jen pro získání jídla a vody, aby vůbec přežil... to by bylo jiné kafe.
  • Tikov
    Původně se mi koncept líbil, ale hra odehrávající se v jediném dni za jednu postavu? Pardon, ale člověk napumpovaný adrenalinem rozhodně zvládne v plné síle a zdraví jeden den přežít bez potravy, stejně tak nepotřebuje zdravý člověk kvůli prachu plynovou masku (to že zemře za týdny/měsíce/roky, kvůli látkám obsaženým v prachu je věc druhá)
  • RakeW
    Samozřejmě netuším, jak to tam bude implementováno, ale pokud se hra odehrává během jednoho dne, tak mi ty cavyky s jídlem a pitím přijdou celkem legrační.
    • Hairy_Ass
      Přesně, to pití snad ještě jo (nevíme, jestli hra začne okamžitě po té katastrofě), ale krmit se cca každou čtvrthodinu, to z něj bude tlusťoch. *15* A když už chtějí dělat takový hc provedení postapo, tak proč tam dávají checkpointy? Prostě bych dal jeden libovolný save na jeden level, jako v OFp, a bylo by. *3*
    • jindra.veliky
      to jsem si taky rikal ja bych vydrzel cely den v poho bez jidla i piti....
  • Jednoznačně kecy..každej chce vidět ve hrách reálný města, zvláště u hry, která cílí na realitu (jídlo a pití). Jina kby těžko vznikaly real mody například do GTA her. Z deseti lidí jich osm bude chtít radši vidět město založené na skutečnost než fikci...
  • Nějak mně to přestalo lákat :/ a navíc ten chlápek vypadá dost uměle.
    • jindra.veliky
      grafika je proste dost spatna az mi to pripomelo
  • Hairy_Ass
    Zničená existující města jsou v každé postapo hře, v akčních hrách se taky vesele demolují (vis poslední CoD), tak co mají za problém?
    • Urug
      Je to víc práce
  • smejki
    Bethesda utáhla na rozkašeném Washingtonu půl Ameriky...
    • Hairy_Ass
      Jj, ale tenkrát si na plakát se zničeným Capitolem stěžoval nějaký dědek, ne? *15*
      • smejki
        no údajně jo. podle mě to byla jen virálka, ale to je fuk
  • "Nikdo prý nechce vidět zničená, existující města?" To mě ještě neviděli hrát Civilizaci za Stalina :D
  • horší se to
  • Ja si treba naopak myslim ze stat na nejakym miste o kterym vim jak vypada postaveny ve skutecnosti a videt ho v troskach a jak se "casem" promenilo muže bejt velice zajimavy. Skoda ze od toho upustili.
    • tohle by te mohlo zajimat http://www.youtube.com/watch?v=CLZltPTjLvY

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit