-
Čo zátačka to šmyk, zvuk motora? noj favorit vydáva krajšie zvuky hento jak keby nahrali odšťavňovač..... a ak si všimnete tak celú hru bol na chvoste ale pri konci ich dal pomaly na spiatočke .... asi si AI všimla nejaký radar tak spomalila :D och bože kde su tie staré NFS-ka
-
po odskusani dema na PS3 bezproblemova hratelnost, az cena spadne pod 30 € kupujem, paradna oddychovka s peknou grafikou a hratelnostou, uvidim co recenzie plnej verzie ale ak budu okolo 70 percent tak pre mna kupa na 100 percent :-)
-
Taky vam to tolik pripomina staryho Lotuse?
-
-
pripomina mi to ho*no na haj*lu dneska rano
-
-
Ľudia neviete prečo to demo nie je ešte na PS3 CZ Store? Moc ma to síce netrápi kedže je to NFS od Black Boxu ale chcel som to vyskúšať nemám to tam.
-
-
Evropske Story jsou vzdycky aktualizovany ve stredu odpoledne po cca 16:00.
-
-
dik *1*
-
-
-
No, grafika vypadá už tři roky stejně a zatím jdou vidět jen auta :(
-
vypadá to dobre jako starý dobrý NFS, supersporty, dálnice. akorát je to na me moc rychlý v takové rychlosti by to nikdo v realu neuridil a zabil by se v první zatáčce.
-
já to teda nehrál, ale když čtu ty reakce tak mám pro věčný optimisty jen jedno slovo: Undercover (alias Need for Speed meets Driver... unsuccesfuly). Nechápu proč EA dalo Black Boxu další šanci na příběhový NFS
-
první video - úplně na ho*no! nejvíc mně s*aly ty jiskry jak narážel na tu skálu, ale druhé už se mi celkem líbilo se těším
-
-
Jo to bylo senzacni, jak jel do kazdy zatacky na snehu 200 na silnici siroky samozrejme aspon 100 metru. K tomu ta naskriptovana trapnost a uplne udesnej capch-up toho protivnika :/
-
-
je to prostě takový styl, komu nevyhovuje, může jít o dům dál ;) je to hra, nehraje si na realitu, má za cíl pobavit. někomu se to líbit bude, někomu zase ne... a i ten catch-up k tomu holt patří... (i když je trochu moc viditelný :) hlavně v tom, že i když člověk někoho předjede, ti vzadu ho předjíždí nebo je má pořád za zadkem :) )
-
-
-
Aj, s křížkem po funuse, ale třeba si to ještě někdo přečte :).
Protože... protože mě to bavilo! Líbí se mi nápad, líbí se mi audiovizuální stylizace (včetně menu apod.), vlastně se mi i líbí, jak je to úplně vypláchnuté, protože přesně to od akčních závodů čekám. Lineární závodění takřka ve stylu Call of Duty? Proč ne, kdo z vás to má? :) Na ježdění máme přece Forzu, tedy zatím nemáme, ale pořídíme...
A že to nejde ve šlépějích starých NFS? Who cares... To, že je nové NFS na výškvarek vždycky všichni tvrdí už od šestky... Akorát při dalším díle se objeví někdo, kdo tvrdí, že ten minulý díl ještě ušel (ok, snad s výjimkou Undercover, ten neobhajuje nikdo), ale tenhle už je fakt úplně debilní... A pořád dokola.
Takže jo, těším se. -
co me zarazilo jak ho ten pocitac porad z ničeho nic predbehl