Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hral som asi 2 roky BF 1942 online, potom 2 roky BF 1942 Forgotten Hope mod ktorý je neporovnateľný a priniesol mi neskutočné zážitky, ta reálnosť je proste niekde úplne inde... nezabudnem na event ktorý sa konal vždy 6.6 a celý deň išli mapy z dňa D, server full. Proste super :) Potom som presedlal na Forgotten hope 2 (mód na BF2), kúpil som si kvoli tomu BF2 a nikdy som nehral server bez FH2! FH2 je proste pre mňa najlepšia WWII hra a tie zážitky, stratégie, taktiky sú proste mega... A kto to má fakt rád nech si pozrie online kampane, hráva sa každú sobotu, každý ma TS, hodnosť a podľa toho napr. generál vypracováva mapy a taktiku na ďalší boj, dáva rozkazky nižším hodnostiam a tie následne informujú squady a historicky korektné útvary kde každý ma nejakú úlohu :) proste to čo som zažil pri tej hre nebolo pri žiadnej inej :)
  • Jednoducho povedane BF sel do sracek *9*
  • Přesně tak, nebyla tam ani jediná mapa, která by se mi vloženě nelíbila.
  • Stále hrajete??? a odkud jsi?? Rad bych zavítal na tu vasi lanku,pravidelne jsme to hrali taky,bohuzel ale jak jde cas,tak nikdo si temer na tu hru nepamatuje.Co probdelych noci a skvelych dnu jsem si s 42 uzil

Dej vedet jestli stale hrajete: FB Rudolf Ursacher
  • Chlape mód Desert Combat pro BF1942 považuju za neskutečně parádní dílo, u kterého jsem trávil nespočet hodin. Svým způsobem jsem si ho užil asi více, než samotný BF 2, protože mi přišlo, že v tom módu bylo mnohem více pojízdné a letecké techniky. Pamatuju, že hlavně s vrtulníkama byla neskutečná zábava.
  • Výmluva.. anebo se stali z DICE jen nájemné d*vky? Každopádně nedělají dobré hry.
  • No jo, hru ti sice dali, ale v době, kdy byla v podstatě už od EA/DICE odepsaná. Já kupoval za plnou cenu. Po záplavě DLC, která rozdělila komunitu a hru výrazně zdražila, jsem se na to vykašlal.
  • Jak mi ta hra chybí... *9*

Karkand bych dokázal ještě teď celý překreslit na papír. Strávil jsem tam asi 600 hodin (v celám BF 2000+). *4*
  • nemyslim si ze zaklad je demo, 10 map a single player vpohode zabavil na temer 48h, demo na 48h neni tak spatne...a nemusel sem nic, chtel sem.
  • Co konkretne je na tom CoD? Mapy rozhodne tak maly nejsou a taktika se uplatnit da kdyz ji uplatnit chces zvlast pokud hrajes kombinaci ruznych vozidel (napr. heli, tank, AA).
  • Mám jasně nejvíc nahráno v BF2, pak v těsném závěsu BFBC2 i BF2142. Tohle jsou taky jediný BF, co mám komplet se všema DLC. U jejich DLC jsem ale na rozdíl od DLC u BF3+ ani vteřinu neváhal s jejich koupením. Ty peníze jsem jim prostě dát chtěl, protože jsem u těch her zažil tuny zábavy.
    Jenže tohle se u BF3 již nedostavilo a jsem docela dost přesvědčený, že je to kuli absenci commandera, který by do toho 64 hlavýho chaosu vnesl trochu řádu. Lidi tam už jenom pobíhaj jako debilové a sólujou jeden za druhym.
  • Jinak receno, abys moh vubec hrat, musel si tech 500 stejne vykesovat, takze ti nejdiv dali demo a pak sis koupil hru.
  • Emmm...není to na Originu zdarma? Ale možná to byla jenom nějaká akce...
  • MP u COD byl vzdy naprosto nehratelna srajda plna cheateru. BF kdysi byval velmi slusny multak, na rozsahlych mapach, kde se dala uplatnit tymova taktika. ted je z toho dalsi COD.
  • mě BF3-4 nevadí z jednoduchého důvodu jen v málo hrách se tak vyblbnu *1*
  • V Arme je cokoliv si komunita usmysli a udela takze urban combat tam neni takovej problem zazit.
  • no tak to je odpoved *4* tomu rikam kvalita, ja resil teda zazitek herni a ne pocet lidi.

tak povidej, co je pto tebe ta cool hra na valku ?? si ji hned koupim a esli napises world of tanks tak si ritualne odstranim ohanbi
  • Opět další člověk, co haní COD? Zkuste si prosím zahrát poslední díl. Kampaň je zábavná. To se sice o ostatních dílech moc říct nedá, ale multiplayer byl vždy zaručenou zábavou u COD. Budete překvapen, jak vás ten "Hollywood" a starý "doom, quake nebo unreal" bude bavit :).
  • Takze EA si objednava u DICE zabugovanu hru? To bude asi nejaky novy a prevratny model podnikania.
  • p.s.
    tebou zminovane hry jsou taky o ničem
    insurgency - "valci" spolu 12vs 12 vojaku lol
    arma - neni komunita, neni tam urban combat (dneska vetšina konfliktu je v mestskem prostredi)
    rising storm - 2. svetova lol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit