Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi najhorší NFS diel ktorý som videl, ovládanie nie je zlé ale až moc ľahké, AI hrozná, grafika je ako video s nadpisom "To najhoršie s Frostbite enginu 2" a ako to tu už niekdo spomenul celé to vyzerá ako podarené divadlo skôr než akčná závodná hra. Možno by pomohlo keby Black Box konečne zatvorili pretože každé NFS od nich vyzerá už pomaly rovnako. A ten nápad s nitrom sa mi nepáčil už v Hot Pursuite ale to je úplne iná hra oproti tomuto. Môj osobný názor je že ak zbierate NFS tituly tak si to kúpite len preto inak je lepšie siahnuť po konkurencii.
    PS: Vlastním PS3 ale ak dostali EA exkluzívne licenciu na Porsche radšej by som tú značku skôr dopriaľ hráčom Forzy 4 na Xboxe 360 než takému prepadáku akým The Run je.
  • Vypada to hezky ale to nikoho dnes na zadek neposadi, chybi mi tu destrukce a fyzikalni model jako mel Flat Out, ta hra mela aspon smrnc, tuknete do auta a uz litaj plechy... auto ktery nejde skrabnout neni auto... Tohle je pro deti... uz by mohli udelat nejakej odvaz i pro dospely :)
  • El-Bravo
    Proč proboha?
  • Paulcz
    kdysi tuším vyšli takový závody ze Star Wars, tohle mi to připomíná i zvukama, jen jezdítka (tam "vznášedla") maj jinou grafiku :)
  • Ale ten catch up je hroznej proto si to nekoupím, a 200km po zledovatele silnici, proti arkade nic nemam ale odsad pocat
  • Asi takto...

Forza 4. Tečka.
  • smejki
    Líbil se mi nápad s tunelem, kde řachne osvětlení... tím asi klady končí
  • Tak jízdní model mohli pohnojit ještě víc (což udělali v minulém HP), ale čekal jsem že to bude o něčem jiném, než že za sebe seřadí prakticky pár skriptovaných závodů na tratích, které připomínají okruh. A kterej blbec vymyslel jízdu v soutězce po štěrku a lavinu nebo ledové balvany či co to je na zimní trati? Zase nitro? No fuj. A jak hodlají dneska prodat závodní hru, kde není pohled zevnitř? Zvláště když má vyjít Forza 4? NEchápu kdo za to může dobrovolně zaplatit.
  • kravina
  • Divotvurce
    Od té doby co jsem poprvé viděl film Tajný závod, toužím, aby někdo udělal hru na motivy Gumballu, ale takhle jsem si to vůbec nepředstavoval. Ta jízda v horách je celkem napínavá, ale to je asi tak všechno. To už bych byl radši, kdyby z toho udělali film.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit