Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RakeW
    Aj, s křížkem po funuse, ale třeba si to ještě někdo přečte :).

Protože... protože mě to bavilo! Líbí se mi nápad, líbí se mi audiovizuální stylizace (včetně menu apod.), vlastně se mi i líbí, jak je to úplně vypláchnuté, protože přesně to od akčních závodů čekám. Lineární závodění takřka ve stylu Call of Duty? Proč ne, kdo z vás to má? :) Na ježdění máme přece Forzu, tedy zatím nemáme, ale pořídíme...

A že to nejde ve šlépějích starých NFS? Who cares... To, že je nové NFS na výškvarek vždycky všichni tvrdí už od šestky... Akorát při dalším díle se objeví někdo, kdo tvrdí, že ten minulý díl ještě ušel (ok, snad s výjimkou Undercover, ten neobhajuje nikdo), ale tenhle už je fakt úplně debilní... A pořád dokola.

Takže jo, těším se.
  • co me zarazilo jak ho ten pocitac porad z ničeho nic predbehl
  • kravina
  • Hmm, z videa můžu usuzovat, že to bude pěkná kravina, grafika je hezká, a ty tunely ve kterých kolabuje světlo taky dobré, ale jinak se mi zdá, že je vše naskriptované, viz ty výstřely z pušek co vybují na svazích. Kde je model poškození, narazit ve 190+ do skály a nic se nestát, a když to nzvládn ua napakuj uto čelně do sklály, tak jetu možnost vrácení se zpět, žádný konec závodu, asi by to vývojáři měli zkusit sami v reálném životě s reálnými auty *1* dále, na zmrzlé silnici uhánět do zatáčky 140km/h? to je snad vtip, ještě bych zkousl kdyby měli hroty na gumách, jak mají ve wrc závodnící, ale tady, animace laviny je taky nenodělaná, kde je tvořící se vrstva sněhu na silnici a nestabilita auta při vjezdu do ní nebo průjezdem jí? Radši nebudu dále komentovat, ze zkouknutých videíí to bude naprostá trapárna a marná šance na záchraanu oproti Undergroundu, nebo Most Wanted To už i Shift 2 byl lepší...
  • smejki
    Líbil se mi nápad s tunelem, kde řachne osvětlení... tím asi klady končí
  • Dívám se na video a vidím Lotusy :/ A přitom původní NFS si spíš hrálo na pokračovatele Test Drivů ....
    Vážně mne štve že na PC není hra která by přímo konkurovala Forze či GranTurismu .
    (JJ máme Live for Speed , Street Legal Racing Redline i ten Race Driver: Grid s Dirtem .... ale nějak to vše dohromady mi na PC citelně chybí :( )
  • Jako arkada by se to dalo skousnout. proc ne. Ale proc proboha to auto nerozsekal na kasi v te posledni zatacce, co naletel vzduchem ve 200 do skaly a hned nato do druhe strany ?!? Je to arkada sakra, vzyt to muze byt filmovy :) navic lambo... jeste ted by melo horet.
    • ucho
      protože by to lidi nebavilo hrát, kdyby si mohli v jedné nevydařené zatáčce zrušit auto... tedy jedna nezvládnutá zatáčka rovná se konec závodu? to do arkády bez destrukčního modelu opravdu nepatří.
      • Jedna nezvládnutá zatáčka rovná se velké logo Rewind a návrat o kus zpět a druhý pokus. Docela mě to překvapilo, když jsem to uviděl. Žádná časová penalizace, nic. Prostě skočíme do minulosti a jedem.
      • proč ne? nerikam že se ma auto chovat realne a po nejakem narazu byt nepojizdne ale tohle je zas opacny extrem a lide budou jezdit jak prasata. A destrukční model tam dat mohli, v jednom dile nfs uz byl ted nevim nazev ale bylo to na okruzich a byl docela dobrej i jizdni model ušel
        • USER47
          Nějakej základní destrukční model byl ve spoustě dílů. Začalo to už čtyřkou, pak byl minimálně v porschích, hot pursuit 2, pro street a obou shiftech. Mezitím vycházely takový ty gangsta kraviny, kde asi destrukce nebyla, aby to nemusely modelovat zvlášť pro každej z padesáti typů plastovejch křídel nebo nárazníků...
  • po odskusani dema na PS3 bezproblemova hratelnost, az cena spadne pod 30 € kupujem, paradna oddychovka s peknou grafikou a hratelnostou, uvidim co recenzie plnej verzie ale ak budu okolo 70 percent tak pre mna kupa na 100 percent :-)
  • Ale ten catch up je hroznej proto si to nekoupím, a 200km po zledovatele silnici, proti arkade nic nemam ale odsad pocat
  • Asi najhorší NFS diel ktorý som videl, ovládanie nie je zlé ale až moc ľahké, AI hrozná, grafika je ako video s nadpisom "To najhoršie s Frostbite enginu 2" a ako to tu už niekdo spomenul celé to vyzerá ako podarené divadlo skôr než akčná závodná hra. Možno by pomohlo keby Black Box konečne zatvorili pretože každé NFS od nich vyzerá už pomaly rovnako. A ten nápad s nitrom sa mi nepáčil už v Hot Pursuite ale to je úplne iná hra oproti tomuto. Môj osobný názor je že ak zbierate NFS tituly tak si to kúpite len preto inak je lepšie siahnuť po konkurencii.
    PS: Vlastním PS3 ale ak dostali EA exkluzívne licenciu na Porsche radšej by som tú značku skôr dopriaľ hráčom Forzy 4 na Xboxe 360 než takému prepadáku akým The Run je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit