Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To druhý je spíš popis Battlefield 4.
  • RodneY55
    ja bych taky nejradsi pouzival jen jedno, ale koupil jsem si na steamu Assassin's Creed a to mi pri stazeni nainstaluje Uplay. A kdyz pak spoustim AC pres steam, tak ten spusti Uplay, ktery spusti AC... zhovadilost *10*
  • ZvacA
    Ŕíká se, že Battlefield si ty svý pravý kořeny drží vším do 2142. Proti tomu žádná a i když lze nepochybně tleskat tomu, co přinesly 2142, Vietnam nebo druhý díl, který určitě hlavně díky takovým prácičkám jako Project reality do dneška patří mezi špicu, tak 1942 (paralelně a podobně s Forgotten hope) je podle mýho v rámci tohodle považovanýho zenitu značky stále nepřekonanou záležitostí. Nejen rozsahem map a cítěnou volností, variabilitou nabízených možností se vyblbnout ve všem zcela v rukách samotných hráčů, ale hlavně neuvěřitelnou zábavou a atmosférou,zážiky a vynikajícmi momenty. Pravda, je to sice střízlivě na jednu stranu arkáda jak prase a ve své ryzosti v některých tématicko-historicko-akurátních směrech taková druhá světová pro blbce, někdy to taky umí frustrovat a dnes už archaicky vypadající vizuál s enginem umožňují hráčům takový hratelnostní kousky a obchcávky, za který nejednomu stoupně tlak, a taky ne vždy je to pořád dokonalý, ale když ve stejnou chvíli může člověk s dalšími několika desítkami hráčů zažít čumění ve vyloďovacích člunech, kdy vám nad hlavou z vašich obrovských bitevních lodí, prolítávají těžké projektily k soupěřem obsazenému ostrovu, zatímco nad hlavou blbnou nepřátelská a týmová letadla a o kus dál se do vln noří vaše letadlovka zasažená soupeřovými ponorkami, aby se na další mapě střetlo 60 hráčů a letadel bitvě nad Británií a zakončilo se to virtuálním masakrem v troskách berlína, kde si nikdo nic nedaruje, pak to vem čert. Asi nebude nadarmo, že se i po více jak deseti letech dokáží některý ještě běžící severy u 1942 zaplnit doplna.
  • palver
    První a poslední Battlefield, který jsem hrál *5*
  • Dodnes hraju a poslouchám...
  • Ten, kdo dokáže softwarově zajistit, aby všechny tyhle aplikace vydavatelů fungovaly pod jedinou aplikací a neobtěžovaly tak uživatele, bude hrozně bohatý člověk. Protože koho baví si instalovat a pak spouštět Steam, Uplay, Origin? Koho baví mít několik různých účtů, hesel a k tomu všude zadanou svou kreditku (vím, pay pal, ale stejně)?

Já si vybral Steam. Jiné už do PC nesmí. Nekupuju hry, co vyžadují něco jiného než Steam (s výjimkou Originu u BF3, čehož jsem litoval, protože Origin byl fakt hroznej).
  • Inquisitor
    Přesně tak, poslední Battlefield.
  • Mně totálně vytočila 3. Jedna klient Origin, a jednak ovládání přes browser. Dneska už pomalu nekoupíte hru aby se vam něco nenacpalo do PC( Origin, Uplay, Steam apod.) No chápu dnešním mainstreamovým tupoňům to nevadí že si v jejich compu někdo dělá co chce.
  • bad company 2 byl skvělej zážitek a jedna z nej multiplayer her co jsem hrál, hned vedle unreal04, halo3 a hl 1
  • Tak si to můžeme shrnout:

Battlefield 2:
    Krásná hudba; Osobitý herní styl, který nikdo nemohl zaměnit za CoD; Řada velmi povedených modifikací; Víceméně jednotná komunita.

Battlefield 3...:
    Místo hudby hrozné praskání; Herní styl šel na ruku CoDkařům; Žádné modifikace; Roztříštěná komunita (viz premium a množství DLCéček).

Je to velká škoda, že zabili celou sérii kvůli zisku.
  • Sr_Lobo
    Soundtrack k Vietnamu, naprostá paráda *5*
    Peter Griffin doporučuje https://www.youtube.com/watch?v=2WNrx2jq184 *1*
  • jak sel cas? z kopce...
  • Jack1947
    2 Taky nebylo zpočátku špatný i když u téhle série začalo už s tou DLC politikou pozvolna... což jak se poté ukázalo bylo pomalu fatální.
  • Já upřednostňuji Bad Company 2 - za mne poslední online střílečka, kterou jsem hrál, asi už se k žánru nevrátím.
  • 1942 byl stejně z nich nej *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit