Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po zhlednuti tohodle hnoje mam chut nainstalovat NFS3 a pripomenout si o cem ze to NFS vlastne byvalo.Uz jen sledovat pouhe video me urazelo,neco tak stupidniho uz jsem opravdu dlouho!!! nevidel.Jestli za tohle nekdo vyhodi penize tak ho uprimne lituji.A ty retar.dy z Black Boxu bych tenhle zdegenerovany paskvil nechal zavrit na 10let na samotku...a bez navstev..debi.love.
    • Ja jsem si alespon poslechl soundtrack http://www.youtube.com/watch?v=2YmYryJnCQs&feature=BFa&list=SP4BA7B4BE424944C5&lf=BFa *14*
  • Vostoq
    http://www.youtube.com/watch?v=xVArEf4uRs0 homer to řekne za mě ;)
  • protoze americka dalnice ma na kazdych 100 metrech zatacku, ve vetsine pripadu klopenou :D
  • Bohužel pro vývojáře a distributora je finančně výhodnější když si takovou hru zahraje 10-ti letý syn a s ním jeho 30-ti letá matka která si odběhla od plotny... Proto je výsledek jen cirkusové představení s drahými auty v hlavní roli... :/ Já bych si radši ale zahrál závody než divadlo... :-)
  • To me vzdycky bavi u NFS sledovat ty fanousky, co se u kazdyho novyho dilu strasne divi, ze NFS je arkada, jako kdyby to snad nekdy bylo neco jineho :)
  • i super mario bros kart je mensi arkada nez toto...
  • fuj horší než Sega rally
  • nuuuudaaaaaaa *7*
  • Na prvním videu 3:07 je krásně vidět proc NFS nehraju.
    • haha, jo ta "fyzika" je opravdu unikátní *2*
  • bože to offroad lambo je neskutočná blbosť....
    • MishKonn
      A odpálení hory pro zastavení dvou aut ti přijde v pohodě? *3*

Bych poradil klukům policajtskejm pořídit si bodáky na silnici, kde se nedá uhnout, ale proč nesrovnat se zemí 20 km čtverečních, že...

edit: Vidím, že opravdu odpalují tu horu, když zrovna projíždějí...ale firebally, nebo raketami? No, má výpověď stojí.

Policie má v NFS univerzu IQ na bodu mrazu. A jo, počkat, to je vlastně výrok sedící na celou sérii již pár dílů...
      • jnsCZ
        Ježišmarjá, to se nesnaží zastavit ta auta... to jenom zapálení závodníci vjeli do průsmyku, kde zrovna dělostřelecky odstřelují laviny :)
        • MishKonn
          Aneb jak nejlépe bezpečně odstřelit lavinu? No přece tankem, vrtulníkem s raketami, nebo artilérií!
          • By si sa cudoval, ale aj v skutocnosti odstreluju laviny tankom. Videl som to na Discovery, len neviem v ktorej krajne to bolo, ale mam pocit ze to bolo v nejakej severskej.
            • MishKonn
              I stand corrected. *4*
          • ucho
            je to hra, lavina je na efekt a zajistí i překážky pro zpestření. zajímavé, že nikdo spíš nezmínil až trochu moc přehnaný kečup...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit